ΤΟΠΙΚΑ posted by

Πρόβλημα σε απορριμματοφόρο του δήμου – δεν θα μαζευτούν σκουπίδια για 3 μέρες από σήμερα

Πρόβλημα σε απορριμματοφόρο του δήμου – δεν θα μαζευτούν σκουπίδια για 3 μέρες από σήμερα

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Λόγω επιβεβλημένων εργασιών επισκευής του απορριμματοφόρου πλάγιας φόρτωσης, δε θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων από τους μεγάλους κάδους πλάγιας φόρτωσης στην πόλη της Αλεξάνδρειας για τρεις ημέρες, από 16/07/2019 έως και 18/07/2019.

Για λόγους δημόσιας υγείας, παρακαλούνται οι δημότες να μην εναποθέτουν απορρίμματα στους συγκεκριμένους κάδους για το ως άνω αναφερόμενο διάστημα.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόησή σας.

Ο
Αντιδήμαρχος καθαριότητας

Στέφανος Γκιουρτζής

11 Comments

  • Ευχαριστούμε για την ενημέρωση καθώς δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες ατυχείς καταστάσεις..

  • Γιατί τόσο καιρό τα μαζεύετε δλδ? Που θα πεθάνουμε εξαιτίας της αδιαφορίας σας. Με 40 βαθμούς και τα σκουπίδια γεμάτα. Για ποιον λόγο βγάλατε αυτόν τον ανεύθυνο; Για να χτίζει σπίτια και να κάθεται στο γραφείο του. Κύριε δήμαρχε, αν δεν μαζέψετε τα σκουπίδια, θα τα φέρω μπροστά στην πόρτα σας. Να δείτε τι ωραία που είναι. . Αντε γιατί από την ώρα που βγήκαμε δεν έχετε κάνει τίποτα. Το μόνο που σας νοιάζει είναι η πάρτη σας. Όχι ένα αλλά 20 απορηματοφορα να φέρεται. Και μήν πείτε ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Όταν τα τρώτε είναι καλά…

  • Τα άλλα τρία αποριμματοφόρα που θα ερχόταν πότε θα φτάσουν?Σε χελώνα τα φορτώσανε?Λόγια λόγια λόγια.Ολα προεκλογικά!!Συγχαρητήρια στον Κούγκα και στους άλλους που εκαναν και αγώνα για να βγάλουν τον πετυχημένο δήμαρχο ξανά.Θέλω να μου απαντήσει κάποιος αν μας σξίζει ολη αυτή η βρωμιά μόνο και μόνο για να έχουμε ΝΔ δήμαρχο και να βαφεί ο δήμος μας μπλέ.Αξιζε???
    Παρακαλώ να δημοσιεύσετε το σχόλιο.Ευχαριστώ.

  • Ενώ τις υπόλοιπες ημέρες τα σκουπίδια τα μάζευαν… Η δικαιολογία είναι καραμέλα για τον Γκιρινη…

  • ας τα βάζουν στα πίσω φορτώσεις.

  • Το νέο απορριμματοφορο ήταν μόνο για να βγει φωτογραφία ο δήμαρχος????

  • Σε 3 μέρες από σημεραα;;;;
    Ο σπουπιδοντενεκες στην οδό ελευθ. Βενιζέλου Ειναι γεμάτος εδώ και ποσό καιρό..
    Έχουμε μόνο ένα σκουπιδιάρικο;

  • Tα νεα αποριμματοφορα που διαφημιζαν που ειναι ? Καλα κανετε ομως αφου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ εμειναν στα λογια κ αυτοι……………

  • Συμβουλή προς τους πολίτες: Κρατήστε όσο μπορείτε τις σακκούλες σκουπιδιών στα σπίτια σας. Είναι για το καλό όλων μας.

  • Ελάτε στο Νησι να δείτε τα ξεφτιλίκια σας.. έχουν να περάσουν από 28 Ιουνίου!!! Βουβάλια..

  • Καλα να παθουμε αφου καποιοι σαν προβατα πιστεψαν και εβγαλαν αυτουσς τους αχρηστους για ακομη μια φορα καλα να παθουμε.Αλλαζει ο λυκος ματια μου δεν αλλαζει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *