ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Κατασκήνωση με τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας – διπλάσια συμμετοχή φέτος! (εικόνες)

Κατασκήνωση με τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας – διπλάσια συμμετοχή φέτος! (εικόνες)

Σε μια εβδομάδα από σήμερα, το Σάββατο 17 Αυγούστου αναχωρεί για την κατασκήνωση Yuppi Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής η αποστολή της Ακαδημίας Μπάσκετ Άθλος.

Στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα της Ακαδημίας συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες του ΑΘΛΟΥ καθώς και αγόρια και κορίτσια που σαν απλοί κατασκηνωτές, κάτω από την επίβλεψη πάντα των προπονητών και συνοδών της ομάδας,απολαμβάνουν την κατασκήνωση παρέα με τα παιδιά του Άθλου.

Για μια βδομάδα (17-24 Αυγούστου) τα παιδιά θα χαρούν τις διακοπές τους σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, θα κολυμπήσουν σε θάλασσα και πισίνες,θα διασκεδάσουν με το γεμάτο πρόγραμμα της κατασκήνωσης και θα δημιουργήσουν ισχυρές φιλίες και παρέες.

Παράλληλα οι αθλητές των αγωνιστικών ομάδων του Άθλου θα προετοιμαστούν για την νέα αγωνιστική περίοδο με καθημερινές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες στις εγκαταστάσεις της Yuppi Camp. Χαρακτηριστικό είναι ότι στη φετινή κατασκηνωτική εξόρμηση του Άθλου Αλεξάνδρειας καταρρίφθηκε κάθε ρεκόρ συμμετοχής με 80 περίπου παιδιά να παίρνουν μέρος (σχεδόν διπλάσια της περσινής περιόδου).

Χορηγός στο αναμνηστικό μπλουζάκι της φετινής περιόδου είναι η μεγάλη μονάδα παραγωγής και τυποποίησης φυλλωδών λαχανικών “απ’τα περιβόλια του Βεζύρογλου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *