ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Έχουν περάσει 4 χρόνια..

Έχουν περάσει 4 χρόνια..

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια συμπληρώθηκαν από εκείνη την μαύρη ημέρα για την πόλη της Αλεξάνδρειας και της Ημαθίας όταν νεαρός ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Βέροια, τόσο άδικα και απρόσμενα έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου του 2015 όταν ο 18χρονος τερματοφύλακας Στέλιος Μαρκούσης με καταγωγή από την Πιερία που έμενε στην Αλεξάνδρεια με τον πατέρα του Κώστα, έχασε τη ζωή του σε προπόνηση της Κ20 της Βέροιας.

Ο άτυχος αθλητής κατέρρευσε στην κυριολεξία στη διάρκεια της προπόνησης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς οι προσπάθειες δεν τελεσφόρησαν.

Ο Στέλιος Μαρκούσης αγωνιζόταν στην Κ20, αλλά τον τελευταίο καιρό έκανε προπονήσεις με την ανδρική ομάδα και όλοι ανέφεραν πως ήταν ένα σπουδαίο ταλέντο, το οποίο θα έκανε μεγάλη καριέρα στη Super League.

Αίσθηση και εντύπωση είχε προκαλέσει εκείνη την εποχή, η ηρωική απόφαση των γονέων του Στέλιου να χαρίσουν ζωή σε συνανθρώπους χαρίζοντας τα όργανά του παιδιού τους.

Μάλιστα, πριν από τρία χρόνια, είχε διοργανωθεί ένα φιλικό μεταξύ των ομάδων Βέροια – ΠΑΟΚ στην μνήμη του άτυχου τερματοφύλακα.

Στα πλαίσια λοιπόν εκείνου του φιλικού, οι δύο ομάδες δεν ξέχασαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή αφήνοντας από ένα τριαντάφυλλο στη μνήμα του ενώ σηκώθηκε και ένα πανό που έλεγε «Δεν έφυγες, απλά πήρες μία μεταγραφή». Φυσικά, τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή με τον κόσμο να καταχειροκροτεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *