ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

“Ό, τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”

“Ό, τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”

Άρθρο της Αθηνάς Τορναζάκη

Υποψήφιας βουλευτή Ημαθίας του ΜέΡΑ25

Ημαθιώτες και Ημαθιώτισες…

Όσοι δεν είμαστε γνώστες της οικονομίας, ακούμε αριθμούς και εκδοχές για το πόσο κόστισαν στη χώρα οι εξάμηνες διαπραγματεύσεις του Γιάνη Βαρουφάκη. Τότε που κάθε μέρα που δεν έκλεινε συμφωνία και τα χρέη μεγάλωναν, με μια λογική…αντιβίωσης!!! ….. Αν δεν την πάρεις στην ώρα της …. χειροτερεύεις!!

Έχουν ακουστεί τεράστια νούμερα, απίθανα, εξωπραγματικά …με μαθηματική πρόοδο μάλιστα.!!!…

Ξεκίνησαν από τα 40 δις… το πήγανε στα 86 δις …το φτάσανε στα 100 δις…και το τερματίσανε στα 200 δις !! Ακόμη και κάποιος που δεν τα πάει καλά με την οικονομία καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά…

Την εκτίμηση αυτή άμεσα υιοθέτησαν, αναπαρήγαγαν και ενέταξαν στην εσωτερική αντιπαράθεση με την τότε κυβέρνηση τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η Φώφη Γεννηματά.

Η βασική αρχή της προπαγάνδας:

«όσο μεγαλύτερο το ψέμα και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται τόσο πιο πιστευτό γίνεται», όπως έλεγε ο Γιόζεφ Γκέμπελς (υπουργός προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας)

Δένει απόλυτα στην περίπτωση του Βαρουφακη. Ακούς τον κόσμο ακόμη και σήμερα μετά από 4 χρόνια, να αναφέρεται για τον Βαρουφάκη ότι μας στοίχιζε 40, 86, 100, 200 δις!! Ρίζωσε στο μυαλό του Έλληνα…

Ζητούσαν λοιπόν ειδικό δικαστήριο όλοι τους για τον Βαρουφάκη.

Εδώ και 2 χρόνια τους προκαλεί ο Βαρουφάκης να κάνουν αυτό το ειδικό δικαστήριο ….τη μία του λένε ότι τον προστατεύει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και τώρα ότι υπάρχει παραγραφή !!

Γιατί παραγραφή ;; O Ελληνικός λαός θέλει να μάθει την αλήθεια. Θέλει να γνωρίζει γιατί τον αφορά άμεσα! Αλλά όταν κάτι δεν σε συμφέρει …δεν το τραβάς…. το αφήνεις να αιωρείται όπως έχει…

Έχοντας ήδη ένα χαμένο ειδικό δικαστήριο η ΝΔ στην πλάτη της, πάει πολύ και ένα δεύτερο…..

Η αλήθεια είναι ότι ο Βαρουφάκης παρέλαβε ένα ελλειμματικό ταμείο 319 δις και παρέδωσε όταν και παραιτήθηκε (γιατί δεν τηρήθηκε η λαική εντολή) , ένα ελλειμματικό ταμείο 317 δις . Κατα 2 δις δηλαδή μικρότερο χρέος , χωρίς να κόψει ούτε ένα ευρώ μισθών, συντάξεων και επιδομάτων.

Αυτά λένε τα ταμειακά του κράτους ! Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ !!

Την Πέμπτη που μας πέρασε, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης προς τιμήν του, έχοντας φιλοξενούμενο τον Γιάνη Βαρουφάκη στην πρωινή του εκπομπή του, ξεκίνησε λέγοντας :

….είχαμε την ευκαιρία να μαγνητοσκοπήσουμε μια συνέντευξη μαζί σας κάποτε κύριε Βαρουφάκη όπου η αντιμετώπιση απο την εκπομπή μας ήταν απαράδεκτη. Θέλω δημόσια λοιπόν να σας ζητήσω συγνώμη για την αντιμετώπιση της εποχής εκείνης … πέσαμε σε κάποια γεγονότα … προσωπικά την ευθύνη την παίρνω εγώ, αλλοιώσαμε σχεδόν το περιεχόμενο της συνέντευξης της οποίας μας δώσατε, και καλό θα ήταν να μην την βγάζαμε καθόλου. Θέλω να σας ζητήσω συγνώμη….

..Εντάξει Γιώργο, την αποδέχομαι απάντησε..

Τα συμπεράσματα δικά σας…!!

Και ο Γιάνης …ταπεινός … ήρεμος …..εκεί κολλημένος ….. στην περίφημη ρήση του Νίτσε

“Ό, τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”

Υ.Σ. Εύκολο είναι …… αν θέλετε απαντήσεις για όλα…..πληκτρολογείται στο google …..τι είναι τα 86 δις του τρίτου μνημονίου ; …….

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜέΡΑ25!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ !!

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!

Με τιμή

Τορναζάκη Αθηνά

Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *