ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 

Γενικά

Φίλε Κριέ, καλωσόρισε την πιο διασκεδαστική ημέρα του μήνα! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, χαμογελάς ξανά, έχεις κέφι, ζεστασιά, ισχυρή δημιουργικότητα, λάμψη, δημοτικότητα και αποτελεσματική προβολή του εαυτού σου! Αυξάνεται η φήμη σου, είσαι περιζήτητος, νιώθεις επάνω σου όλα τα βλέμματα και έχεις άπειρες ευκαιρίες για ψυχαγωγία και διασκέδαση! Είσαι σίγουρα ο πρωταγωνιστής της ημέρας!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, στον αισθηματικό τομέα, θα έχεις σίγουρα την μεγαλύτερη τύχη σήμερα! Θαυμαστές, φλερτ, κατακτήσεις, εξομολογήσεις, γνωριμίες και άπειρες ευκαιρίες να βρεις το άλλο σου μισό θα έχεις ή θα κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις εκπλήξεις, πάθος, ρομαντισμό, από τον σύντροφο σου!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, γι’αυτό βάλε τα δυνατά σου! Έχεις οικονομική τύχη, αλλά απέφυγε το ρίσκο!

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, θα καταφέρεις να διορθώσεις προβλήματα και να βελτιώσεις καταστάσεις, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Τύχη σε θέματα οικιακά, αλλά και ένθερμες, γλυκές οικογενειακές στιγμές θα σε ανανεώσουν απόλυτα! Τα νέα είναι χαρμόσυνα και τα επικείμενα γεγονότα, ανακουφιστικά για σένα, αλλά και για τους ανθρώπους που αγαπάς!

Αισθηματικά

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντικές, τρυφερές και παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο σου! Επιπλέον, μετά από πολύ καιρό, το ταίρι σου με τις πράξεις του, θα σε κάνει να αισθανθείς ασφάλεια και πάλι! Αν είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει με κάποιο τρόπο το ερωτικό σου παρελθόν και αν αυτό που επιθυμείς, είναι επανασύνδεση, σήμερα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να το πετύχεις!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχονται κάποια έξοδα τώρα, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Στον επαγγελματικό τομέα, θα έρθει σταδιακή επιτυχία!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορείς να αναμένεις θετικά νέα, χαρούμενες ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα που χαρίζουν χαμόγελα, εποικοδομητικές συζητήσεις, συμφωνίες και χαρούμενες συναντήσεις! Γενικά, θα ευχαριστηθείς επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, αφού τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και οι καλοπροαίρετοι γοητευτικοί σου τρόποι, σε βοηθούν να πετύχεις στόχους!

Αισθηματικά

Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις, θα βρεις πολλές λύσεις για τυχόν θέματα που είχες με τον σύντροφο σου και σίγουρα θα νιώσετε και οι δυο ικανοποιημένοι από αυτό! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ερωτικές εξομολογήσεις, συναρπαστικές νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και μπόλικο φλερτ!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Το οξυδερκές μυαλό σου και οι σπουδαίες ιδέες σου, σε οδηγούν σε επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, βρες σήμερα λύσεις και περιόρισε τα περιττά έξοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά

Το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, φίλε Καρκίνε, θα σου επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου! Τα γεγονότα που αναμένονται σήμερα, θα σου δώσουν ξανά σιγουριά και βεβαιότητα για τα κεκτημένα σου και θα σε οδηγήσουν, με σύμμαχο την λογική σου πάντα, σε μικρές, αλλά τόσο απολαυστικές χαρούμενες στιγμές! Βρίσκεις επιτέλους λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα σου!

Αισθηματικά

Αν είσαι δεσμευμένος, μία συγκυρία σήμερα, σου αποδεικνύει την αξιοπιστία του συντρόφου σου και την αφοσίωση του σε σένα! Επιπλέον, μπορείς να απολαύσεις ερωτικές καυτές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα δείξει επιτέλους το ενδιαφέρον του για εσένα και θα ξέρεις πλέον που βρίσκεσαι!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, βρες άμεσα νέες ιδέες για αναδειχθείς! Οικονομικά, από το πουθενά αυξάνονται τα έσοδα σου και βρίσκονται λύσεις!

ΛΕΩΝ 

Γενικά

Η πιο τυχερή ημέρα για εσένα φίλε Λέοντα, είναι εδώ! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σου προσφέρει ανταμοιβές και δώρα ανέλπιστα! Εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις, στην διεκδίκηση των στόχων σου, στην βελτίωση της εμφάνισης σου, στην καλυτέρευση κάθε σημαντικού τομέα της ζωής σου, αλλά και σε όλα τα σημαντικά θέματα της ζωή σου! Αφέσου στην άπλετη τύχη σου και όλα μπορούν να συμβούν!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα σήμερα την ευκαιρία για μία νέα γνωριμία, που μπορεί να οδηγήσει σε μία ρομαντική και παθιασμένη σχέση ή να ξεκινήσεις σχέση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σου, εκπλήξεις από εκείνον και εξομαλύνετε οποιαδήποτε διαφορά, είχατε έως τώρα!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Την τελειότητα αγγίζουν σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις, γεγονός που εξυπηρετεί άψογα τους επαγγελματικούς σου σκοπούς! Οικονομικά έχεις εύνοια, όμως η τάση σου για σπατάλες, ενδεχομένως να φέρει αρνητικό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Γενικά

Φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, νιώθεις πιο δυνατός και πιο ανανεωμένος ψυχικά και συναισθηματικά από ποτέ! Η τύχη ευνοεί την ουσιαστική σου ηρεμία, την ικανοποίηση των συναισθηματικών σου αναγκών, αλλά και τις παρασκηνιακές σου δραστηριότητες! Η επιτυχία θα έρθει μέσα από κρυφές ενέργειες, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των αντιπάλων σου!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, ένας παρασκηνιακός, κρυφός και ίσως απαγορευμένος έρωτας, θα σου δώσει μεγάλη ευχαρίστηση σήμερα! Ακόμα κι αν ξέρεις πως δεν πρέπει, παρασύρεσαι στο πάθος του και αφήνεσαι σε αυτό, περνώντας υπέροχα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περιμένεις ευτυχισμένες και ρομαντικές στιγμές, με το άλλο σου μισό!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως σήμερα να αισθάνεσαι πως δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για δουλειά, ωστόσο καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι πλήρως στα καθήκοντα σου! Οικονομικά, έρχονται ευκαιρίες, για να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες σου!

ΖΥΓΟΣ 

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, πες αντίο στα προβλήματα και καλωσόρισε την τύχη! Επιτελους, κάνεις τις αλλαγές που τόσο καιρό ήθελες, πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα, βελτιώνεις καταστάσεις και σχέσεις και οπωσδήποτε, παίρνεις χαρά μέσα από τον τομέα της φιλίας! Έρχονται, στιγμές με φίλους, γεμάτες καλοπέραση και ψυχαγωγία, αλλά και ουσιαστικές στιγμές με αυτούς!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές σχέσεις και επαφές, θα γεννηθεί ένας έρωτας πολλά υποσχόμενος και σίγουρα θα είναι διαφορετικός από αυτά που έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος και είχες προβλήματα τελευταία με τον σύντροφο σου, αποδέξου την λύση που θα σου δώσει ένας φίλος και θα σου βγει σε καλό!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικοί στόχοι, εκπληρώνονται σήμερα, χάρη στις ξεχωριστές και αξιοθαύμαστες ιδέες σου! Οικονομικά, να αναμένεις προβλήματα, κυρίως λόγω της τάσης σου για ανούσιες σπατάλες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γενικά

Στα καλύτερα σου είσαι την σημερινή ημέρα, φίλε Σκορπιέ, αφού με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα, εκπέμπεις γοητεία και προκαλείς τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Συγκυρίες, πρόσωπα και καταστάσεις, σε ανταμείβουν για το κύρος και την ωριμότητα που έχεις δείξει τον τελευταίο καιρό σε όλες σου τις υποθέσεις! Είσαι φιλόδοξος και πιο σίγουρος πλέον, για τον εαυτό σου!

Αισθηματικά

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να βάλεις πιο γερές και σταθερές βάσεις στην σχέση σου ή απλά για να λύσετε μία και καλή τα παρελθοντικά σας θέματα και προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, από τον χώρο της δουλειάς, θα δείξει επιτέλους το ενδιαφέρον του για εσένα!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία, είναι εδώ! Οικονομικά, «μαζεύεσαι» στα έξοδα και σου βγαίνει σε καλό!

ΤΟΞΟΤΗΣ  

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι μία άκρως θετική, τυχερή και απόλυτα επικοινωνιακή ημέρα, που σίγουρα θα σου χαρίσει άπειρα χαμόγελα! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει τύχη και εύνοια σε επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα, σπουδές, μετακινήσεις, συναντήσεις και ταξίδια! Ναι, σήμερα μπορείς να είσαι σίγουρος πως η τύχη είναι με το μέρος σου για την εκπλήρωση των υψηλών σου στόχων, αλλά και για να περάσεις όμορφα!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις απίστευτη τύχη και εύνοια, σε φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα και ερωτικές συναντήσεις, στις οποίες θα περάσεις τέλεια! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις τώρα την ευκαιρία να βελτιώσεις τις συζητήσεις και την επικοινωνία με τον σύντροφο σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά απέφυγε υπερβολές, ρίσκο και επιπολαιότητες! Επαγγελματικά, έρχεται μία ανέλπιστα καλή νέα πρόταση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, είσαι σίγουρα πιο γοητευτικός από ποτέ και μπορείς με μία σου λέξη, να κινήσεις εσύ τα νήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες! Απαλλάσσεσαι από ό,τι μέχρι τώρα σε βάραινε και μεταμορφώνεις ολοκληρωτικά την ζωή σου, αλλά κυρίως βελτιώνεις την ψυχολογία σου! Επιπλέον, πολλές αποκαλύψεις, θα λειτουργήσουν υπέρ σου σήμερα!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος και σαγηνευτικός, γεγονός που θα σε φέρει πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει και να το αποπλανήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την απόλυτη μεταμόρφωση στην σχέση σου, αφού ο σύντροφος σου πλέον «πάει με τα νερά σου» και σε κακομαθαίνει, κάνοντας σου τα χατίρια!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, ωστόσο στον οικονομικό τομέα, έρχονται απόλυτα θετικές εξελίξεις και ευχάριστα νέα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά

Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, φίλε Υδροχόε σε αφορά και σε ευνοεί άμεσα σήμερα! Βελτιώνει, εξισορροπεί και χαρίζει τύχη και θετικές εξελίξεις, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Έχεις και την τύχη, αλλά και τα ταλέντα, να πετύχεις πολλούς στόχους και σκοπούς, μέσα από τις επαφές σου με τους άλλους ανθρώπους. Κερδίζεις επιπλέον πόντους, με την ευγένεια σου, την χαρούμενη φύση σου και τους καλοπροαίρετους τρόπους σου!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι απόλυτα θετική, είτε για να κάνεις μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη, είτε για να κάνεις επιτέλους δικό σου, το πρόσωπο που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου κάνει πολλά χατίρια, πετυχαίνεις στόχους που αφορούν την σχέση σου και πολύ πιθανόν, να έχεις μέχρι και προτάσεις επισημοποίησης!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και συμφωνίες, σε οδηγούν στην επιτυχία! Ξοδεύεις αρκετά χρήματα, όχι τόσο για σένα, όσο για τους άλλους!

ΙΧΘΥΣ  

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, θα καταφέρεις επιτέλους να έχεις ηρεμία, καθησυχασμό και ευεξία! Η καθημερινότητα σου βελτιώνεται και μπορείς τώρα να διευθετήσεις και να τακτοποιήσεις με άνεση τις υποχρεώσεις σου, να βρεις λύσεις για οτιδήποτε σε απασχολούσε και να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου! Επίσης, εμφανισιακά λάμπεις περισσότερο από ποτέ και γοητεύεις τους πάντες με την ομορφιά σου!

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει η πιθανότητα ένας έρωτας να εξελιχθεί μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, με ένα άτομο που μέχρι τώρα, δεν είχε φανερώσει το ενδιαφέρον του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου γοητεύεται από την ανανεωμένη σου εμφάνιση και σου κάνει συνεχώς κομπλιμέντα!

Επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα υπάρξουν άπειρες ευκαιρίες για να αποδείξεις την αξία σου και να πετύχεις! Οικονομικά, η ημέρα ενδείκνυται για οικονομικές συμφωνίες!

Πηγή: Oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *