ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Καλοκαιρινές “περιπέτειες” για την ακαδημία στίβου ΒΕΛΟΣ Αλεξάνδρειας (εικόνες)

Καλοκαιρινές “περιπέτειες” για την ακαδημία στίβου ΒΕΛΟΣ Αλεξάνδρειας (εικόνες)

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παρουσίας της Ακαδημίας Στίβου ΒΕΛΟΣ στις καλοκαιρινές περιπέτειες! Έπειτα από μια εξαιρετικά πετυχημένη χειμερινή σεζόν, η Ακαδημία θέλησε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών φίλων της για τον αθλητισμό!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ακαδημία:

Κατά τη διάρκεια του 2ου Θερινού Αθλητικού Camp, που λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις τους γηπέδου της πόλης μας, και ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή  5 Ιουλίου, ο σύλλογός μας θέλησε να δώσει τη δυνατότητα στον καθένα ξεχωριστά να γνωρίσει νέα αθλήματα χωρίς να εστιάσει στην μονοτονία,  ασχολούμενος  μόνο με τα μέχρι τώρα γνωστά – στα παιδιά –  αθλήματα!

Έτσι στο φετινό πρόγραμμα, ενσωμάτωσε αθλήματα όπως η τοξοβολία και η κωπηλασία, που παρά το γεγονός πως αναπτύσσονται στις γύρω περιοχές, δεν είναι γνωστά στους νεαρούς αθλητές !Παράλληλα με τις καινοτόμες αυτές πρωτοβουλίες του συλλόγου μας στα αθλήματα, παραδοσιακές ασχολίες όπως το volleyball , το άλμα επί κοντώ αλλά και η ενόργανη δίνουν και αυτά το παρόν του ενισχύοντας το ευ αγωνίζεσθαι, την ομαδικότητα αλλά και την πειθαρχία που χρειάζεται κάποιος τόσο στον αθλητισμό όσο και στη ζωή!

Κοντά στους έμπειρους προπονητές Μυλωνά Ζαχαρία και Τσαρούχα Ντίνα, που τα τελευταία χρόνια κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο χώρο του αθλητισμού με τις δράσεις τους, υπάρχουν αξιόλογοι προπονητές- ΚΦΑ  με πολλές γνώσεις επί των αντικειμένων που διδάσκονται αλλά και ειδική εκπαιδευτικός που είναι και αυτή με τη σειρά της, δίπλα στα μικρά παιδιά που λόγω του νεαρού της ηλικίας τους είναι πιο επιρρεπείς στην κούραση.

Κάθε πρωί λοιπόν, από τις 8:30 έως 13:30, συνεχίζουμε να διασκεδάζουμε και να αθλούμαστε με την ίδια όρεξη.

Οι εγγραφές συνεχίζονται για όλους τους μικρούς φίλους που θέλουν να λάβουν μέρος στην τρελή αυτή αθλητική περίοδο γεμάτη εκπλήξεις ! 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

Μυλωνάς Ζαχαρίας: 6980035818

Τσαρούχα Ντίνα: 6943981065

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *