ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Από κοντά στις περιοχές του δήμου που χτυπήθηκαν από τα καιρικά φαινόμενα ο δήμαρχος

Από κοντά στις περιοχές του δήμου που χτυπήθηκαν από τα καιρικά φαινόμενα ο δήμαρχος

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, η περιοχή μας χτυπήθηκε από έντονα καιρικά φαινόμενα (ανεμοθύελλα, χαλάζι, βροχόπτωση…..) τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τη πτώση δέντρων, στύλων της ΔΕΗ, πινακίδων κ. α., με τα αποτελέσματά τους. Μετά το πέρας των έντονων καιρικών φαινομένων οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αλεξάνδρειας, κάτω από την επιστασία του Δημάρχου και του αρμοδίου Αντιδημάρχου, παρενέβησαν άμεσα προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Σήμερα απεστάλη έγγραφο προς τη Διοίκηση του ΕΛΓΑ για ενημέρωση και καταγραφή των ζημιών που προκάλεσε η έντονη ανεμοθύελλα, χαλαζόπτωση και βροχόπτωση στα όρια του Δήμου Αλεξάνδρειας. Επίσης προχώρησε σε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται από μέρους του Δήμου ώστε να κηρυχθεί ο Δήμος Αλεξάνδρειας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Τέλος ο Δήμαρχος, ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το προσωπικό του δήμου, για την άμεση συνδρομή τους στη χθεσινή θεομηνία και διαβεβαιώνει τους κατοίκους ότι όλες οι υπηρεσίες του Δήμου θα βρίσκονται, όπως πάντα, στο πλευρό των δημοτών.

1 Comment

  • ελπιζω να βγει γιατι στο παρελθον δεν…. το οτι πλημυρισαν για μια ακομη φορα οι γνωστοι δρομοι κουβεντα…. ποσα χρηματα θελει τελικα οταν βρεχει να μην πλημυριζει η πλαστηρα με την βενιζελου, και να μην βγαινουν τα λυματα στους δρομους που υποτιθεται ειναι ξεχωριστο δικτυο…?????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up