ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μία ημέρα φίλε Κριέ, που θα ξεχάσεις τι πάει να πει μοναξιά! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αποφεύγεις να πάρεις μέρος σε τσακωμούς, δεν γκρινιάζεις πια και καταφέρνεις να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία! Είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και φυσικά γοητευτικός. Η αλήθεια είναι βέβαια, πως εξαρτάσαι συναισθηματικά απ’την αποδοχή των άλλων τόσο πολύ, που ξεχνάς να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στα βαθύτερα και ουσιαστικότερα συναισθήματα!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για μία νέα σχέση! Προσοχή όμως! Μπορεί να τύχει μία μεγάλη ευκαιρία για νέα σχέση και εσύ να προσκολλάς σε εξωτερικά και επιφανειακά χαρίσματα, όχι τόσο στα ουσιώδη και βασικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένες αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, περιόρισε την τάση σου για ανεμελιά και ψυχαγωγία! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα λάθη, αλλά και στα ανούσια έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα αποφασίζεις να σκεφτείς σοβαρά και πολύ, για την εξέλιξη της ζωής σου, φίλε Ταύρε! Αρνείσαι τις περιπέτειες και τις διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα! Δεν σε ενδιαφέρει το περιτύλιγμα στην συμπεριφορά των άλλων, αλλά η ουσία και το βάθος! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για ιατρικές εξετάσεις, διακοπή κακής ή βλαβερής συνήθειας, τακτοποίηση σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής ή γυμναστηρίου!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι σήμερα πιο επιλεκτικός, παρά τις πολλές κατακτήσεις σου! Θες οπωσδήποτε να διαπιστώσεις αν όντως ταιριάζετε και σου αξίζει, πριν προχωρήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο ρεαλισμός σου, δεν σου επιτρέπει να παρασυρθείς σε πάθη και υπερβολικά συναισθήματα, γεγονός που ίσως προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, χρησιμοποιείς τους σωστούς τρόπους για την ανέλιξη σου και αυτό αναγνωρίζεται! Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από το άγχος που είχες τις τελευταίες ημέρες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, νιώθεις χαρούμενος και κεφάτος! Παραδόξως, δίνεις όλο σου τον εαυτό και τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και δοτικότητα και οι άλλοι σε λατρεύουν και επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Εκφράζεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο, αλλά επιπλέον δέχεσαι και εσύ εκδηλώσεις συναισθηματικές με δώρα, επαίνους και λόγια θαυμασμού! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σημαντική δραστηριότητα σου σήμερα!

Αισθηματικά

Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις θεατρινισμούς και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο σου, γιατί αυτό θα τον κάνει να αμφιβάλλει για το πότε και αν είσαι αληθινός. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες και πολλές κατακτήσεις! Η αυτοπεποίθηση σου, είναι και πάλι εδώ!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, καλό είναι να βοηθάς τους άλλους, αλλά όχι να γίνεσαι και αντικείμενο εκμετάλλευσης! Μην αγχώνεσαι για παρελθοντικά οικονομικά προβλήματα! Θα ξεπεραστούν σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Καρκίνε είσαι απίστευτα γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους! Την σημερινή ημέρα θα ασχοληθείς και θα αντλείς δύναμη από την αγάπη της οικογένειας σου και των θετικών γεγονότων που αναμένονται μέσα στο σπίτι! Καλό βέβαια θα ήταν, να μην είσαι τόσο αποπνικτικά υπερπροστατευτικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ώστε να μην βρεθούν σε δύσκολη θέση!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, τείνεις να προσκολλάσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο και δεν το βάζεις κάτω, ακόμα κι αν δεν ξέρεις σίγουρα κατά πόσο είναι διαθέσιμος για σένα ή αν έχει αισθήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, διοχετεύεις τα συναισθήματα σου, σε περιποιήσεις και φροντίδα για τον σύντροφο! Συνέχισε έτσι και θα δεις ότι θα στο ανταποδώσει!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν αρκετές αναποδιές στις οικονομικές σου δοσοληψίες σήμερα, γι’αυτό σκέψου πριν από κάθε κίνηση! Γενικά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της καριέρα, αφού η τάση σου για ευθιξία, μπορεί να προκαλέσει προστριβές!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα θα νιώσεις αυτό που πάντα ήθελες να είσαι! Απόλυτα δημοφιλής και αγαπητός! Μέσα από κοινωνικές σχέσεις και επαφές, οι άλλοι θα θελήσουν να σου εκφράσουν τα αισθήματα τους και τις σκέψεις τους με κάθε μέσο και τρόπο! Η ευθεία και άμεση επικοινωνία και συζήτηση, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις τα σχέδια σου σήμερα και να τα υλοποιήσεις! Επίσης, μην πεις όχι σε εξόδους ή συναντήσεις!

Αισθηματικά

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να φαίνεσαι ψυχρός και υπερβολικά εγκεφαλικός στον σύντροφο σου, ο οποίος θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι αγνοείς τα αισθήματα του και την ανάγκη του για τρυφερότητα! Αν είσαι ελεύθερος, ο πολύς και έντονος συναισθηματισμός σε απωθεί και η υπερβολική ευαισθησία σε τρομάζουν. Οπότε σήμερα, προτιμάς φλερτ και το ερωτικό «παιχνίδι»!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, είσαι γεμάτος ιδέες και ενέργεια και ζητάς το ίδιο απ’τους συνεργάτες σου! Ενδεχομένως να ρισκάρεις οικονομικά και να υπάρξουν κάποιες μικρές απώλειες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα είσαι αποφασισμένος, φίλε Παρθένε, να τα καταφέρεις να νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου! Προσοχή όμως, διότι κάποιες στιγμές, ίσως γίνεις δεσποτικός με τους άλλους και να θες να τους ελέγχεις πεισματικά! Επειδή δεν σε έχουν συνηθίσει έτσι όμως, θα τους κακοφανεί και ίσως κάποιοι μάλιστα απομακρυνθούν από εσένα!

Αισθηματικά

Αν είσαι δεσμευμένος, σε διακρίνει μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και κτητική διάθεση στη σχέση σου! Μην προσπαθείς να χειραγωγείς συναισθηματικά τον σύντροφο σου, αλλά απολαύστε μαζί τρυφερές και αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς σήμερα να δοκιμάζεσαι σε σχέσεις επιφανειακές και έτσι έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να έχεις αρκετό άγχος, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, ακόμα κι αργά! Οικονομικά, θα έρθουν με κάποιο τρόπο, επιπλέον έσοδα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ με την Σελήνη στο Ζώδιο σου, η μέρα θα έχει ένα θετικό για σένα, αλλά και ένα αρνητικό πρόσωπο! Στα θετικά της ημέρα, είναι σίγουρα η λάμψη σου και η ικανότητα σου να τραβάς όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πάνω σου! Στα αρνητικά, ανήκει η τάση σου να είσαι απαιτητικός, εγωιστής και υπερβολικά παραπονιάρης, συμπεριφορά που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και εντάσεις στις κοινωνικές και διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικά

Αισθηματικά, θα υπάρξουν μεταπτώσεις! Ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι δεν είναι και ότι καλύτερο και έτσι, σου τελειώνει εξίσου εύκολα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, περιόρισε την τάση σου να είσαι ορμητικός, υπερβολικά παθιασμένος ή συναισθηματικός, εκτός αν χρησιμοποιήσεις αυτά σου τα χαρακτηριστικά, μόνο στην κρεβατοκάμαρα!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα είσαι αρκετά ανταγωνιστικός, δυστυχώς όμως και κάποιες φορές επιθετικός! Οικονομικά ενεργείς απερίσκεπτα και δεν αναλύεις πριν ξοδέψεις επιπόλαια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, θα νιώσεις αρκετά ευάλωτος και ασταθής συναισθηματικά, γι’αυτό καλό θα ήταν, να επενδύσεις σε μία εσωτερική ψυχική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση και υλοποίηση σχεδίων. Πες όχι στην συναισθηματική ανασφάλεια και ναι στην ψυχική ενδυνάμωση! Η ημέρα θα σε βοηθήσει, να ανακαλύψεις κάτι μυστικό, κάτι κρυφό, το οποίο θα εξυπηρετήσει άψογα κάποιους σκοπούς σου, αργότερα!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα φερθείς μάλλον άστατα, αλλά και ουτοπικά στον έρωτα! Πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς και να δοθείς μέσα σε λίγα λεπτά, να ενθουσιαστείς τρελά και να υποσχεθείς τα πάντα, αλλά στο τέλος της ημέρα να μετανιώσεις τα πάντα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μπλέκεις σε απαγορευμένες ιστορίες!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, δεν έχεις ενέργεια, αλλά ουσιαστικά το πρόβλημα είναι η έλλειψη συγκέντρωσης! Πρόσεχε λοιπόν! Οικονομικά, εκεί που δεν το περιμένεις, η τύχη σου χαμογελά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα ανήκει στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Για το λόγο αυτό, όλοι σήμερα σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους! Είσαι επικοινωνιακός και πολύ συμπαθής και αυτό σε βοηθά να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και να σου έχουν ξανά εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους! Επίσης μπορεί να ασχοληθείς με το κοινό καλό σήμερα, με φιλανθρωπία ή με φιλοζωικές δραστηριότητες!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ευγενικός, ρομαντικός και γλυκός και θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Πολύ πιθανόν μάλιστα, αυτό το ενδιαφέρον να εκδηλωθεί μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου δυσκολεύεται να σε πλησιάσει συναισθηματικά, κυρίως λόγω της ψυχρότητας που επιδεικνύεις.

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, εκδηλώνεσαι προοδευτικά και σοκάρεις θετικά τους πάντες με τις ιδέες σου! Μην ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα για ψυχαγωγία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε θα αναγκαστείς, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων να είσαι απόμακρος από συναισθηματική άποψη και επιφυλακτικά εκφραστικός. Απέναντι στην ψυχρή συμπεριφορά των ανθρώπων που θα συναναστραφείς, πιθανόν να γίνεις λίγο παραπάνω είρωνας, υπερόπτης και ψυχρός, πράγμα που πολύ πιθανόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις και άσχημες εντυπώσεις για σένα!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, ακόμα κι αν δεθείς με κάποιον, λίγο παραπάνω σήμερα, έχεις την τάση να αισθάνεσαι ανώτερος και είσαι απόμακρος συναισθηματικά, γεγονός που θα απογοητεύσει το άλλο πρόσωπο! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα για σταθεροποίηση και σιγουριά στην ερωτική σου ζωή!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, θες να έχεις το πάνω χέρι παντού και αυτό ίσως προκαλέσει αντιπάθειες από συναδέλφους! Τα οικονομικά σου ωστόσο, θα έχουν επιτυχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, ετοιμάσου σήμερα για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, καλοπέραση και πολλές επαφές! Αλλάζεις παραστάσεις , μπαίνεις σε νέους κοινωνικούς κύκλους, κάνεις νέες γνωριμίες και επικοινωνείς ασταμάτητα! Έρχονται νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, λόγια, συναντήσεις και μετακινήσεις, που επαναφέρουν την χαρά και την αισιοδοξία στην ζωή σου! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς λοιπόν!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις σήμερα να το γλεντήσεις, αφού στις ερωτικές σου σχέσεις, δεν βάζεις πια προτεραιότητα την δέσμευση επί μακρόν, εκτός αν πρόκειται για έρωτα από απόσταση, διαφορετικά επιλέγεις το εφήμερο πάθος! Αν είσαι δεσμευμένος, η κτητικότητα και η ζήλια του συντρόφου σου, σε φτάνει στα όρια σου και προκαλούνται εντάσεις!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν δέχεσαι ευθύνες, γεγονός που θα φέρει αρκετά επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά προβλήματα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα όλος ο κόσμος, σε κάθε τομέα της ζωής σου, για κάποιο λόγο, ξυπνούν η καχυποψία σου και η κτητικότητα σου! Προσπαθείς να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση, να κινείς εσύ τα νήματα και ενίοτε να χειραγωγείς καταστάσεις και πρόσωπα, γεγονός που θα γυρίσει εναντίον σου! Απέφυγε εκρήξεις θυμού και νεύρων! Κάνε μία νέα αρχή σε προβληματικές σχέσεις και μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος και έχεις ήδη επενδύσει σε κάποιο πρόσωπο συναισθηματικά, πιθανόν σήμερα να έχεις κάποιες αδικαιολόγητες έμμονες ιδέες που τον αφορούν, αλλά θα είναι παροδικός! Αν είσαι δεσμευμένος, ο τομέας που σίγουρα θα διαπρέψεις, είναι αυτός της κρεβατοκάμαρας!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες, κάνεις μία νέα αρχή και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα! Οικονομικές συναλλαγές σήμερα, θα έχουν σίγουρα επιτυχία.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *