ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Νικήτρια 78-70 η ομάδα του ΑΘΛΟΥ στο ντέρμπι της πόλης!

Νικήτρια 78-70 η ομάδα του ΑΘΛΟΥ στο ντέρμπι της πόλης!

Πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία για τις δύο μπασκετικές ομάδες της πόλης με την ομάδα του ΑΘΛΟΥ να επικρατεί με σκορ 78-70.

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ πήρε κεφάλι στο σκορ με 4-0 και στη συνέχεια πολύ γρήγορα έχτισε μια διαφορά που κυμαίνονταν από 5 ως 12 πόντους. Με τη γνωστή συνταγή της πιεστική άμυνας σε όλο το γήπεδο οι νεαροί αθλητές του ΑΘΛΟΥ δυσκόλεψαν αρκετά την κυκλοφορία της μπάλας για τον ΓΑΣ. Παρόλα αυτά ο ΓΑΣ με τον έμπειρο σέντερ Παναγιώτη Καρκάρα να αποτελεί μόνιμη απειλή για τη ρακέτα του ΑΘΛΟΥ και με πολλές ανανεώσεις επιθέσεων από επιθετικά ρημπάουντ επέστρεφε στο σκορ.

Με μια όμως τελική επίθεση των παιχτών του ΑΘΛΟΥ 3′ πριν τη λήξη το σκορ πήγε και πάλι σε διψήφια διαφορά και έτσι φτάσαμε στο τελικό 78-70.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Άθλος Αλεξάνδρειας προκρίνεται και μάλιστα ως πρώτος από τον Α’ όμιλο στο Φάιναλ φορ του Κυπέλλου που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου 2019, όπου και θα διεκδικήσει το τρόπαιο μαζί με τις ομάδες του Πιερικού, της ΑΓΕΠ και της Κουπα Κιλκίς.

Ο Α. Σ. ΑΘΛΟΣ συγχαίρει τους παίχτες και το τεχνικό επιτελείο για τη νέα αυτή την μεγάλη επιτυχία της ομάδας και εύχεται το καλύτερο και στη τελική φάση του θεσμού.

Επίσης συγχαίρει θερμά τους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ για το ήθος και την άψογη συμπεριφορά τους στο χθεσινό παιχνίδι ευχόμενοι να έχουν μια αγωνιστική χρονιά με υγεία και ευόδωση των στόχων τους.

Ο αρκετός φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε από την Αλεξάνδρεια στη Μελίκη χθες το βράδυ χάρηκε ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ, όμορφο θέαμα και φίλαθλη συμπεριφορά από όλους. Κρίμα που δεν έγινε στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας για να το απολαύσει περισσότερος κόσμος.

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *