ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Βάλε σε τάξη τις ιδέες και τα σχέδιά σου και ξεκίνα προετοιμασμένη τη βδομάδα σου, που φαίνεται να είναι και αρκετά απαιτητική. Λύσε τυχών παρεξηγήσεις στα εργασιακά και βελτίωσε τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Απόφυγε τα νέα ξεκινήματα όσο ανάγκη κι αν το νιώθεις και περιορίσου στο να συλλέξεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Παρότρυνε τον ερωτικό σύντροφό σου να σου ανοιχτεί συναισθηματικά και να σου εξομολογηθεί όλα αυτά που αισθάνεται για σένα. Εσύ που είσαι  μόνη, διεύρυνε τον κοινωνικό κύκλο σου και προετοιμάσου για νέες ενδιαφέρουσες περιπέτειες και γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα φαίνεται να παίρνεις  τολμηρές αποφάσεις και λιγάκι να θέλεις να αλλάξεις ή και να αναθεωρήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Νέες συνεργασίες μπορούν να αποδώσουν τα καλύτερα, γι’ αυτό τόλμησε τες. Έχεις πολλές περισσότερες δυνατότητες απ’ όσες νομίζεις. Μη βγάζεις απωθημένα απόψε στο σύντροφό σου και μη δημιουργείς εντάσεις για το τίποτα. Προτίμησε να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου  για συναισθηματική σταθερότητα, πιθανά να σε οδηγήσει σε επιπόλαιες ενέργειες και επιλογές. Οι καθυστερήσεις που σημειώνονται στα οικονομικά φαίνεται να είναι παροδικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με το καθαρό μυαλό σήμερα και την αντικειμενική σου άποψη δεν μπορείς  να κάνεις λάθος ενέργειες. Γι’ αυτό ξεκίνησε γεμάτη αυτοπεποίθηση τη μέρα και τη βδομάδα σου. Η προώθηση των επαγγελματικών σου στόχων, χρειάζεται μεθοδευμένες και προσεκτικές κινήσεις από μέρους σου. Πειραματίσου λιγάκι στη σχέση με το σύντροφό σου και βρες νέα κοινά ενδιαφέροντα, προκειμένου να ξεφύγετε απ’ τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, γέμισε τις συναισθηματικές μπαταρίες σου μέσα απ’ το φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σου πρέπει να μπούνε σε μια τάξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι ευκαιρία σήμερα να ασχοληθείς με παρελθοντικές εκκρεμότητες και να απαλλαγείς οριστικά από αυτές. Νέες εργασιακές προτάσεις ανοίγουν καινούριους ορίζοντες και ανεβάζουν το θερμόμετρο και τη δίψα σου για επιτυχία. Η απελευθερωμένη σκέψη και διάθεσή σου απόψε αναζωπυρώνουν το πάθος στη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου ουσιαστικά με τον εαυτό και τις ανάγκες σου, έστω κι αν χρειαστεί να απομονωθείς λιγάκι. Οικονομικές συζητήσεις χρειάζονται προσοχή, μιας και κρύβουν πιθανές  εξαπατήσεις και παγίδες.

ΛΕΩΝ
Γύρω σου υπάρχουν έμπιστοι φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα που σε νοιάζονται πραγματικά, γι’ αυτό ζήτησε τις απόψεις τους στα θέματα που σε απασχολούν. Οι ευνοϊκές συνθήκες στα εργασιακά επιτρέπουν τις αλλαγές και τις πρωτοβουλίες, από μέρους σου. Σεβάσου τις επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου και μην προσπαθείς  να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανανέωση των προσωπικών σου χώρων και της ντουλάπας σου θα σε εκτονώσει. Απόφυγε έξοδα, αγορές και σπατάλες που δεν έχεις προγραμματίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αισιοδοξία για τα μελλοντικά σχέδιά σου και το χαμόγελο στα χείλη σου φαίνεται να επανέρχονται από σήμερα. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και προσπάθησε να τους κάνεις συμμάχους σου. Η ειλικρίνειά σου  εκτιμάται ιδιαίτερα από το σύντροφό σου και τον απαλλάσσει από περίπλοκες και αρνητικές σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, αποκαλύψεις και πιθανά κουτσομπολιά που αφορούν στο παρελθόν σου, ικανοποιούν παροδικά τον εγωισμό σου. Τακτοποίησε παλιές πιθανά οφειλές σου και μην τις αφήνεις  σε εκκρεμότητα.

ΖΥΓΟΣ
Έχεις πιεστεί αρκετά το προηγούμενο διάστημα, γι’ αυτό και χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο, προκειμένου να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να πάρεις τα πάνω σου. Πέρασε στην υλοποίηση των εργασιακών ιδεών σου και αλλαγών που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία. Οι ισορροπίες στη σχέση με το σύντροφό σου ανακτώνται κι έτσι η βραδιά δείχνει να είναι ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει απ’ την καθημερινότητα σου και είναι αρκετό για να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου. Η κατάσταση των οικονομικών σου  συνεχίζει να σε απασχολεί ιδιαίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συναντήσεις και επαφές σήμερα θα φέρουν και θα δημιουργήσουν ευχάριστες αλλαγές σε πολλά επίπεδα της ζωής σου. Γίνε τολμηρή στα εργασιακά και διεκδίκησε τα όσα σου αξίζουν. Δεν πρόκειται να σου χαριστεί κάτι κι αυτό το ξέρεις. Ο αυθορμητισμός και η καλή σου διάθεση εξασφαλίζουν ένα καλό και άκρως ερωτικό βράδυ με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, γι’ αυτό εμπιστούσου την και τρέλαν τους όλους. Σε νέες οικονομικές προτάσεις βάλε τους όρους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Απαλλάξου από το άγχος και αντιμετώπισε τη μέρα και τις υποχρεώσεις της μεθοδευμένα. Κάτι καλό αρχίζει να διαφαίνεται στα εργασιακά. Νέες προτάσεις μη διστάσεις να τις διαπραγματευτείς και να τις αναλάβεις. Η αυξημένη γοητεία σου είναι σίγουρο πως δεν θα αφήσει αδιάφορο το σύντροφό σου. Κάνε τα μαγικά σου και εξασφάλισε μια άκρως ερωτική βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, σαγήνευσε τους πάντες με το χαμόγελο και το νάζι σου και μην σκέφτεσαι τα δυσάρεστα του παρελθόντος. Η οικονομική σου κατάσταση δείχνει σταθερές βελτιωτικές τάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναπάντεχες ευχάριστες συναντήσεις σήμερα ανεβάζουν την ψυχολογία σου και σε κάνουν να αντιμετωπίσεις  με περισσότερη θετικότητα το μέλλον και τις επιδιώξεις σου. Οργάνωσε τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα, μιας και φαίνεται να σε περιμένουν πολλές και αρκετά περίπλοκες. Ξεκλείδωσε την καρδιά σου απόψε στο σύντροφό σου και μίλησέ του για τα όσα όμορφα -ή και άσχημα, που αισθάνεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετά με τη μιζέρια. Πάρε τα πάνω σου και διεκδικήστε αυτά που σου  αξίζουν. Μην παρασύρεσαι  σε αγορές που δεν αντέχει το πορτοφόλι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κράτησε θετική στάση στα όσα καλείσαι να αντιμετωπίσεις σήμερα και δείξε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Ασχολήσου και πίεσε περισσότερο εργασιακά θέματά σου που βρίσκονται σε στασιμότητα. Η επανεκκίνησή τους είναι και στο δικό σου  χέρι και είναι σημαντική για τις επόμενες εξελίξεις. Ακόμα κι αν ο σύντροφός σου  απόψε αρχίσει τη γκρίνια, δείξε κατανόηση και ανέλαβε τις ευθύνες σου, ρίχνοντας λίγο νερό στο κρασί σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανοίξου σε νέες γνωριμίες και δεν θα χάσεις. Η οικονομική σου κατάσταση δεν επιτρέπει λανθασμένες ενέργειες.

ΙΧΘΕΙΣ
Επικοινωνιακή και άκρως κοινωνική η μέρα σου σήμερα. Επιδίωξε συναντήσεις και συζητήσεις, μιας και έχεις την ικανότητα να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Εύκολα μπορείς να αντιμετωπίσεις μικροπροβλήματα στα εργασιακά, αρκεί να παραμείνεις ψύχραιμη και συγκεντρωμένη. Ενδιαφέρουσα η βραδιά και με το σύντροφό σου, μιας και φαίνεται να έχει την ανάγκη να σου εξομολογηθεί τα συναισθήματά του. Εσύ που είσαι μόνη, μην απορρίπτεις τους πάντες με την πρώτη ματιά. Άκουσε πρώτα τι θέλουν να σου πουν. Όσο για τα οικονομικά… με μια σχετική οικονομία, καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις σου.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *