ΤΟΠΙΚΑ posted by

Κάδους απορριμμάτων και πινακίδες ΚΟΚ θα προμηθευτεί ο δήμος Αλεξάνδρειας

Κάδους απορριμμάτων και πινακίδες ΚΟΚ θα προμηθευτεί ο δήμος Αλεξάνδρειας

Νέα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 στο δημαρχείο της πόλης μας. 

Εκτός των άλλων θεμάτων θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις για δύο θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του δήμου Αλεξάνδρειας, οι κάδοι των απορριμμάτων και οι πινακίδες ΚΟΚ. 

Διαβάστε την ανακοίνωση του δήμου:

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 25η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87)

  1. Έγκριση ή μη του αριθ. πρωτ. 16997/19-09-2019 πρακτικού (3ου πρακτικού) της επιτροπής διαγωνισμού για την αξιολόγηση των δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου της ενταγμένης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» πράξης με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ-ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΠΛΑΤΕΩΣ, ΜΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ».
  2. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο περίπ.1δ άρθρο 174 Ν.3463/06.
  3. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο περίπ.1δ άρθρο 174 Ν.3463/06.
  4. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο περίπ.1δ άρθρο 174 Ν.3463/06.
  5. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη παράτασης προθεσμίας της προμήθειας «Προμήθεια πινακίδων Κ.Ο.Κ. Δήμου Αλεξάνδρειας» Α.Μ. 4/2019.
  6. Λήψη απόφασης για α)παροχή γνωμοδότησης προσφυγής ή μη κατά της απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας -Θράκης με αριθμό 44427/05-08-2019 και β) τον ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου.
  7. Έγκριση ή μη αριθ. πρωτ.16872/18-09-2019 πρακτικού (1ο πρακτικό) και του αριθ. πρωτ. 17052/20-09-2019 πρακτικού (2ο πρακτικό) της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων δημοσίων συμβάσεων για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»

Ο Πρόεδρος

της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης

7 Comments

  • Απορριμματοφορα θελουμε βρωμισαμε!!! ελεος πια!! 2019 και να παλευουμε ακομη με τα σκουπιδια αναξιοι ολοι σας και περισσοτερο αυτοι που σας ψηφισανε!!!

  • Πέρασαν 5 χρόνια, πληρώσαμε συγκοινωνιολόγους και δεν είδαμε να αλλάζει κάτι.
    Μπροστά στη Δημαρχεία πρέπει να παρκάρουν και από τις δύο πλευρές; Κανονικά σε καμμία και δεν χρειάζεται συγκοινωνιολόγος να τους το πει. Το βλέπουν καθημερινά ότι δεν χωράει το λεωφορείο να περάσει!!!
    Μπροστά στην Αστυνομία-Αλ.Παπάγου πρέπει να παρκάρουν κι από τις δύο πλευρές;;; Πρέπει να τους το πει κάποιος;;; Δεν βλέπουν ότι με δυσκολία και κίνδυνο περνάει Επιβατικο Ι.Χ., πόσο μάλλον φορτηγό;
    Στις σιδηροδρομικές γραμμές δεν βλέπουν ότι κάτι πρέπει να γίνει;;;

    • έχουν μυαλό για να δουν?Πρέπει να κόβει για να βλέπεις.Όπως ο ξανθός που περνάει από δίπλα και Γεια δεν σε λέει.περαστικά στον εγκέφαλο.

  • Γιατί που σε όλες τις διασταυρώσεις εχουμε γεμίσει αυτοκίνητα για πούλημα και δεν βλέπει κανένας να βγει;η αστυνομία μόνο τζάμπα καφέδες ξέρει να πέρνει από τις καφετέριες και να γράφει τα παιδάκια με τα μηχανάκια ,;ο δρόμος μετά της 28ης Οκτωβρίου και κάτω έχει γίνει φαβέλα όταν θα αρχίσει ο κόσμος να τους κυνηγάει θα είναι πολύ αργά να ξέρετε

  • Κάδους έχουμε κύριε κουγκα..Να τους αδειάζετε δεν έρχεστε!!

  • “ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ” ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ:το θυμάστε συντοπίτες? Αυτό ψηφίσατε.

  • Χαχαχ εδώ δεν μαζεύονται τα σκουπιδια από τους υπάρχουν τες κάδους τι να τους κάνουμε τους καινουριους…. ποντίκια εμφανίστηκαν και στην οδό ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ …
    θα μασσσς ΦΕΝΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *