ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Το σημερινό φεγγάρι στο ζώδιο των Ιχθύων σε παροτρύνει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και τις δυσάρεστες στιγμές του, να αναλογιστείς τα λάθη ή και τα εμπόδια που κατάφερες να ξεπεράσεις και να κοιτάξεις μπροστά. Να θέσεις νέους στόχους, αφού μέσα απ’ όσα πέρασες βγήκες αλώβητη και πολύ πιο δυνατή. Είτε αυτά είχαν να κάνουν με το συναίσθημα, είτε τα επαγγελματικά σου. Παλαιότερες ενέργειές σου στα εργασιακά που σε απογοήτευσαν και τα παράτησες, επανέρχονται στο προσκήνιο και σου δίνουν τη δυνατότητα να τα επανεξετάσεις και να τα επανεκκινήσεις, με διαφορετικό και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες και αναθέρμανε το κλίμα. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, απόψε είναι ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις. Τέλος, κλείσε τις πόρτες του παρελθόντος και κοίτα μπροστά. Ευκαιρίες έχεις πολλές.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον 11ο οίκο σου έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου, να αφήσεις να εισχωρήσουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου και να επωφεληθείς από αυτούς μελλοντικά, σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Μην εμπιστεύεσαι τα άτομα που δεν γνωρίζεις αρκετά στον εργασιακό σου χώρο. Δεν είναι όλοι τόσο ειλικρινείς όπως εσύ. Μην κοινοποιείς λοιπόν τα σχέδιά σου, παρά μονάχα σε αυτούς που η συμπεριφορά τους είναι δοκιμασμένη. Απόλαυσε το φως του φεγγαριού που από μόνο του εμπνέει ρομαντισμό και αποπλάνησε τον ερωτικό σύντροφό σου. Μη σε πιάνει το παράπονο και έρχονται οι ευαισθησίες σου στην επιφάνεια, εσύ που είσαι μόνη. Απόψε είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθείς με φίλους, να διασκεδάσεις και να εισπράξεις το συναισθηματικό ενδιαφέρον που χρειάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή Πανσέληνος σε παροτρύνει να βγεις από το σπίτι, να συναντήσεις φίλους και γνωστούς και γιατί όχι, να κάνεις και νέες γνωριμίες. Ούτως ή άλλως, δεν περνάς ποτέ απαρατήρητη με το χαμόγελο και την καθαρότητα στο βλέμμα σου. Το τοπίο είναι λίγο θολό και δεν ευνοεί τα νέα εργασιακά επιχειρήματά σου, γι’ αυτό προτίμησε να παραμείνεις για λίγο στο παρασκήνιο. Πιθανά να υπάρξουν παρανοήσεις στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου, γι’ αυτό απόψε επίλεξε ανάλαφρα και ανώδυνα θέματα. Οργάνωσε μια βραδιά με φίλους και μπόλικη διασκέδαση. Εσύ που είσαι μόνη, μη μείνεις κλεισμένη στο σπίτι για κανένα λόγο. Η βραδιά είναι δική σου και πρέπει να την απολαύσεις με ό,τι συμπεριλαμβάνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευκαιρία σήμερα να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τα αγαπημένα πρόσωπα. Να τους αφιερώσεις χρόνο και να τους δείξεις τα πραγματικά συναισθήματά σου. Μην εκπλαγείς αν κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά, αποκαθηλώσουν κάποια πρόσωπα που μέχρι εχθές είχες σε εκτίμηση. Αντιμετώπισε με ψυχραιμία τα νέα που καταφτάνουν και δείξε το μεγαλείο της ψυχής σου. Η σημερινή Πανσέληνος δημιουργεί ένα άκρως ερωτικό και ονειρικό κλίμα γύρω σου. Τόσο εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση, όσο και εσύ που είσαι μόνη, μπορείς απόψε να περάσεις καλά. Νέες συναρπαστικές γνωριμίες προβλέπεται να καλύπτουν τα κενά της καρδιά σου. Πρόσεξε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ
Με την Πανσέληνο σήμερα να επηρεάζει το συναισθηματικό σου τομέα, τα θέλεις όλα εδώ και τώρα. Ξεκαθαρίσματα, αποστάσεις, αναμνήσεις, όλα έρχονται στο μυαλό σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μη δρας επιπόλαια. Ακόμα κι αν μια σχέση σου δεν πηγαίνει καλά, δεν σημαίνει πως πρέπει να τελειώσει. Συζήτα πρώτα με το σύντροφό σου και βρες τη χρυσή τομή. Εσύ τώρα που είσαι μόνη, μη συμβιβάζεσαι με μεσοβέζικες καταστάσεις. Έστω κι αν χρειαστεί να υπομείνεις τη μοναξιά σου για λίγο καιρό ακόμη, θα βρεις το άτομο που σου ταιριάζει εκατό τις εκατό. Αρκετή αυτοπεποίθηση νιώθεις για τον εαυτό σου στα εργασιακά. Είσαι έτοιμη πλέον να δείξεις τις ικανότητες σου και να διεκδικήσεις τα κεκτημένα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την πραγματοποίηση της σημερινής Πανσελήνου, η τύχη αρχίζει να γίνεται ισχυρός σύμμαχός σου. Τόλμησε το επόμενο διάστημα να ρισκάρεις είτε στα επαγγελματικά, είτε στα οικονομικά, είτε ακόμα και στον έρωτα. Το τοπίο γύρω σου στα εργασιακά ξεκαθαρίζει κι έτσι μπορείς άφοβα να καταστρώσεις τα επόμενα βήματά σου. Φυσικά ένα ένα. Μετάτρεψε σε μαγική τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Σαγήνευσέ τον με το βλέμμα και τις κινήσεις του σώματός σου και όχι με λόγια. Ευχάριστες συμπτώσεις και συγκυρίες, φέρνουν στη ζωή σου έναν νέο έρωτα που σε βγάζει από τη λήθη της μοναξιάς σου. Νιώθεις πιο αισιόδοξα ακόμα και για την εξέλιξη των οικονομικών σου.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων αναδεικνύει τις δυνατότητές σου στα επαγγελματικά, ακόμα και τα μέχρι χθες λάθη σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τα κακώς κείμενα. Την ίδια ακριβώς μέρα, περνά και ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο. Η επικοινωνία σου βελτιώνεται σημαντικά και παύουν παρανοήσεις και ασάφειες. Άρχισε λοιπόν να ασχολείσαι με τους τομείς της ζωής σου που σε βαραίνουν και θέσε σε εφαρμογή της αλλαγές που θέλεις. Κάνε μια επανεκκίνηση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου ξεκινώντας από απόψε. Πρότεινέ του κάτι πικάντικο και να είσαι βέβαιη πως δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί. Εσύ που είσαι μόνη, τέρμα τα παράπονα. Από δω και πέρα σε θέλω σε δράση. Ενθαρρυντικά είναι τα νέα και για την οικονομική σου κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μετρίασε την τάση της υπερβολής που σου προκαλεί η πραγματοποίηση της σημερινής Πανσελήνου, στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Σήμερα διασκέδασε, συνάντησε φίλους, πήγαινε για ψώνια όμως μην τινάξεις και τη μπάνκα στον αέρα. Βάλε ένα μέτρο. Πλησίασε το σύντροφό σου απόψε με τον τρόπο που εκείνος θέλει και τον γνωρίζεις πολύ καλά. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να καλύψεις τα όποια κενά έχει δημιουργήσει, η απόμακρη στάση σου το τελευταίο διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, είναι μια καλή ευκαιρία απόψε να φλερτάρεις και να βγάλεις στην επιφάνεια όλη τη θηλυκότητά σου. Βάλε στόχο και πέτυχες τα καλύτερα. Αν στα εργασιακά είχες την αίσθηση ότι επικρατεί ένα χάος, αρχίζει το πράγμα να μαζεύεται σταδιακά. Αρκεί να είσαι προετοιμασμένη και σίγουρη για το τι επιδιώκεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή Πανσέληνος σε γεμίσει επιθυμίες που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Δεν αποκλείεται να θελήσεις μια ανανέωση, μια ανακαίνιση ή ακόμα και μια μετακόμιση. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στα μέλη της οικογένειάς σου και ανταπόδωσε το ενδιαφέρον και το συναίσθημα που λαμβάνεις. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς στα εργασιακά, προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Κάνε κοινά όνειρα με το σύντροφό σου, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη σου και τα δικά του θέλω και όχι μόνο τα δικά σου. Κοινά… είπαμε. Εσύ που είσαι μόνη, Σαββατόβραδο απόψε και είναι ευκαιρία να το ρίξεις λιγάκι έξω. Και που ξέρεις, μπορεί να σκοντάψεις επάνω στο μεγάλο έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γεμάτη απρόβλεπτα γεγονότα προβλέπεται η σημερινή μέρα σου. Διατήρησε την υπομονή σου και αντιμετώπισέ τα με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς. Ξεκούραση βέβαια, δεν έχει. Καθυστερήσεις και εμπόδια προκαλεί και η πραγματοποίηση της Πανσελήνου, μιας και κάποια σχέδιά σου ανατρέπονται την τελευταία στιγμή. Καχύποπτες σκέψεις από μέρους σου, εις βάρος του ερωτικού σου συντρόφου μπορεί να αναστατώσουν την ατμόσφαιρα. Για αυτό πρόσεξε πως θα διαχειριστείς όλες σου αυτές τις ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, κάλεσε αγαπημένα πρόσωπα σπίτι και ξέχνα την απαισιοδοξία σου. Μην ανοίγεις νέα μέτωπα στα οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βάλε τις όποιες ανησυχίες σου στο πίσω μέρος του μυαλού σου, αφού δεν μπορείς να τις αντιμετωπίσεις άμεσα και φρόντισε να περάσεις όμορφα τη μέρα σου. Περιορίσου στις εντελώς απαραίτητες υποχρεώσεις σου και φρόντισε τον εαυτό σου. Η Πανσέληνος επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών και της σταθερότητάς σου δηλ. το 2ο οίκο σου. Εστίασε στο πως λοιπόν θα διαχειριστείς τα οικονομικά σου και αναζήτησε τρόπους το επόμενο διάστημα να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σταμάτα να γκρινιάζεις τουλάχιστον για απόψε στο σύντροφό σου και έκφρασέ του τις επιθυμίες σου με όμορφο και γλυκό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα ό,τι αντικείμενο, σκέψη, φωτογραφίες, σου θυμίζουν το παρελθόν. Πάνε αυτά… χαράζουμε νέα πορεία.

ΙΧΘΕΙΣ
Τις δικές σου πλέον ανάγκες και όχι των άλλων σε προτεραιότητα, σε παροτρύνει να βάλεις η σημερινή Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο. Επιτέλους καιρός να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Πρόσεξε βέβαια μην τυχόν και μαζί με τα ξερά, κάψεις και τα χλωρά. Αν δεν μπορείς να απέχεις απ’ τις εργασιακές σου υποχρεώσεις, τουλάχιστον περιόρισέ τες. Μαλάκωσε τον τρόπο που εκφράζεσαι στο σύντροφό σου και δείξε του, μοιράσου μαζί του τις όποιες ανησυχίες και ευαισθησίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν και μάλιστα από ώρα σε ώρα, γι’ αυτό μην κλείνεσαι στα τέσσερα ντουβάρια. Βγες, φλέρταρε και διασκέδασε.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *