ΤΟΠΙΚΑ posted by

Συνεχίζει την πρωτότυπη ιδέα του και στο κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (εικόνες)

Συνεχίζει την πρωτότυπη ιδέα του και στο κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (εικόνες)

Μία ιδέα πριν από δύο περίπου χρόνια του Δημήτρη Παπαδημητρίου, ιδιοκτήτη του καταστήματος «Το Ποδηλατό μου» στην Αλεξάνδρεια, είχε υλοποιηθεί στον πεζόδρομο κοντά στο Πνευματικό Κέντρο. Ήταν το πρώτο σημείο επισκευής ποδηλάτου όπου οι πολίτες μπορούσαν να επισκευάσουν ένα ποδήλατο, ένα καρότσι μωρού και ένα αμαξίδιο.

Βέβαια στη διάρκεια των δύο ετών αυτών, τα εργαλεία κλάπηκαν και το σημείο βανδαλίστηκε.

Παρόλα αυτά ο Δημήτρης δεν χάνει το κουράγιο και την πίστη του και δημιούργησε ένα δεύτερο σημείο επισκευής ποδηλάτων στο κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας.

Δείτε τι γράφει ο ίδιος:

Πριν από 2 χρονιά είχαμε τοποθετήσει το συγκεκριμένο συνεργείο επισκευής ποδηλάτου στον πεζόδρομο, αριστερά από το Πνευματικό Κέντρο.

Παρόλο που κλάπηκαν τα εργαλεία και βανδαλίστηκε, εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι, ένας τέτοιος σταθμός επισκευής, είναι απαραίτητος για μια πόλη όπου κυκλοφορούν τόσα πολλά ποδήλατα. Από σήμερα (σ.σ. Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019) βρίσκεται στο δημοτικό κολυμβητήριο.

Στο συγκεκριμένο σημείο μπορείς να φουσκώσεις το ποδήλατο σου, ένα αμαξίδιο ή ένα καρότσι μωρού και να το επισκευάσεις. Ήταν μια ιδέα η οποία υλοποιήθηκε και κατασκευάστηκε εξολοκλήρου από το κατάστημα »Το ποδήλατο μου» για όλους τους πολίτες της Αλεξάνδρειας.

Πιστεύω να βρει την ανταπόκριση που του αρμόζει».

6 Σχόλια

  • Kai mou eleipan kati germanika kai mia trompa gia to mhxanaki mou

    • Κάτι άλλο λείπει από εκεί που θα σου τα βάλω αν σε πιάσω Ανώνυμε!

  • Συγχαρητήρια , ελπίζω να κρατήσει από τους βανδαλισμούς!

  • Φίλε Δημήτρη καλά κάνεις και συνεχίζεις…. αλλά εδώ στο Γιδά είμαστε γίδια, δεν έχουμε σεβασμό σε τίποτα.

  • Συγχαρητήρια! Μακάρι όλοι οι πολίτες να έδειχναν τέτοιο ενδιαφέρον για την πόλη μας.

  • εύγε , μια καλή κίνηση σαν κι αυτή εξημερώνει τον αγανακτισμένο και φτωχοποιημένο άνθρωπο της περιοχής μας , αν και δεν ζούνε μόνο στην πόλη μας άνθρωποι οι οποίοι επιλέγουν κλοπές και βανδαλισμούς για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους από όλα όσα δέχονται αρκετά χρόνια τώρα , ελπίζω να μην σταματήσουν ποτέ τέτοιες κινήσεις .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up