ΤΟΠΙΚΑ posted by

Συνεπής ο Τόκας – έριξε πίσσα η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας στο σημεία όπου έκανε παρεμβάσεις

Συνεπής ο Τόκας – έριξε πίσσα η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας στο σημεία όπου έκανε παρεμβάσεις

Είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες σχετικά με την προεργασία που είχε γίνει από τον νέο πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Σωτήρη Τόκα και τους συνεργάτες του, για να καλυφθούν με πίσσα σημεία του δήμου όπου η ΔΕΥΑΑλ. έκανε παρεμβάσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα (κλικ ΕΔΩ).

Οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν την Τετάρτη και έτσι την Πέμπτη τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας βρέθηκαν στους δρόμους για να καλύψουν κομμάτια των δρόμων της πόλης μας.

Από κοντά για επιθεώρηση των εργασιών βρέθηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Σωτήρης Τόκας.

6 Comments

  • Πού ήταν δύο χρόνια ? δεν υπήρχαν προβλήματα στους δρόμους? Μόνο με μία υπηρεσία θα λειτουργήσετε ?Καλά που υπάρχει ακόμα η Δ.Ε.Υ.Α για όσο θα υπάρχει.
    Ότι γίνεται καλό είναι ,όμως με τέτοια διαλυμένη υποδομή στον ευρύτερο δήμο δύσκολα τα πράγματα,μάλλον φταίει η προηγούμενη δημοτική αρχή.
    Καλό κουράγιο στον κόσμο που ψήφισε και στους υπαλλήλους που θα αγωνίζονται, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και θα ακούν τα παράπονα του κόσμου, πολλές φορές άδικα

  • τόσες φωτογραφίες για ένα κομμάτι 2×3?πήγε και ο Δήμαρχος?Κάντε και εγκαίνια προλαβαίνετε.ΘΑΧΕΙ καλα καιρό.

  • Αυτό είναι έργο χαλάλι τα 200 χιλιαρικα

    • ΜΟΝΟ ΤΌΣΑ?ΤΟ 2Χ3?ΚΑΙ ΓΩ ΠΕΡΊΜΕΝΑ ΚΟΝΤΆ ΣΤΑ 6 ΜΎΡΙΑ.1 ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΌ.Α……ΙΑ.

      ..

  • Στην δεύτερη βροχή δεν θα μείνει τίποτα. Τσάμπα

  • να ρίξετε και στο κλειστό του 2ο γυμνασίου λίγη πίσσα αν περίσεψε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *