ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ικανοποιημένος από το νέο σχήμα ο Παναγιώτης Γκυρίνης, τι είπε για τον Σάκη Παντόπουλο

Ικανοποιημένος από το νέο σχήμα ο Παναγιώτης Γκυρίνης, τι είπε για τον Σάκη Παντόπουλο

Την ικανοποίηση για το νέο διοικητικό σχήμα εξέφρασε στην ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαμε σήμερα στο δημαρχείο, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης. 

Σε ερώτησή μας σχετικά με τους νέους αντιδημάρχους που ανακοινώθηκαν στη διάρκεια της εβδομάδας αλλά και του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου σήμερα το πρωί (κλικ ΕΔΩ), ο δήμαρχος μας είπε: “Θεωρώ πως το διοικητικό σχήμα το οποίο επέλεξα θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όλοι μαζί θα δουλέψουμε για το καλό του δήμου και των δημοτών μας. Προέχουν τα προβλήματα και με αυτά ξεκινήσαμε ήδη να ασχολούμαστε από την πρώτη ημέρα των καθηκόντων μας”. 

Ερωτηθείς για την απουσία από το σχήμα του καλού του φίλου και συνεργάτη Σάκη Παντόπουλου, ο δήμαρχος απάντησε: “Η επιτυχία που είχε ο Σάκης Παντόπουλος στον ΟΠΑΚΟΜ την τετραετία που πέρασε είναι μεγάλη και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν γιατί τα έργα και οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους. Βέβαια ο Σάκης, κατέχει την καλύτερη ίσως θέση από όλους τους υπόλοιπους, αυτήν στην καρδιά μου”.

2 Comments

  • Δεν αφήνεις έτσι αυτόν που σε στήριξε και πριν και μετά την εκλογή σου και σε έκανε 2 φορές δήμαρχο δηλαδή αν αδειάζεις έτσι τον φίλο σου όπως λες φαντάζομαι τι θα κάνεις με τους άλλους…. Κρίμα τέτοια άτομα να μην αναγνωριζονται για το έργο τους και να αφήνονται έξω…… Ειλικρινά ΚΡΙΜΑ…

  • Κριμα ενας απο τους καλύτερους ενα καλο παιδι που το αγάπησε η τριτη ηλικια στο καπη.ΚΡΙΜΑ!!ΚΡΙΜΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *