ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ξεκινάει από σήμερα τις επισκέψεις και τον διάλογο με τους πολίτες ο Απόστολος

Ξεκινάει από σήμερα τις επισκέψεις και τον διάλογο με τους πολίτες ο Απόστολος

Περιοδείες και επισκέψεις σε όλη την Ημαθία ξεκίνησε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος ενόψει της προεκλογικής περιόδου και της εκ νέου συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία.

Στη διάρκεια των επισκέψεων που πραγματοποιεί, ο αναπληρωτής Τομέαρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας αφού κάνει πρώτα μια σύντομη εισαγωγή για τους λόγους που κατά την άποψή του, πρέπει να στηριχθεί “μαζικά” το κόμμα του στις εκλογές που έρχονται, αφιερώνει πολύ χρόνο για διάλογο με τους πολίτες, ακούγοντας και συζητώντας μαζί τους για τα θέματα που θέτουν και για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Το σημερινό πρόγραμμά του (Τρίτη 18 Ιουνίου) περιλαμβάνει επισκέψεις σε Κλειδί (ώρα 20:00), Πλάτανο (ώρα 20:30), Πρασινάδα (ώρα 21:00) και Τρίκαλα (ώρα 21:30).

Παρόμοιες επισκέψεις σε χωριά και στις πόλεις της Ημαθίας, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος θα πραγματοποιήσει σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και πάντα έχοντας ως κυρίαρχο σκοπό τον διάλογο με τους πολίτες και όχι το μονόλογο και τις “ξερές” ομιλίες που ανήκουν σε άλλες εποχές και σε άλλο στυλ πολιτικών. Άλλωστε το αναφέρει αυτό σε κάθε επίσκεψή του, τονίζοντας χαρακτηριστικά στην πρόσκληση που απευθύνει προς τους πολίτες: “Σας περιμένω να σας ακούσω και να συζητήσουμε από κοντά”.

Zoomerang.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *