ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

ΕΚΤΑΚΤΟ: Λουκέτο στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας – έξω προπονήθηκε ο ΑΘΛΟΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Λουκέτο στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας – έξω προπονήθηκε ο ΑΘΛΟΣ

Με έκτακτη ανακοίνωση σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 ο δήμος Αλεξάνδρειας ενημέρωσε τους συλλόγους οι οποίοι προπονούνται στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου της πόλης μας, πως το γυμναστήριο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Είναι γνωστό πως πρόκειται για ένα έργο το οποίο χρηματοδότησε η προηγούμενη κυβέρνηση και εκτέλεσε ο δήμος Αλεξάνδρειας, η αξία του οποίου ξεπέρασε τις 85.000 ευρώ.

Σήμερα είδαμε τα τμήματα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας να προπονούνται στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου και φυσικά το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο πιο ασφαλής είναι ο εξωτερικός χώρος από τον εσωτερικό για τους συλλόγους που προπονούνται εκεί.

Η έκτακτη αυτή έκβαση σίγουρα δυσκολεύει το έργο των συλλόγων όπως ο ΑΘΛΟΣ και ο ΓΑΣ και πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα.

Πληροφορίες του Αλεξάνδρεια-Γιδάς αναφέρουν πως τόσο ο ΑΘΛΟΣ όσο και ο ΓΑΣ μέσω των εκπροσώπων τους ζήτησαν να συνεχιστούν οι προπονήσεις των συλλόγων στο γήπεδο με ευθύνη των συλλόγων και των αθλητών. Αναμένεται η απάντηση του νομικού τμήματος του δήμου Αλεξάνδρειας.

13 Comments

  • Μια δουλεια μπορουν να κανουν καλα????

  • Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Μπράβο στην πρώην και νυν διοίκηση της πόλης που με 85.000 ευρώ έφτιαξε ένα δάπεδο που κάνει μόνο για πατινάζ.
    Υ.γ Ότι κόστισε τόσο μόνο για γέλια είναι!!!!

  • Αντί να ανοίγουν γυμναστήρια , κλείνουν ;; Μπράβο !!!

  • Ο εργολάβος πληρώθηκε; Παρέλαβε το έργο επιτροπή του Δήμου Αλεξάνδρειας ; Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Το σίγουρο είναι ότι κινδυνεύουν αθλητές μικροί και μεγάλοι σ αυτό το δάπεδο . Οι σύλλογοι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους αλλά με κάποιο τραυματισμό οι γονείς θα τρέχουν.

  • Ιδιωτική επιχείρηση είναι, να πάει σε δικό της χώρο.

    • Καλά τα λες τα τμήματα που η συμμετοχή είναι με πληρωμή θα πρέπει να μισθώνουν τον χώρο από τον Δήμο αλλά και ο Δήμος έχει την υποχρέωση να παρέχει ένα γήπεδο τουλάχιστον να μην γλιστράει.

  • Αχχαχαχαχ, 85.000€ κοστολογηθηκε το έργο φίλοι μου για να μπει ΠΑΡΚΕ
    Αυτό το πλαστικό μου έβαλαν κόστισε περίπου 15.000€.Που πήγαν τα υπόλοιπα οεο?

  • Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν πρέπει να χαθεί στην κρατική γραφειοκρατία . Να μπει στην ατζέντα του Δήμου ως μείζον θέμα . Μιλάμε για αθλητισμό και γνωρίζουμε πολύ καλά όλη μας τις θετικές συνέπειες που έχει στα παιδιά μας . Στην εποχή της γενιάς των millennial που και μια ώρα να ξεφεύγουν από τους υπόλογιστες και τα tablets τα θετικά που κερδίζουν από τον αθλητισμό είναι τεράστια. Δήμαρχε δώσε λύση χθες …..!!!!

  • Το παρκέ από ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΊΝΑΙ??????

    Φάγανε, φάγανε, φάγανε φάγανε……

    Ορε που παμεεεεε……

  • ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΥΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ Ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΧΑΣΕ ΑΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.

    • Η άνοδος χάθηκε Γιάννη γιατί κάποιοι αποφάσισαν επιλεκτικά να μην διεξαχθεί ο ημιτελικός του πρωταθλήματος στην έδρα του ΓΑΣ αλλά σε ουδέτερο γήπεδο. Ενημερώνοντας μάλιστα την ομάδα 12 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Είναι ένα θέμα που καίει ακόμα όλους όσους ενδιαφέρονται για την ομάδα. Για την ιστορία ο ΓΑΣ ήταν ισόπαλος στην σειρά τον ημιτελικών με τους αετούς Βέροιας 1-1 και το παιχνίδι στην έδρα του έδινε την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος αλλά και ένα εισιτήριο για την γ εθνική. Να σημειωθεί ότι η ένωση έδωσε έγκριση για να γίνει αγώνας των τμημάτων υποδομής του άθλου μια εβδομάδα μετά, χωρίς φυσικά να ευθύνεται η ακαδημία του άθλου για αυτό. Είναι γεγονός πάντως ότι το γήπεδο γλιστράει και είναι ακατάλληλο για προπονήσεις και αγώνες.
      Υ.Γ. ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ αυτό αναφέρεται φυσικά στα εσωτερικά του ΓΑΣ.

  • Αν το γήπεδο γλιστράει πώς και γιατί παρελήφθη? Κάποιοι υπέχουν ευθύνες.

    Αν πάλι δεν γλιστράει, τότε γιατί το κλείνουν? Τόσο ασπόνδυλοι και ευθυνόφοβοι?

    Σε κάθε περίπτωση -και με δεδομένο το τσίρκο με το παρκέ- έχει εκτεθεί η δημοτική αρχή, που όπως φαίνεται επανεξελέγη (ελλείψει σοβαρής εναλλακτικής) για να πιάνει πρώτη θέση σε χορούς και πανηγύρια….

  • Τραγικοί! Μέχρι νεοτέρας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *