ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Ευχαριστήριο Γκυρίνη σε Βεσυρόπουλο και ΕΛΓΑ

Ευχαριστήριο Γκυρίνη σε Βεσυρόπουλο και ΕΛΓΑ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο και το το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια εξέδωσε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ως Δήμαρχος Αλεξάνδρειας θέλω να ευχαριστήσω :

  • τον Υφυπουργό Οικονομικών και βουλευτή Ημαθίας, κ. Αποστόλη Βεσυρόπουλο, για τη άμεση παρέμβαση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, της έγκρισης πρόσληψης εποχιακών γεωπόνων ώστε να προχωρήσει άμεσα η εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από τη πρόσφατη θεομηνία τόσο στο Δήμο μας όσο και σε όλο το Νομό μας.
  • τη διεύθυνση του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βέροιας και στους υπεύθυνους γεωπόνους για την άμεση ανταπόκριση του αιτήματος μας, καταγραφής και εκτίμησης των ζημιών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία τις 10ης Ιουλίου 2019.

Ο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

1 Comment

  • Δηλαδή αν δεν παρενέβαινε ο βουλευτής – υφυπουργός οι υπηρεσίες δεν θα έκαναν το χρέος τους; Ο ΕΛΓΑ δεν υποχρεούται δια νόμου να καταγράφει και να εκτιμά ΑΜΕΣΩΣ τις ζημίες μετά από θεομηνία; Αυτός δεν είναι ο ρόλος του; Χρειάζεται χωριστή εντολή από το υπουργείο Γεωργίας/Αγροτικής Αναπτύξεως κάθε φορά, και μάλιστα κατόπιν παρεμβάσεως;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *