ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστρια: Εστία μόλυνσης στο Νησέλι, δεν μας δίνουν σημασία από τον δήμο Αλεξάνδρειας (εικόνες)

Αναγνώστρια: Εστία μόλυνσης στο Νησέλι, δεν μας δίνουν σημασία από τον δήμο Αλεξάνδρειας (εικόνες)

Είναι αρκετές βδομάδες τώρα που ζητάμε από τους υπεύθυνους του δήμου Αλεξάνδρειας να κάνουν το αυτονόητο, να μαζέψουν κλαδιά και απορρίμματα στο Νησέλι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, κάποιοι πέρασαν τον χώρο κοντά στα σπίτια μας για χωματερή και πέταξαν νεκρό ζώο πάνω στα κλαδιά με αποτέλεσμα όπως αντιλαμβάνεστε να δημιουργηθεί εστία μόλυνσης στο σημείο μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Όσο και να επικοινώνησα τόσο με τον δήμο όσο και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, η κατάσταση δεν άλλαξε.

Δεν μας υπολογίζουν.

Σας κάνω γνωστό το θέμα για να το κοινοποιήσετε μήπως και μας δώσουν επιτέλους την αυτονόητη σημασία και να κάνουν τη δουλειά τους σωστά!

Αναγνώστρια

 

11 Comments

  • Τα κλαδιά όμως δεν βρέθηκαν μόνα τους εκεί,κάποιος τα έκοψε και τα παράτησε. Αν τα έκοψε ο δήμος προφανώς οφείλει να τα μαζέψει αλλά αν τα έκοψε κάποιος που μένει σε παρακείμενο σπίτι ή επιχείρηση δεν έπρεπε να τα πάρει από εκει;Ο καθένας από εμάς οφείλει να καθαρίζει το οικόπεδο του αλλά όχι να βρωμιζει του γείτονα προφανώς.

  • Και φυσικά τα κλαδιά είναι αυτού που είναι δίπλα. Γιατί λοιπόν να διαμαρτύρεται?

  • ΕΛΑΤΕ.ΣΤΟ.ΣΤΑΥΡΟ.ΤΟ.ΧΩΡΙΟ.ΤΟΥ.ΤΟΚΑ ΝΑ.ΔΕΙΤΕ..ΤΙ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΠΕΙΚΡΑΤΕΙ.ΣΤ.ΠΑΡΚΟ.ΔΙΛΜΑ.ΑΠΟ.ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΟΥ

    • Το ίδιο βιολί πάντα μερικοί…θα θελα να ήξερα αν εσύ έχεις το οικόπεδο σου και μέσα κ έξω από αυτο καθαρό.. Γιατί είσαι υποχρεωμένος βάσει νόμου να το διατηρείς καθαρό κ εκτός του οικοπέδου σου. .τα σκουπίδια σας τα πετάτε κάτω στον δρόμο κ μετά διαμαρτυρεστε…Κλασικοί Έλληνες…Τους ξένους έξω ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι δεν τους φτάνουμε. Σέβονται το περιβάλλον τους .Κάτι άγνωστο για εμάς.Και μετά περιμένουμε από τον δήμο να καθαρίσει τις βρωμιές που δημιουργήσαμε εμείς.Αυτο είναι κατάντια κ θα πρεπε να ντρεπόμαστε κ όχι να κατηγορου?Ε τον έναν και τον άλλο!!

  • Είμαι κάτοικος Νησελίου και γνωρίζω πολύ καλά το συγκεκριμένο πρόβλημα και το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι οι άνθρωποι δεν φταίνε σε τίποτα.Έχουν κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες επικοινωνίας με το δήμο και τους αρμοδίους εδώ και εβδομάδες και δεν βρίσκουν ανταπόκριση στο πρόβλημά τους και μάλιστα τους κοροιδεύουν ότι δήθεν θα έρθουν να τα πάρουν αλλά δεν έχουν πράξει τίποτα μέχρι τώρα.
    Νομίζω λοιπόν ότι θα ήταν λογικό οι αρμόδιοι να κάνουν τα αυτονόητα και να μην αναγκάζουν τους πολίτες λόγω της αγνανάκτησής τους, να λαμβάνουν μέτρα τα οποία είναι δυσάρεστα για όλες τις πλευρές.

  • Συγγνώμη, αλλά όλοι εσείς που μιλάτε για τα κλαριά και δεν αναφέρεται τίποτα για το ψοφίμι που απο όλα αυτα που διάβασα είναι το βασικό πρόβλημα και που αποτελεί εστία μόλυνσης και ένα παραπάνω στις καυτές μέρες που διανύουμε, δεν το προσέξατε ή δεν καταλάβατε το κείμενο της δημοσιοποίησης.

  • Ο πρόεδρος της κοινότητας Αλεξανδρειας από το νησελι είναι , τι κάνει για αυτό

  • Πραγματική κατάντια εν έτοι 2019,πολίτες στα όρια της απόγνωσης για αυτονόητες εργασίες και υπηρεσίες των εκάστοτε δήμων,ειλικρινά λυπάμαι για τις καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά στη χώρα μας.

  • βάλτε τα φωτιά.θα τρέχουν μέχρι να βγει κυβέρνηση ο λεβέντης.

  • Καλά να πάθετε αυτόν θέλατε για δήμαρχο να τον λουστειτε τώρα.

  • Αν έβγαινε άλλος δήμαρχος θα τα έκανε όλα γυαλί.. χαχαχα.. Τουλάχιστον ο σημερινός δήμαρχος δεν άδειασε ξένα ταμεία…ξέρετε εσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *