ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

“Τα μαγικά της Κυριακής”: Το βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl αυτήν την εβδομάδα!

“Τα μαγικά της Κυριακής”: Το βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl αυτήν την εβδομάδα!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Κατερίνα Ζωντανού

Προτεινόμενη Ηλικία: 5+ Ετών

Τις Κυριακές στο σπίτι του μικρού μας ήρωα γίνεται κάτι μαγικό. Έρχεται ο παππούς και τότε όλα μεταμορφώνονται και μοιάζουν παραμύθι.

Κάστρα και έρημα νησιά, πειρατές, ιππότες και δράκοι όλα εμφανίζονται μπροστά τους. Πίνοντας φίλτρο αντιυπνωτικό μαζί με τον παππού ο μικρός μας ήρωας γνωρίζει τον κόσμο των καλών, αυτών που βοηθούν και σώζουν τον κόσμο γύρω τους.

Μια τρυφερή και συνάμα ουσιαστική ιστορία για την σχέση παππού και εγγονού. Μια ιστορία γεμάτη παιχνίδι, φαντασία αλλά και πολύ ουσιαστική αγάπη. Τέλος θίγει με τον πιο διακριτικό τρόπο το θέμα της απώλειας.

Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσει αλλά και να βιώσει κάθε παιδί. Δώστε χρόνο στα παιδιά με τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους έχουν να μάθουν πολλά δίπλα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *