ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστρια: Μένουμε ξάγρυπνοι από την φασαρία στην Αλεξάνδρεια

Αναγνώστρια: Μένουμε ξάγρυπνοι από την φασαρία στην Αλεξάνδρεια

Καλησπέρα θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε οι κάτοικοι της Θ. Σοφουλη στην Αλεξάνδρεια.

Από τις αρχές τις άνοιξης μέχρι το τέλος του φθινόπωρου, όσο δηλαδή ο καιρός είναι καλός, κάθε μα κάθε βράδυ χωρίς καμία εξαίρεση έχουμε να κάνουμε με δεκάδες παρέες εφήβων που κάθονται όλο το βράδυ στο παγκάκι που υπάρχει στο στενό της Θ. Σοφουλη δίπλα στη Eurobank. Πολλές φορές κάνουμε υπομονή μέχρι τις 11.30 με 12.00 το βράδυ πριν βγούμε να κάνουμε παρατήρηση όμως η κατάσταση έχει πάρει άλλες διαστάσεις. Κάποιες παρέες συμμορφώνονται κ φεύγουν όμως οι περισσότερες φτάνουν στο σημείο να βρίζουν να ειρωνεύονται να απειλούν ακόμα κ να πετάνε αυγά.  Τότε λοιπόν καλούμε την αστυνομία κ φεύγουν. Όμως μόλις περάσει λίγη ώρα ξαναερχονται. Κάποια από αυτά τα παιδιά έχουν δώσει κ τα στοιχεία τους στο τμήμα γιατί η αστυνομία μας προετρεψε να κάνουμε μήνυση μήπως κ συμμορφωθούν. Έχω προσωπικά επικοινωνήσει με τον δήμο να έρθει να πάρει το παγκάκι πάνω από πέντε φορές τους τελευταίους 4 μήνες κ ακόμα τίποτα.

Απευθύνομαι λοιπόν στους γονείς κ θέλω να τους πω ότι τα τελευταία χρόνια κάνουμε τεράστια υπομονή να μην κάνουμε μήνυση σε κάποιο από αυτά τα παιδιά γιατί καταλαβαίνουμε ότι είναι στην εφηβεία τους. Όμως κ εμείς έχουμε δουλειες κ δεν είμαστε υποχρεωμένοι να μένουμε ξαγρυπνοι επειδή τα παιδιά αυτά δεν καταλαβαίνουν ότι εδώ είναι σπίτια κ Όχι πάρκο. Σας παρακαλώ μιλήστε στα παιδιά σας για τις ώρες κοινής ησυχίας γιατί την επόμενη φορά δεν θα υπολογίσουμε ηλικία κ θα καταφύγουμε σε μηνύσεις. Όπως επίσης μάθετε κ στα παιδιά σας να σέβονται γιατί έχουμε να κάνουμε με εφήβους που βρίζουν κ αντιμιλανε ακόμα κ σε ηλικιωμένους ανθρώπους. 

Ευχαριστώ πολύ

Αναγνώστρια

44 Comments

  • meta tis 12:30 8a er8w gia ena potaki

    • ΕΚΛΑΨΑ ΜΑΝΜΟΥ

  • Έγκληση λέγεται Όχι μήνυση χωριοο

  • Επίσης η ίδια κατάσταση επικρατεί και στην γειτονιά πίσω από την τράπεζα Πειραιώς στο πάρκο δεν γίνεται να βιώνουμε όλοι οι κάτοικοι το ίδιο…. νομίζουμε πως κάθε βράδυ βρισκόμαστε στα μπουζούκια με τις παρέες να βάζουν τις μουσικές τους τέρμα…. μετά τις 12:30 είναι ανεπίτρεπτο…. ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ…. οι γονείς των παιδιών τόσο ανεγκέφαλοι είναι που δεν ψάχνουν τα παιδιά τους 15 χρόνων 12:30 η ώρα;;;;; Ποιες είναι οι αρχές των γονιών και κατέπεκταση πηγαίνει και στα παιδιά;;;; ΕΛΕΟΣ

    • Ηρέμησε λίγο, 12.30 είναι όχι 3 τα μεσάνυχτα. Μήπως θέλετε να μένουμε όλη μέρα στα σπίτια μας;

  • Τράβα σε χωριό! Κέντρο ήθελες πάρτα τώρα!

  • Επίσης η ίδια κατσατση επικρατεί και στην πλατεία στον Μασουτη.

  • Ολος ο μαχαλας είναι! Αμα δεις τι γίνεται στα φανάρια στον σύλλογο της εστίας ποτε θα σκοτώσουν κανεναν ειναι θέμα χρόνου !!!φρενάρισματα φωνες ουρλιαχτά μουσική στο τέρμα κόντρες! Που ειναι η αστυνομία οεο?! Μνημόνια μέχρι να λιωσουμε!!

  • Η αστυνομία πρέπει να αναλάβει ή το πρόστιμο να βεβαιώνεται στο γονέα για διατάραξη κοινής ησυχίας .

  • Εκ μέρους μιας παρέας εφήβων λοιπόν θα σας πω και εγώ τη δίκη μου άποψη. Βρίσκω άκρως εγωιστικό να ζητά ένας πολίτης της άρση του παγκακιού για το πρόβλημα αυτό. Την ημέρα δηλαδή τι θα γίνει; Που θα κάθεται ο κόσμος;

    Ζώντας πάνω στον κεντρικό δρόμο της πόλης είναι δυνατόν να περιμένει κανείς απόλυτη ησυχία -με το παράθυρο ορθάνοιχτο-;

    Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν σεβασμό λόγω της ηλικίας τους ενώ παράλληλα μιλούν άσχημα στα παιδιά. Μήπως τελικά ο σεβασμός δε κρύβεται πίσω από νούμερα;

    Μέσα στην ειρωνία, τον κυνισμό, τον υψηλό τόνο φωνής. Κάθε μέρα τα ίδια, από τις 11 ακριβώς ξεκινούσε και ξεκινα ακόμη το ίδιο πράγμα.

    Να συμπληρωθεί πως κάτοικος της πολυκατοικίας (ξέρει αυτός/η) κυνήγησε παρέα παιδιών (ΠΑΙΔΙΩΝ ξανά λέω) με τσεκούρι απειλώντας την ζωή τους. Μήπως αυτό σηκώνει μήνυση κύριε/α αναγνώστη/τρια;! Ίσως και κάτι πιο βαρύ θα έλεγα.

    Ακόμη και με ένα ψίθυρο ο συγκεκριμένος κάτοικος είχε παραπονα που στο τέλος ξεσήκωνε ο ίδιος τους υπόλοιπους κατοίκους. Ούτε ίχνος ευγένειας. Καραδοκεί πριν από τις 11 και εποπτεύει την περιοχή για τυχόν παρέες που κάθονται… σε ένα παγκάκι (!).

    Και πολλα αλλά φίλοι αναγνώστες. Λυπάμαι που τυχαίνει να ζω στην ίδια πόλη με τέτοιους κατοικους. Μήπως τελικά θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τις προκαταλήψεις για τους εφήβους αλλά και τους μεγάλους; Μήπως τελικά δεν έχουν πάντα δικιο οι ενήλικες; Μήπως τελικά πρέπει κάποιος να σώσει τους αστυνομικούς από τα πολυάριθμα τηλέφωνα που δέχονται καθημερινά από τον συγκεκριμένο κάτοικο; #tears

    Από έναν 17χρονο αναγνώστη.
    – Φιλια πολλα, Σ.

    • Μήπως να σεβαστείς τον άλλον που κοιμάται κ να πας κάπου αλλού να γκσριξεις;;

    • Μήπως αγαπητέ εφηβε που πολύ ωραία τα γράφεις να αναρωτηθείς ποσοι ένοικοι αυτής της πολυκατοικιας και της απεναντι έχουν βγει κ σας έχουν κάνει παρατήρηση γιατί τυχαίνει να είμαι κ εγώ να είμαι ένας της γειτονιάς που αν κ δεν έχω βγει ακόμα έχω καλέσει απειρες φορές την αστυνομία. Κ ο λόγος που δεν έχω βγει είναι γιατί η αγένεια σας η έλλειψη σεβασμού κ το γεγονός ότι στο σπίτι σας μάλλον θα είστε πολύ γλυκά παιδάκια οπότε οι γονείς σας δεν υποψιαζονται καν τι ρόλο βαράτε μέχρι να γυρίσετε τα ξημερώματα σπίτι σας σας κάνει τόσο αναιδη πλάσματα που φοβάμαι μην χάσω την ψυχραιμία μου κ έγω. Μετά τις 11 είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να βγάλεις τον σκασμό αγαπητέ έφηβε κ αν εσύ ντρέπεσαι που ζεις σε μια τέτοια κοινωνία με τετοιους ανθρώπους μάθε ότι η κοινωνία έχει ΚΑΝΌΝΕΣ για μην είναι μπάχαλο κάτι που θα το καταλάβεις λίγα χρόνια γιατί ακόμα είσαι μικρός. Όσο για την ντροπή επειδή έχω κ εγώ παιδιά να σαι σίγουρος ότι θα ντρεπόμουν να μαθαίνω ότι φέρονται με τόση αναίδεια όπως είμαι σίγουρος κ οι γονείς σας το ίδιο αν μάθαιναν ότι είστε εσείς.

  • Να πάρει ο δήμος το παγκάκι.!!!!
    Κλαίω κυρία μου κλαίω από τα γέλια αμάν είπαμε να τα βάλουν τώρα παίρνεται τηλέφωνο να τα πάρουν;
    Όσοι δεν μπορείτε στο μικρό Παρίσι τραβάτε στα χωριά σας.

    • Εγω κλαιω με εσενα που λες στον κοσμο να τραβηξει πισω στο χωριο του.Γιατι,δεν καταλαβα ειναι υποχρεωμενοι να φυγουν απο την πολη επειδη τα πραγματα εχουν παρατραβηξει εδω περα;Ημαρτον δηλαδη.

  • Τα παγκάκια σας φταίνε . Πρώτον λάθος στους γονείς που αφήνουν τέτοια ώρα τα πόιδια έξω.. και στα χωριά το ίδιο γίνεται Η πολύ ελευθερία κάνει κακό..Όσο για τους.εφηβους έχουν ξεφύγει τελείως .

  • καντε επανασταση παιδια εγω νυσταζω

  • Τα πιτσιρίκια δηλαδή που σπάνε καρύδια με τα παπιά και τα “γρήγορα” αμάξια τους δεν ενοχλούν κανέναν?! Και τι να κάνεις θα παίρνεις κάθε τρεις και λίγο τα μπατσονια Αφού πάλι της τρελής γίνεται ας τσιλαρει αυτή-ος με το παγκάκι

  • Δεν είμαστε κανένα μικρό χωριό στο οποίο κυριαρχεί απόλυτη ησυχία το βράδυ, όπου και να πάτε κάτι θα ακούγεται και φυσικά όταν κάποιος αποφασίζει να μένει στο κέντρο και σε πιο κεντρικά σημεία είναι πολύ λογικό και να έχει αρκετή φασαρία. Είναι κάτι που όλοι το ξέρουν όταν αποφασίζουν να πάρουν σπίτι στο κέντρο. Και αυτό συμβαίνει οπουδήποτε μέχρι και σε ένα χωριό οποίος μείνει στο κέντρο του χωριού φυσικά και θα έχει φασαρία στο σπίτι του

  • Και που να παν και αυτά τα παιδιά; Θα πρέπει να γίνει ένας χώρος νεότητας με ο,τι θα ήθελε η νεολαία! Από τμήματα χορού, μουσικής, ζωγραφικής, να έχει βιβλιοθήκη, αλλά και καφετέρια με επιτραπέζια και αίθουσα προβολών για ταινίες! Έτσι δεν θα αναγκαζόταν να είναι στα παγκάκια! Ας ασχοληθεί ο δήμος λίγο με αυτήν την ηλικία! Στην τελική είναι το μέλλον του τόπου μας! Αν δεν έχουν με κάτι να απασχοληθούν τα καλοκαίρια, πάντα κάπου θα μαζεύονται! Πάντα κάποιες γειτονιές θα ” ενοχλούνται” και θα έχουν και δίκιο! Αλλά το πρόβλημα δεν είναι τα παιδιά, είναι η αδιαφορία του δήμου!

  • Αν δεν ζεις στο πεζοδρόμιο της πόλης, δεν ξέρεις τι είναι φασαρία. Γελοίο να ζητάς στον κεντρικό δρόμο της πόλης να υπάρχει απόλυτη ησυχία μετά τις 12. Τα αυτοκίνητα που περνάν με τέρμα τη μουσική δεν ενοχλούν; Η συγκεκριμένη πολίτης κάνει επιθέσεις, όχι παρατηρήσεις στις παρέες εφήβων, είτε κάνουν φασαρία είτε όχι. Πολύ λογικό μετά να μην αποχωρούν. Κλείσε απλώς το παράθυρο βάλε κλιματιστικό και κοιμήσου. Ας γίνουμε λιγότερο εγωιστές και εγωκεντρικοί, καλό θα μας κάνει.
    Ο σεβασμός κερδίζεται δεν πάει με την ηλικία!
    Επίσης αν οι παρέες που “ενοχλούν” ήταν παρέες …… κάνεις δεν θα έκανε καμία παρατήρηση… Αλλά βέβαια όπου μας παίρνει μόνο!

  • Η συγκεκριμένη κύρια ότι άτομο βλέπει να κάτσεις στο παγκάκι μετά τις 10:00 το διώχνει χωρίς λόγο. Επειδή όλοι Το έχετε πάρει ότι εμείς οι έφηβοι καθόμαστε εκεί επίτηδες όχι δεν είναι έτσι καθόμαστε εκεί επειδή βολεύει πολύ επειδή είναι δίπλα και το μίνι μάρκετ. Τις προάλλες ήμασταν μαζί με δύο φίλους μου καθόμασταν εκεί ήσυχα μιλούσαμε ψιθυριστά και η συγκεκριμένη κυρία έχοντας δει άλλες προηγούμενες παρέες που κάνουν φασαρία βγήκε έξω και μας έδειχνε μας έβριζε και μας απειλούσε ότι θα καλέσει την αστυνομία.εμείς από την άλλη ψύχραιμη την λέγαμε ότι δεν κάνουμε εμείς φασαρία εμείς ήρθαμε εδώ για να καθίσουμε απλώς και αν μιλήσουμε θα μιλήσουμε ψιθυριστά και συνέχισε και έλεγε ότι είμαστε οι πού ήμασταν πριν και κάνουν φασαρία που είμαστε κάθε βράδυ εδώ και κάνω φασαρία. Εν τω μεταξύ εμείς είχαμε γυρίσει μία μέρα πριν από διακοπές. Τώρα θα μιλήσουμε γενικά αλλά και για μένα. Να μας πείτε ότι είμαστε κωλόπαιδα ότι δεν έχουμε σωστή συμπεριφορά από το σπίτι και ότι δεν σεβόμαστε , αυτά να μας τα πείτε όταν πάμε εκεί μιλάμε ή κάνουν φασαρία κάποιοι η συγκεκριμένη κυρία γιατί μόνο αυτή συνέχεια κάνει παρατηρήσεις κοιμάται. Όταν κοιμάται και την έχουμε ξυπνήσει να μας πείτε ότι θέλετε έχετε απόλυτο δίκιο. Αλλά από τη στιγμή που είναι 11:30 και είναι μέσα με ορθάνοιχτα τα παράθυρα και βλέπει τηλεόραση και βγαίνει έξω μας φωνάζει και λέει ότι κοιμάται και την ξυπνήσαμε και αύριο δουλεύει και μετά από 2 ώρες που ξανά περνάμε από το σημείο βόλτα τη βλέπουμε έξω να κάνει βόλτα με το σκύλο της Ε όχι εκεί δεν θα μας πείτε τίποτα γιατί δεν έχετε απόλυτο δίκιο και θα πρέπει να χωνέψετε ότι κάνουμε κοινούς Λαχανά κάνετε και εσείς λάθη και δεν γίνεται πάντα εμείς να κάνουμε λάθη

  • Η συγκεκριμένη αναγνώστρια αναφέρει στο κείμενό της ότι κάνει υπομονή μέχρι τις 11:30 12:00 και μετά βγαίνει έξω και κάνει παρατηρήσεις. Λέει ψέματα έχει τύχει να φωνάζει παιδιά στις 10:30 και την έχω δει εγώ ο ίδιος.

  • Εμένα το παιδί μου μου είπε ότι είχαν πάει εκεί μαζί με την παρέα του βγήκε η κυρία μετά τις 10:30 έχεις έκανε παρατηρήσεις και επειδή την έλεγαν ότι είναι ακόμα νωρίς και ότι δεν κάνουν φασαρία άρχισε και πετούσε στα παιδιά αβγά και μετά πήγαν τα παιδιά βγαίνουν και αυτοί αυγά και πετούσαν αυγά επάνω της. Τέλος ο γιος μου μου είπε οτι την είδαν γύρω στις 2:00 να κάνει βόλτα με το σκύλο της έξω

    • ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ Η ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ???? ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ?

  • ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΦΑΣΑΡΙΑ ΣΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΙΣ 2-3 ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ!!!

  • Εσείς που τσα υπερασπίζεστε περιμένετε να έρθουμνε κ να κατσικοθουνε έξω από το δικό σας σπίτι να τσιριζουν σαν ζώα να σας βαψουν με σπρέι την τζαμαρια του μαγαζιού σας γιατί το τσιγαριλικι πάει σύννεφο κ μετά όταν θα είναι λιώμα να σου σπάνε τον καθρέπτη από το αυτοκίνητο κ να σε βρίζουν από πάνω νήσσα σου βαράνε τα κουδούνια στις 2 τη νύχτα κ να μην μπορεί να κοιμηθεί τοπ παιδί σου και μετά μιλάτε . Που διώχνεις τσα παιδιά σου να πάνε έξω να ησυχάσεις κ τα φορτώνομαστε εμείς

  • Εσύ που βγήκες με το τσεκούρι σε ψάχνουμε

  • Pame 9:30 to brady kathomaste den kanoume kati kai bgainei h kyria kai mas leei fygete apo edw mas brizei kai malista para poly kai meta pernei thn astynomia thlefonwna fygei aythn giati na fygri to pagkaki aythn exei to problhma

  • Εσύ που φωνάζεις στο πρώτο ξύλινο όταν κάνουμε το ποδήλατο το όργανο γυμναστικής αν σε ενοχλεί να πεις στον δήμο να το αλλάξει και να μην πριζεις τα δικά μας τα α@@@@

  • 1oν. Έφηβοι ήμασταν κι εμείς. Δε γεννηθήκαμε 50 ετών. Τα παιδιά πράγματι δεν έχουν τι να κάνουν και που να παν να αράξουν με την παρέα τους.
    2ον. Απορώ ποιος είναι αυτός ο γονιός που κοιμάται ήρεμος όταν ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ είναι έξω όλο το βράδυ.
    3ον. Είναι ώρα κοινής ησυχίας. ΤΕΛΟΣ. Δε με νοιάζει αν δουλεύω, αν είμαι γέρος στο κρεβάτι ή δε ξέρω γω τι άλλο.
    4ον. Αυτό που γίνεται κάθε βράδυ στο 1ο γυμνάσιο είναι ντροπή για τους εκπαιδευτικούς του, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Δήμο. Είναι σχολείο. Όχι μπιτσόμπαρο.

  • Ntropi sas eseis pou eiste goneis anti na koitaksete na ta summazepsete pou exoun ema stoma deka metra na psaxnete na ta dikaiologhsete. Ntropi sas!!! Emeis sto kentro ypoferoume k eseis ta xaidevete ya autia . Logiko einai na prospathoun na dikaiologithoun den to katalabenete. Sto katw katw den hrthame emeis sta spitia sas. Alla ama htan maxalakia tha tha eixate pei xilia dyo tera pou einai dika mas mhn ta thixoume. Eseis nomizete oti exete arnakia

  • Δεν θα το ελεγα χασμα γενεών αλλα οτι οι κατοικοι της περιοχης χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη αμεσα!!!

  • Θα κόβω ξύλα στην αυλή ελάτε να κεράσω καφεδια

  • Είναι νωρίς ακόμα για ύπνο

  • Όλοι εσείς αγαπητοί συμπολίτες που μένετε στο κέντρο της πόλης και σας ενοχλεί η φασαρία στην περιοχή σας, γιατί δεν έρχεστε μια βόλτα στο συνοικισμό να δείτε πως περνάνε τα δικά μας βράδια. Από το πρωί στις 6 μέχρι το άλλο πρωί, συνεχόμενες μέρες, νύχτες και μεσημέρια με μουσική στη διαπασών και άλλους περίεργους θορύβους. Ξέρετε πως είναι; Ελάτε εκεί να μείνετε ένα βράδυ να σας πω τι σημαίνει πηγαίνω στη δουλειά μου χωρίς να έχω κοιμηθεί.

  • Πρέπει να προσθέσουμε άλλο ένα παγκάκι

  • Δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδιααααα, σβηνω στο ουισκι τα δικα σου τα σημαδιααααα

    • Ωραίος ο Πάριος τραγουδαρα

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΡΕΤΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΕΓΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ Κ ΗΣΥΧΑΣΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ, ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΜΑΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΔΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΩΤΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ Κ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ?

  • μαζεψτε τα παιδια σας γιατι θα τρεχετε στα δικαστηρια. στο 3ο δημοτικο την επομενη φορα θα ξεφυγουμε και εμεις αρκετα τα ανεχτηκαμε

  • Γιδας,τι άλλο;
    Νέοι άνθρωποι,σηκωθείτε και φύγετε τρέχοντας από αυτό τον κ… τόπο.
    Καταραμένος και από τον θεό είναι.
    Και ρίχτε μαύρη πέτρα πίσω σας.
    Όπου και να πάτε,καλύτερα θα είναι.
    Μακρυά από τους κ… κατοίκους.

  • Εσύ με το τσεκούρι σε ψάχνω με σπαθί

  • ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΒΛΕΠΩ

  • Αύριο θα έρθω με το κρυπτον και θα βαράω κοφτές μέχρι να βαρέσει μπιέλα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *