ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η Φρόσω Καρασαρλίδου για το αποτέλεσμα των εκλογών: “Ήμουν εδώ και θα συνεχίσω να είμαι για την Ημαθία”

Η Φρόσω Καρασαρλίδου για το αποτέλεσμα των εκλογών: “Ήμουν εδώ και θα συνεχίσω να είμαι για την Ημαθία”

Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανε η βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου:

Η λαϊκή  ετυμηγορία έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στη δεύτερη θέση του εκλογικού αποτελέσματος, το οποίο είναι σεβαστό για μας.

Συγχαίρω τους εκλεγέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας και εύχομαι καλή θητεία και καλή συνεργασία, για το κοινό καλό του τόπου μας.

Προσωπικά, ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μου, που με την ψήφο τους, με εμπιστεύθηκαν για μια φορά ακόμα, να τους εκπροσωπήσω, μεταξύ των 4 βουλευτών του Νομού, στο Κοινοβούλιο.

Νιώθω  μεγαλύτερη την ευθύνη, να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να προχωρήσουν τα μεγάλα και τα μικρά θέματα του Νομού, όπως άλλωστε έκανα, σε όλη τη διάρκεια της προηγούμενης κοινοβουλευτικής μου θητείας.

Ήμουν εδώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ, για την Ημαθία.

Σας ευχαριστώ όλους, από καρδιάς!

Φρόσω Καρασαρλίδου

Υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

1 Comment

  • Μπράβο Φρόσω και μπράβο στον Σύριζα Ημαθίας που παρόλο τη λάσπη που δεχθήκαμε από αριστερά και δεξιά μας καταφέραμε και εδραιωθήκαμε στον Νομό Ημαθίας αλλά και σε όλη τη Μακεδονία μας σαν τον κύριο φορέα εκπροσώπησης της ΚεντροΑριστεράς .Πριν τις εκλογές κάποιοι είχαν σίγουρη την έδρα αλλά λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι πολίτες της ΚεντροΑριστεράς που επέδειξαν ωριμότητα , συσπειρώθηκαν την ύστατη στιγμή και πετύχαμε μέσα σε όλο το δυσμενές εχθρικό κλίμα απέναντι στη παράταξη μας να κρατήσουμε τουλάχιστον μια έδρα στο νομό μας εφόσον οι 3 άλλες δικαιωματικά θα πήγαιναν στους υποψήφιους του πρώτου κόμματος. Μπορεί να χάσαμε την εκλογική μάχη αλλά το όχι και τόσο χαμηλό ποσοστό που πήραμε 31,5-31.6 % έρχεται κόντρα στις προβλέψεις και των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του ΠΑΣΟΚ που μας ήθελαν να γυρίζουμε στα ποσοστά προ μνημονίων δηλαδή στο 4 % και να παίρνει το ΠΑΣΟΚ πάλι τα ηνία της ΚεντροΑριστεράς. Ευτυχώς όμως ο προοδευτικός κόσμος όλης της Ελλάδος δεν ξέχασε τα δεινά του παρελθόντος , τιμώρησε όμως και στο βαθμό του κατανοητού την κυβέρνηση Τσίπρα για τα λάθη που έκανε σε αυτά τα 4μιση χρόνια και περιμένει να δει τώρα και τις ημέρες πρωθυπουργίας του Κυριάκου Μητσοτάκη αν θα κάνει πράξη τις προεκλογικές του εξαγγελίες για ανάπτυξη και άνοιγμα θέσεων εργασίας αλλά περιμένουμε πιο πολύ να δούμε και τη στάση του απέναντι στο Μακεδονικό πάνω στο οποίο στηρίχθηκε πιο πολύ ο προεκλογικός του αγώνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *