ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Μήνυμα του Παναγιώτη Γκυρίνη για το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς

Μήνυμα του Παναγιώτη Γκυρίνη για το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης με αφορμή το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές, μαθήτριες και γονείς

Με την έναρξη της Σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες το νέο ταξίδι τους, στη γνώση και στην αλήθεια που ξεκινά, να είναι γεμάτο αισιοδοξία, ελπίδα και όνειρα και κυρίως να τους γεμίσει αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, που θα τους δώσει δύναμη και υπομονή για να αγωνίζονται καθημερινά, όχι μόνο για να πετύχουν τους σχολικούς στόχους τους, αλλά και για να ολοκληρωθούν σαν προσωπικότητες, σαν άνθρωποι, σαν πολίτες.

Σ’ αυτό το δύσκολο, αλλά όμορφο ταξίδι της μάθησης, συνταξιδιώτες και συμπαραστάτες είναι οι γονείς, οι οποίοι καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν προβλήματα, δυσκολίες και εντάσεις και είμαι απόλυτα πεισμένος ότι θα κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους.

Οδηγοί τους, είναι οι Εκπαιδευτικοί και τους εύχομαι υπομονή και επιμονή, όρεξη και μεράκι, για την όμορφη και δημιουργική δουλειά που κάνουν, ώστε να είναι κοντά σε κάθε ανάγκη των μαθητών τους Προσωπικά, ως Δήμαρχος θα ζητήσω κάθε συνεργασία και θα στηρίξω κάθε πρόταση, από όπου και αν προέρχεται, ώστε να αναβαθμίσουμε τη λειτουργία των σχολείων μας και να στηρίξουμε την εκπαιδευτική κοινότητα.

Οι ανάγκες και το μέλλον των παιδιών μας είναι προτεραιότητά μας και είναι ένα σημείο που μας ενώνει και μας ενδιαφέρει όλους.

Εύχομαι σε όλους και όλες καλή σωματική υγεία, ψυχική δύναμη, κουράγιο, υπομονή αλλά και πίστη στη γνώση και στην επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Παναγιώτης Γκυρίνης

2 Σχόλια

  • Βλεπουμε Δημαρχε ποσο σας ενδιαφερει το μελλον κ οι αναγκες των παιδιων μας ειναι κ προτερεοτητα σας !!!Για αυτο κ αυριο τα παιδια για να μπουνε μεσα στο σχολειο θα πρεπει να περασουν επανω απο τα σκουπιδια……..

  • Δήμαρχε;;;δεν μαζεύετε κανένα σκουπίδι λέω εγώ που μας έχουν πνίξει ;;;και αφήστε τις ευχές στην άκρη!!Φτάνει πια!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up