ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Για πρώτη φορά μετά τις εκλογές συναντήθηκαν σήμερα οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της “Ώρας Ευθύνης”

Για πρώτη φορά μετά τις εκλογές συναντήθηκαν σήμερα οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της “Ώρας Ευθύνης”

Στο δημαρχείο το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Αυγούστου συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της “Ώρας Ευθύνης”.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η συνάντηση διοργανώθηκε από τον δήμαρχο εν όψει της ορκωμοσίας της νέας διοίκησης στις 25 Αυγούστου.

Από την παράταξη παραβρέθηκαν ο ίδιος ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης, ο Στέφανος Δελιόπουλος, ο Νίκος Σαρακατσιάνος, ο Σωτήρης Τόκας, η Όλγα Μοσχοπούλου, ο Στέφανος Δριστάς, ο Μανώλης Σταυρής και ο Νίκος Καμανάς. Απουσίαζαν δικαιολογημένα ο Σάκης Παντόπουλος και η Τζένη Τσιολιοπούλου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον δήμαρχο να ενημερώνει τους συνεργάτες του για την αλλαγή του εκλογικού νόμου που προωθεί η κυβέρνηση. Ακόμα συζητήθηκαν οι συνεργασίες με τις υπόλοιπες παρατάξεις με όλους ωστόσο να συμφωνούν πως προέχουν οι σύμβουλοι της “Ώρας Ευθύνης” και μετά όλοι οι υπόλοιποι.

Στο θέμα των διοικητικών θέσεων (αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων κλπ) ο δήμαρχος ανέφερε πως οι αποφάσεις που θα πάρει θα είναι δικές του και θα τις ανακοινώσει το επόμενο διάστημα στους συνεργάτες του ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και συνεχάρη τον Στέφανο Δελιόπουλο για τον μεγάλο αριθμό ψήφων που πήρε στις εκλογές.

Μετά το δημαρχείο η συνάντηση συνεχίστηκε στο ίδιο κλίμα στο γεύμα που ακολούθησε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *