ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Γκυρίνης – Πανταζόπουλος απάντησαν για τη συνεργασία των παρατάξεών τους

Γκυρίνης – Πανταζόπουλος απάντησαν για τη συνεργασία των παρατάξεών τους

Η αρχηγική εμφάνιση του Γιάννη Κιρκιλιαννίδη στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας έφερε την ερώτηση σχετικά με την συνεργασία της παράταξης του δημάρχου και της παράταξης του Αργύρη Πανταζόπουλου.

Ο κ. Κιρκιλιαννίδης ρώτησε αν θα υπάρξει κάποιο έγγραφο το οποίο θα αναφέρει τα σημεία της συνεργασίας.

Απάντησαν και ο Παναγιώτης Γκυρίνης και ο Αργύρης Πανταζόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

5 Comments

  • Τι εγγραφο να μας δειξξουν.Οι εμμισθες θεσεις που μοιράστηκαν μας διχνουν τις συμφωνιες που εγιναν προεκλογικα.(εδω ο αλλος βγηκε με τα σωβρακα)ελεος….Και ο Πανταζοπουλος μας ειπε δεν ηταν ηθικο που ο Ναλμπαντης βγηκε και μιλησε οτι συναντηθηκαν και συμφωνησαν σε ενα πλαισιο συνεργασιας.Αλλα ξεχασα ο ηθικος θα γινει νομικος συμβουλος του δημου.

  • Αργύρη το άλλο με το τοτό το ξέρεις ? καλείς τις άλλες παρατάξεις σε συνεργασία ? θα τους παραχωρήσεις καμία αντιδημαρχία ?

  • Θεωρώ πως στα δημοτικά συμβούλια δεν θα πρέπει να αφήνουμε τα αυτοκίνητα κ από τις δύο μεριές του δρόμου μπροστά από το δημαρχείο..

  • Κύριε Πανταζοπουλε η παράταξη σας είναι ότι χειρότερο υπάρχει αυτή τη στιγμη στο δημοτικό συμβούλιο…Με κορυφαίο όλων τον αντιδήμαρχο καθαριότητας που προσέφερε στο κοινό την φωτογραφία της δεκαετίας όταν έτρεξε με τα σώβρακα σαν άλλος καμένος (που όταν βγήκε ο Τσίπρας την δεύτερη φορά πήγε να πανηγυρίσει εκει) μη τυχον και ξεχασει ο δημαρχος την συμφωνια και δεν του δωσει καποια θέση!!

  • Πολιτικα δυστυχως ΑΠΕΤΥΧΕΣ κε Πανταζοπουλε αλλα ελεγες προεκλογικα κ αλλα μολις ΣΥΝΔΟΙΙΚΗΣΕΣ με τον Γκυρινη!!!Την οποια φρουδα ελπιδα ειχες να γινεις Δημαρχος ή βουλευτης την πεταξες στα σκουπιδια τα οποια ειναι κ η αχιλειος πτερνα του νυν ΜΑΓΚΑ Δημαρχου που σας γλενταει οπως θελει……. Οσο για τον Συριζα αλλα κ τον Ναλμπαντη ισχυουν οτι κ για εσενα ΕΞΟΥΣΙΑ δεν θα δειτε ΠΟΤΕ. Για το καλο του τοπου βεβαια οπως κ ΕΣΥ επραξες…….χα χα χα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *