ΤΟΠΙΚΑ posted by

Τι ανοίγει στη γωνία της πρώην Τράπεζας Κύπρου στην Αλεξάνδρεια

Τι ανοίγει στη γωνία της πρώην Τράπεζας Κύπρου στην Αλεξάνδρεια

Εργασίες γίνονται από τον Αύγουστο στη γωνία της Π. Μελά και της Βετσοπούλου στην Αλεξάνδρεια στις εγκαταστάσεις της πρώην Τράπεζας Κύπρου.

Τα αδέρφια Γιάννης και Στέφανος Παπαδόπουλος επιφύλαξαν έκπληξη στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Πρόκειται για ένα νέο ΚΔΑΠ το οποίο αναμένεται να ανοίξει σύντομα τις πόρτες του στο κέντρο της Αλεξάνδρειας, στην οδό Βετσοπούλου 21 με Παύλου Μελά 2.

Μέσα στον Αύγουστο ξεκίνησαν τις εργασίες διαμόρφωσης ενός υπέροχου χώρου, φτιαγμένου για να στεγάσει τη δημιουργικότητα των παιδιών της περιοχής.

Ο Γιάννης και ο Στέφανος Παπαδόπουλος είναι γνωστό ότι ασχολούνται πολλά χρόνια με τα παιδιά, όχι μόνο εκπαιδεύοντας τα στις πολεμικές τέχνες, αλλά και φέρνοντας τα σε επαφή με έναν υγιεινό φυσικό τρόπο ζωής. Αυτήν την αγάπη τους για τον αθλητισμό, τη βιωματική μάθηση, τη φύση, τη δημιουργικότητα, αποφάσισαν να την εκφράσουν σε έναν υπερσύγχρονο χώρο με μεγάλες φωτεινές αίθουσες που τηρεί πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας.

Οι ίδιοι, αλλά και όλο το team των ανθρώπων που έχουν στελεχώσει αυτή τη φιλόδοξη προσπάθεια, μας διαβεβαιώνουν ότι οι εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι πολλές. Τα δημιουργικά εργαστήρια που θα φιλοξενούνται στο νέο ΚΔΑΠ και όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διαμορφώνεται, βασίζονται στις αρχές τις ενσυναίσθησης και της υγιούς συναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών και στόχος τους είναι η δημιουργικότητα.

Αυτήν την τόσο σημαντική δεξιότητα που δυστυχώς τείνει να χαθεί στις μέρες μας. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι ανυπομονούμε!

Πληροφορίες – Εγγραφές – Voucher: Κατόπιν ραντεβού

Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 693 273 2454 Στέφανος Παπαδόπουλος 693 273 2455 Γιάννης Παπαδόπουλος.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ, αλλά θα υπάρχει και η δυνατότητα ιδιωτικής συμμετοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *