ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Τρίκαλα – Θέρμη 0-4: Κακή μέρα για τον Μέγα κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο

Τρίκαλα – Θέρμη 0-4: Κακή μέρα για τον Μέγα κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο

Την ήττα με 4-0 γνώρισε στην έδρα του ο Μέγας Αλεξάνδρος Τρικάλων την Κυριακή στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής από τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε κακή μέρα σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο 12′ ύστερα από φάουλ στο κέντρο και πλεονέκτημα που άφησε ο ρέφερι, η Θέρμη θα ανοίξει το σκορ με σουτ του Αχαλινόπουλου (0-1). Δέκα λεπτά αργότερα ο Μαυρομάτης διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους με συρτό πλασέ (0-2). Στο 31′ ύστερα από φάση διαρκείας στην μικρή περιοχή της Θέρμης, Τσιρίδης και Χαλβατζής δεν θα μπορέσουν να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Πιο δυνατά και πιο ορεξάτα θα μπουν στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι. Ωστόσο ο Καπετάνος στο 10′ της επανάληψης δεν θα μπορέσει από κοντά να νικήσει τον Παναγιωτίδη. Η Θέρμη θα “κόψει” την φόρα των Τρικάλων στο 75′ πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ με κεφαλιά του Κράββαρη (0-3). Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν και τέταρτο γκολ με τον Μαυρομάτη που σκόραρε σε κενή εστία (0-4).

Δείτε τα γκολ του αγώνα, τις δηλώσεις του Δημήτρη Πρίντζιου και εικόνες από την αναμέτρηση:

ΒΙΝΤΕΟ:

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *