ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ετοιμάζεται η νέα παιδική χαρά στην Αλεξάνδρεια! (εικόνες)

Ετοιμάζεται η νέα παιδική χαρά στην Αλεξάνδρεια! (εικόνες)

Σε ριζική αναβάθμιση της παιδικής χαράς στην οδό της Μ. Αλεξάνδρου στην πόλη μας προχώρησε ο δήμος Αλεξάνδρειας.

Οι εργασίες ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες και η παιδική χαρά θα είναι έτοιμη να παραδοθεί προς χρήση των μικρών φίλων της πόλης μας.

Το πρωί της Πέμπτης 1 Αυγούστου τον χώρο της παιδικής χαράς επισκέφτηκε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Σωτήρη Τόκα. Ο δήμαρχος με ικανοποίηση είδε τις εργασίες να ολοκληρώνονται και ο χώρος να αναβαθμίζεται.

Δείτε εικόνες:

14 Comments

  • Κ τα σκουπίδια θα μας πνίξουν

    • Ακριβώς

  • Να τα φτιάχνουν γερά και ασφαλή τα παιχνίδια. Και να γίνεται τακτική συντήρηση, όπως γίνεται συντήρηση π.χ. των ανελκυστήρων, γιατί άμα τα αφήσουν στην τύχη τους, πάλι σε λίγα χρόνια θα χρειάζεται ανακαίνιση εκ βάθρων.

    Και οι μαντραχαλάδες Γυμνασίου – Λυκείου που χρησιμοποιούν τις παιδικές χαρές είναι για πολλές μπάτσες! Άμα θέλουν άθληση, να κάνουν καμμιά δουλειά. Να τους βάλω εγώ να κόβουν ξύλα και να τους μάθω να φτιάχνουν φράχτες, παγκάκια, στέγες και κιόσκια, για να είναι χρήσιμοι στην κοινωνία, όχι να καταστρέφουν!

    • Ποιος εισαι εσυ που θα μας απαγορευση να πηγαινουμε στις παιδικες χαρες;Μονο καθομαστε και σπανια να κανουμε κουνια.Στειλε τα δικα σου πσαιδια αξεστε να φτιαχνουν παγκακια.Το μελλον αυτης της χωρας στηριζετε σε εμας,για υατο να μην μας θεωρεις αχρηστους.Μαθε τροπους πρωτα και μετα ελα να μας βρεις.Ανευθυνε ,ε ανευθυνε.Ζηταμε σεβασμο,και τον απαιτουμε κιολας.Εσυ στην ηλικια μας δλδ δουλευες;Τον κοσμο ισως.Αντε δλδ γιατι ολα σε εμας τα ριχνετε.Λες και τα μικρα δεν χαλανε τιποτα

    • Ααα δηλ εσένα αυτό σε πειράζει και όχι τα σκουπίδια που ξεχειλίζουν από τους κάδους

    • Ανώνυμος στην ηλικία σου μπορεί και να δουλευε σκληρά αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημα εδώ..δεν είναι καν θέμα! Καλά κάνετε και πάτε. Καλύτερα να μωροφερνουμε όπως μας λένε παρά να μεγαλώσουμε πριν την ώρα μας. Καλά κάνεις και πας όσο χρονών και να είσαι, καλά κάνεις . Δεν βλάπτεις κανέναν, απλά κάνεις αυτό που σου αρέσει

    • Ααα και Ανωνυμε? Μακάρι ακόμα και οι παιχνιδοτοποι να ήταν και για μεγάλους. Θα ήθελα να ήταν έτσι. Και μην ακούς αυτούς που είναι δήθεν άντρες άκου την καρδιά σου και όταν αυτή σου λέει “είμαι μικρό παιδί” άκουσε την ακόμα και οι δήθεν μικρά παιδιά είναι και δεν το ξερουν

  • Συγχαρητήρια για το έργο σας που θα είναι άχρηστο διότι έχουμε ήδη τόσες παιδικές χαρές.
    Και δεν βλέπετε να κάνετε κάτι για τις αποχετεύσεις και τα σκουπίδια που έχουν ξεχειλίσει στους δρόμους και τοις αυλές τον σπιτιον όλον αλλα όλον μας.
    Γι’αυτό δεν διαμαρτύρεται κανείς όμως γιατί μάθατε να εισται βρωμιάρηδες όλοι σας
    Σας αρέσει η βρώμα γι’αυτό και δεν κάνετε κάτι
    Αλλά σας πληροφορώ θα φτάσει η στιγμή που θα σας φέρουμε όλα τα σκουπίδια από όλα τα χωριά στο δημαρχείο έξω

  • Δήμαρχε και αντιδήμαρχε σας ψηφίσαμε σας στηρίξαμε σας δώσαμε τα πάντα. Αφήστε τις γιορτές και τα πανηγύρια και ασχοληθείτε με τα σκουπίδια. Μεγάλα λόγια προεκλογικά. Φωτογραφίες με τα καινούρια απορριματοφορα που πλένουν και τους κάδους που κάνουν μέχρι και θαύματα. Τα χωριά γέμισαν σκουπίδια δεν το καταλαβαίνετε επιτέλους; Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μην αδρανείτε. Θα γίνει κανένα κακό με μολύνσεις κλπ και θα τραβάμε τα μαλλιά μας! Πώς αλλιώς να σας το πούμε πιο καθαρά δε γίνεται. Αν δεν μπορείτε ρίξτε λευκή πετσέτα να τελειώνουμε. Επώνυμα σας το εκθέτω και όχι πίσω από ανωνυμίες!

  • κ οι καδοι γυρω απο την πλατεια να ειναι κ γεματοι κ να βρωμανε!!! Ωρα Ευθυνης φωτο κ μονο φωτο

  • Ελπίζω μόνο για τα μικρά παιδιά και όχι για τους ενήλικες ή τα 17χρονα… Αυτοί κατατάσσονται να δουλεύουν και όχι να παίζουν. Ας τους ανοίξει λίγο ο ποπουλης τους από τη δουλειά μπας και προχωρήσουν λίγο στη ζωή τους ή ας κάτσουν να παίζουν υπολογιστή μέσα στο σπιτάκι τους. Οι παιδικές χαρές είναι για τους μικρούς και όχι μεγάλους καταλάβετε το αυτό γαμω τη πτανα μου γαμω μέσα… Άντε τωρα… Α Ν Τ Ε Ε Ε Ε Ε

  • Παιδικες χαρές μονο στο γιδα…τα σκουπίδια στα χωρια βουνο κ ουτε Λόγος για παιδικε; χαρες σε αλλα χωριά οπως η ξεχασμένη..ποιοι βλακες του ξαναψηφισαν απορωωωω.

  • Μπράβο χρειαζόταν στη συγκεκριμένη περιοχή μια παιδική χαρά με κούνιες η οποία ελπίζω να συντηρείται, να περιφραχτεί και να φωτιστεί επαρκώς! Αναβαθμίζεται η περιοχή και όπου παιδάκια και χαρά! Το ότι υπάρχει πρόβλημα με τα σκουπίδια που αναφέρουν άλλοι είναι άλλο θέμα. Εύχομαι να λυθούν όλα. Επίσης βάλτε κανένα παγκάκι και κάδους…Ότι γίνεται καλό είναι!

  • Οι παιδικές χαρές σε μαραναν! Τα σκουπίδια που τρυπάνε μύτες με την δυσοσμία τους τα αφήνεις να υπάρχουν εκεί ανενόχλητα. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΔΉΜΑΡΧΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *