ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

“Οι υπερήρωες δε φοράνε πιπίλα”: Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl

“Οι υπερήρωες δε φοράνε πιπίλα”: Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ ΔΕ ΦΟΡΑΝΕ ΠΙΠΙΛΑ

Εκδόσεις: Κέδρος

Συγγραφέας: Ισάουρα Λι

Προτεινόμεη Ηλικία: 3+ Ετών

Ο Έκτορας και η αδερφή του η Χλόη είναι αχώριστοι. Άλλωστε οι αποστολές του Έκτορα κάνουν τη Χλόη απαραίτητη σαν βοηθό του. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Η Χλόη όλη την ώρα μασουλάει την πιπίλα της. Είναι ενοχλητικό.

Ότι και αν κάνουν οι γονείς της εκείνη το μόνο που ζητάει είναι η πιπίλα της. Όμως ο Έκτορας αποφασίζει να την βοηθήσει. Τι λέτε θα καταφέρει η Χλόη να αποχωριστεί την πιπίλα της;

Μια ιστορία που σκοπό έχει να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να αποχωριστούν την πιπίλα. Ακόμη περνάει μηνύματα δημιουργικότητας αλλά και υπομονής.

Τέλος ενισχύει υποσυνείδητα την βαθιά έννοια της αδελφικής αγάπης αλλά και της προσπάθειας του ενός στον άλλο.

Μια ιστορία που θα βοηθήσει με το πλούσιο και κατανοητό λεξιλόγιο αλλά και την υπέροχη εικονογράφηση τους μικρούς αναγνώστες να το προσεγγίσουν και να αντιληφθούν την πραγματική αξία της αυτονομίας – μακριά από την πιπίλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *