ΤΟΠΙΚΑ posted by

Τι συμβαίνει με τα σκοτάδια στη Βετσοπούλου και σε άλλους δρόμους της Αλεξάνδρειας

Τι συμβαίνει με τα σκοτάδια στη Βετσοπούλου και σε άλλους δρόμους της Αλεξάνδρειας

Είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες σχετικά με το σκοτάδι το οποίο υπάρχει σε αρκετούς δρόμους της πόλης μας, όπως ένα τμήμα της Βετσοπούλου (κλικ ΕΔΩ).

Με το Αλεξάνδρεια-Γιδάς επικοινώνησε ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Τόκας ο οποίος μας εξήγησε πως το πρόβλημα προέρχεται από τον ΔΕΔΔΗΕ και δεν είναι αρμοδιότητας του δήμου Αλεξάνδρειας.

Τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία πριν από λίγες ημέρες και τα πολλά περιστατικά που υπήρχαν σε αρκετές περιοχές, δεν δίνουν τη δυνατότητα στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να επιλύσουν όλα τα προβλήματα άμεσα.

Το επόμενο διάστημα και τμηματικά τα προβλήματα θα αποκατασταθούν.

6 Comments

  • Που αλλού έχει χαμηλό φωτισμό?στα μπ…..

  • Για αυτούς που θέλανε Μητσοτάκη και 69η φορά Δεξιά.και πήγανε να τον κάνουν και χειραψία κιόλας. Σας ξίνιζε ο Τσίπρας ο Αντωνίου και ο Καρανίκας .Τέτοιο χάλι η πόλη μας ποτέ δεν είχε , μέσα στα σκοτάδια μέσα στη βρώμα και στη μπίχλα. Που είστε ρε μακεδονομάχοι να διαμαρτυρηθείτε? 2 υπουργοί σας μιλάνε υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών αλλά τώρα κάνετε μόκο γιατί πήρατε γραμμή από το κόμμα.

    • Καρανικα εσυ;
      Κρίμα,προλάβατε να φέρετε 1000000 λαθρομετανάστες στην χώρα μας,τους δώσατε ΑΜΚΑ,τσάμπα υγεία,τσάμπα τρόφιμα,τσάμπα φάρμακα,επιδόματα,ο ελληνικός στρατός τους καθαρίζει μέρα νύχτα τους καμπινέδες τους!
      Παλιοβρωμιαρηδες,μόνο 2000 κόσμο έχει το στρατόπεδο στο γήπεδο ε;
      Με τσάμπα ρεύμα στα κλιματιστικά τους,όταν η ΔΕΗ είναι χρεοκοπημένη!
      Πουλήσατε την Μακεδονία,κάψατε ανθρώπους ζωντανούς στο Μάτι,κλείσατε τις τράπεζες,φορτώσατε την Ελλάδα με αλλα 100 δις ευρώ χρέος.
      Αλήτες!

    • Κυβέρνηση θέλει ο τόπος, όχι πανηγύρια σαν αυτούς που αναφέρεις.
      Γελάμε με τον αριστερό σου πόνο.

  • συριζαιε αισθανομαι οτι σε πειραξε το ναυαγιο
    του τσιπρα περαστικα

    • Εμένα τι να με πειράξει , ούτε έχασα ούτε κέρδισα από τον Σύριζα αλλά ούτε θα κερδίσω και θα χάσω από τη ΝΔ σε προσωπικό επίπεδο. Και αν σε κόπτει να μάθεις τι είμαι, είμαι παλιός Δεξιός που τα τελευταία χρόνια ψηφίζω λευκό από τότε που άρχισαν τα νταλαβέρια μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.Αλλά τέτοια χάλια , τέτοια ρεζιλίκια να κοντεύουμε στο 2020 και να μην έχουνε ρεύμα οι κολώνες των δρόμων δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει από τότε που ήρθε το Ηλεκτρικό Ρεύμα στην περιοχή μας τη δεκαετία του 60 αν δεν κάνω λάθος.Να μην μιλήσω για τα σκουπίδια και για τα εργοστάσια που όλα έχουν κλείσει,εκεί γυρνάμε στο 1821

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *