ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Σήμερα Τρίτη το πρώτο ραντεβού για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας

Σήμερα Τρίτη το πρώτο ραντεβού για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας

Η Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίσημη έναρξη λειτουργίας της για την αθλητική περίοδο 2019-2020!

Το πρώτο ραντεβού των μικρών μας καλαθοσφαιριστών θα λάβει χώρα την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.

Ο ιδρυτής και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Αγγέλης Βασίλης, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους και με πάμπολλες διακρίσεις προπονητές νέων ηλικιών και η άρτια εκπαιδευμένη και καταξιωμένη προπονητική ομάδα του Άθλου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά παρέχουν μεθοδική και οργανωμένη εκμάθηση του μπάσκετ στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας.

Στόχοι του προγράμματος της Ακαδημίας Άθλος είναι η σφαιρική διαπαιδαγώγηση των μικρών αθλητών, η ανάδειξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον καθώς και η παροχή ενός ολοκληρωμένου και πρωτοποριακού προπονητικού προγράμματος με στόχο την εξέλιξη όλων των αθλητών-τριων.

Η συνεχόμενη ανοδική πορεία του ΑΘΛΟΥ τόσο σε αριθμό μελών που εμπιστεύονται τα προγράμματα μας όσο και σε αποτελέσματα των αγωνιστικών μας ομάδων μας κατατάσσουν στις πλέον δυναμικές και αναπτυσσόμενες Ακαδημίες καλαθοσφαίρισης της Β. Ελλαδας.

Δύο αργυρά μετάλλια κι ένα χάλκινο στα πρωταθλήματα αναπτυξιακών ηλικιών την τελευταία διετία καθώς και η άνοδος της νεανικότερης ανδρικής ομάδας της Περιφέρειας μας στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Έλα λοιπόν κι εσύ στη μεγαλύτερη Ακαδημία και ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια της Περιφέρειας μας. Έλα στον ΑΘΛΟ!!!

Πληροφορίες-εγγραφές: 6907990179 (Γραμματεία) 6974066505 (Αγγέλης Β.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *