ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Από την Αλεξάνδρεια έστειλαν το δυνατό μήνυμα οι φίλοι του Τάσου Μπαρτζώκα (εικόνες)

Από την Αλεξάνδρεια έστειλαν το δυνατό μήνυμα οι φίλοι του Τάσου Μπαρτζώκα (εικόνες)

Μία θερμή και ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας της Ν.Δ. Τάσο Μπαρτζώκα το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουλίου 2019.

Φίλοι του από την ευρύτερη περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας διοργάνωσαν στο COEN του πεζόδρομου της πόλης μας ένα όμορφο event με το οποίο θέλησαν να εκφράσουν την αγάπη και την στήριξη προς τον κ. Μπαρτζώκα και παράλληλα να του ευχηθούν καλή επιτυχία στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας έχει δυνατό “ρεύμα” στην περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας και στηρίζεται σημαντικά από τη νεολαία που τον ακολουθεί δίνοντας μία ιδιαίτερη δυναμική στην υποψηφιότητά του.

Ο κ. Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του στη χτεσινή εκδήλωση στο COEN και πέρασε από κάθε τραπέζι χαιρετώντας έναν έναν τους φίλους και τις φίλες που διοργάνωσαν και παραβρέθηκαν στη συγκεκριμένη βραδιά.

Δείτε εικόνες:

2 Comments

  • Όποιος θέλει να μάθει τί είναι η δημοκρατία, δεν έχει παρά να συνομιλήσει με τον μέσο ψηφοφόρο για πέντε λεπτά. Δυστυχώς για άλλη μία φορά λυπάμαι για αυτούς τους ολόθερμούς εναγκαλισμούς των πολιτών με τον κάθε ψηφοδιώκτη. Το παρόν σχόλιο δεν αφορά μόνο τον κο. Μπαρτζώκα αλλά και τον κάθε πολιτευτή που εμφανίζεται και ζητάει την ψήφο μας. Ο κόσμος πρέπει να μάθει να ψηφίζει προγράμματα και όχι πρόσωπα. Εύχομαι οι Ημαθιώτες πολιτευτές που θα είναι αυριανοί βουλευτές αλλά και όλοι οι πολιτευτές στην ελληνική επικράτεια να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά και τις σκληρότερες μάχες με την ίδια τους την παράταξη όταν θα θίγονται τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και όταν παρεκκλίνουμε από το πρόγραμμα που ψήφισε ο κόσμος. Καλή τύχη σε όλους μας και σ’εσάς που πολιτεύεστε στα δύσκολα που έρχονται.

  • Δυναμικός πολυ βλέπω ο Μπαρτζωκας!!!
    Θα κανει τη διαφορα!!!
    Πάντως οτι και να λέμε, οι υπόλοιποι υποψήφιοι λιγο τον φοβούνται….
    Εχει ρεύμα πως να το κάνουμε!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *