ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Στο Final 4 του κυπέλλου οι άνδρες του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας!

Στο Final 4 του κυπέλλου οι άνδρες του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας!

Μετά το νικηφόρο αγώνα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2019 απέναντι στον Εργόναθλο Πολυκάστρου με σκορ 86-47 (εικόνες παρακάτω), η ομάδα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας και μαθηματικά κατέλαβε μια από τις δύο θέσεις που οδηγούν στα τελικά του θεσμού του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΚΕΜ για την φετινή περίοδο.

Από τον β’ όμιλο που συμμετείχε προκρίθηκαν στο Final 4 ο ΑΘΛΟΣ και η Κουπα Κιλκίς ενώ από τον πρώτο όμιλο ο Πιερικός και η ΑΓΕΠ ή ο Βαφύρας ανάλογα με την έκβαση του μεταξύ τους αγώνα το επόμενο Σάββατο.

Για τον ΑΘΛΟ η τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον τοπικό ΓΑΣ Αλεξάνδρειας αποκτά φιλικό χαρακτήρα αφού δεν κρίνει τίποτα στη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας έχει επικρατήσει στις προηγούμενες αγωνιστικές του θεσμού του ΑΟΚ Βέροιας με 62-49 και του Εργόναθλου με 86-47 ενώ ηττήθηκε στη πρεμιέρα από την Κούπα στο Κιλκίς με 74-71.

Η νέα αυτή μεγάλη επιτυχία για την πιο νεανική ομάδα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ έρχεται να δικαιώσει το πλάνο και την εμπιστοσύνη που δείχνει στα νέα παιδιά που απαρτίζουν την ανδρική ομάδα (11 από τους 15 που αποτελούν την ομάδα είναι Παίδες και έφηβοι) το επιτελείο του ΑΘΛΟΥ.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *