ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Κάποια έκτακτα έξοδα μπορεί να σου έχουν προκαλέσει άγχος, όμως ηρέμησε και να είσαι σίγουρη πως θα βρεις τις λύσεις για μια ακόμη φορά. Δεν σταματάς να σκέφτεσαι και να προγραμματίζεις τις επόμενες κινήσεις και βήματα σου. Το αποψινό βράδυ αφιέρωσέ το στον σύντροφό σου και αποκατέστησε την ατμόσφαιρα. Διασκεδάστε και φροντίστε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση που αφορά στο παρελθόν σου φαίνεται να σου προκαλεί ταραχή. Μάθε να περιμένεις και μη δείχνεις τις αδυναμίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείς σήμερα να ανακαλύψεις νέα σου ταλέντα και ικανότητες. Το εύστροφο μυαλό σου δεν σταματά να σκέφτεται και να προσπαθεί να βρει διεξόδους και νέα ενδιαφέροντα. Περιόρισε τις υποχρεώσεις σου στα εργασιακά και φρόντισε να μειώσεις το χρόνο παραμονής σου στον εργασιακό σου χώρο. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση εγκεφαλική και ψυχική. Απόφυγε τις αναφορές στο παρελθόν και τις όποιες δυσάρεστες του στιγμές. Χάρισε στο σύντροφό σου μια ερωτική βραδιά και αποπλάνησέ τον. Η αποψινή βραδιά και το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται πολλά σε σένα που είσαι μόνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην ξεπερνάς τα όρια των άλλων και μην μπερδεύεσαι στις υποθέσεις τους. Μπορεί πράγματι να το κάνεις από ενδιαφέρον, όμως γίνεσαι άθελά σου αδιάκριτη. Με δυσκολία καταφέρνεις να ανταποκριθείς στις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Έχεις την ανάγκη να μείνεις στο κρεβάτι και να χουζουρέψεις. Πρόσθεσε μια πινελιά ρομαντισμού και πάθους στη σχέση με το σύντροφό σου και μην του προκαλείς τη ζήλια. Το τηλέφωνό σου δεν σταματά να χτυπά και του βάζεις ιδέες. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε μη μείνεις σπίτι για κανένα λόγο. Η βραδιά χαρακτηρίζεται κοινωνική και ενδιαφέρουσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αυτοπεποίθησή σου αρχίζει να ανακτάται καθώς και η εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις ικανότητές σου. Ξέρεις πως αν κάτι το θελήσεις πολύ μπορείς να τα καταφέρεις. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένεια και το σπίτι. Έχεις παραμελήσει πολύ ανθρώπους που αγαπάς και είναι ευκαιρία να βρεθείς μαζί τους και να φορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου. Προσπαθείς με λάθος τρόπο να αποσπάσεις το ενδιαφέρον του ερωτικού σου συντρόφου. Δείξε του τις αδυναμίες σου και ζήτα για να πάρεις. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, στο χέρι σου είναι να βγεις από αδιέξοδες καταστάσεις. Μην αφήνεις τις ευαισθησίες σου να σε παρασύρουν σε επικίνδυνα μονοπάτια.

ΛΕΩΝ
Τακτοποίησε προσωπικές και οικογενειακές σου υποθέσεις τώρα που υποτίθεται πως έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου. Λέω υποτίθεται, γιατί πάντα φορτώνεις το πρόγραμμά σου με υποχρεώσεις και υποσχέσεις. Επιβράβευσε τον εαυτό σου για τα όσα έχεις καταφέρει στα εργασιακά και μην αναλώνεις ενέργεια προσπαθώντας να τονώσεις τους άλλους. Φρόντισε τον ερωτικό σύντροφό σου και μην απομακρύνεσαι επικοινωνιακά από κοντά του. Εσύ που είσαι μόνη, οργάνωσε μια βραδιά με φίλους που έχεις να συναντήσεις καιρό. Θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά και να μη σκέφτεσαι το παρελθόν σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γίνε πιο τολμηρή με τις επιδιώξεις σου και μην κρατάς τις ιδέες σου στο κεφάλι και στο συρτάρι σου. Έκφρασε τες σε αυτούς που πιστεύεις πως θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να τις εφαρμόσεις. Ιδέες που μπορεί να αφορούν πολλούς τομείς της ζωής σου και που θα βελτιώσουν το επίπεδο της καθημερινότητάς σου. Οι εργασιακές υποχρεώσεις και η τελειομανία σου δεν σε αφήνουν λεπτό να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς. Θέλεις πάντα να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να απενοχοποιηθείς και να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, απορρίπτεις σημαντικά πρόσωπα απ’ τη ζωή σου αυτό το διάστημα. Ίσως γιατί έχεις βάλει άλλες προτεραιότητες.

ΖΥΓΟΣ
Με ανεβασμένη και αισιόδοξη διάθεση ξεκινάς τη μέρα σου. Θέλεις να κάνεις πολλά και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Να δεις φίλους, να ασχοληθείς με το σπίτι, να διεκπεραιώσεις κοινωνικές σου υποχρεώσεις και να προλάβεις να ξεκουραστείς. Οι εργασιακές υποθέσεις σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο αφού έχεις δουλέψει πολύ γι’ αυτό. Άρα σταμάτα να αγχώνεσαι και κάνε ένα διάλειμμα απ’ αυτές. Η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ύψη. Εσύ λάμπεις ολόκληρη. Γι’ αυτό και απόψε κάποιες σκηνές ζηλοτυπίας απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου, απόλαυσε τες και μην τις παίρνεις προσβλητικά. Εσύ που είσαι μόνη, προτάσεις, θαυμαστές, παλιοί έρωτες, όλα είναι στα πόδια σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με ομαδικές δραστηριότητες φαίνεται να περνάς καλύτερα τη μέρα σου. Άλλωστε στόχο έχεις αυτήν την περίοδο να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να ανοιχτείς σε νέες δραστηριότητες. Με επιτυχία καταφέρνεις να μη σκέφτεσαι τα εργασιακά, τους στόχους και τους ενδοιασμούς σου. Κάνε ένα διάλειμμα απ’ τις σκοτούρες και αυτό το Σάββατο αφιέρωσε το αποκλειστικά στον εαυτό σου. Τώρα αν μέσα σ’ όλα αυτά χωρέσεις και τον ερωτικό σύντροφό σου θα ήταν πραγματικά ευχής έργο, προκειμένου να αποφύγεις την γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Απόλαυσε το φλερτ όμως μέχρι εκεί. Μην επενδύεις συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δικαιούσαι κι εσύ κάποιες φορές να μην είσαι καλά και να μη θέλεις να μιλήσεις σε άνθρωπο. Έχεις άλλωστε τόσα πολλά στο κεφάλι σου και μάλιστα σοβαρά, που δεν μπορείς να ακούς και τους άλλους. Η πορεία των εργασιακών σου σε απασχολεί περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Όλα τα διατηρείς σε απόλυτη ισορροπία, γι’ αυτό περιόρισε το άγχος τους. Τουλάχιστον είσαι ήρεμη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάτι είναι κι αυτό. Ίσως γιατί χρειάζεσαι κάποιον να σε φροντίσει και να σε προστατεύσει. Εσύ που είσαι μόνη, αν δεν θέλεις να βγεις από το σπίτι… κάν’ το. Δεν βαριέσαι και το πριγκιπόπουλο απ’ τα παραμύθια να παρουσιαζότανε δίπλα σου, σημασία δεν θα του έδινες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξυπνάς το Σάββατο αποφασισμένη να περάσεις καλά και φαίνεται τελικά να το καταφέρνεις. Έχεις πολύ καιρό να κάνεις κάτι αντίστοιχο και σήμερα δεν επιτρέπεις σε κανέναν και τίποτα να σου χαλάσει τη μέρα. Επιδίωξε συναντήσεις με θετικούς και ευχάριστους ανθρώπους που θα σου δώσουν την ευκαιρία να χαμογελάσεις. Μοιράσου ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σου, κάντε διαφορετικά πράγματα απ’ ότι συνήθως, αναζωπυρώστε το ερωτικό σας πάθος και νιώστε ασφαλείς. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις αρκετή αυτοπεποίθηση, απλά σήμερα δεν δίνεις δεκάρα για το αν έχεις κάποιο μόνιμο σύντροφο ή όχι. Περνάς και μόνη σου καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετή κούραση έχει η σημερινή μέρα σου όμως είναι ευχάριστη, μιας και ήδη έχεις κλείσει πολλά ραντεβού με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αφιέρωσε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο στα εργασιακά. Άσε τις υποχρεώσεις και τις σκοτούρες τους για την εβδομάδα που έρχεται. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται μια γερή δόση ανανέωσης και κεφιού. Βγείτε, διασκεδάστε και θυμηθείτε παλιές καλές μέρες. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ είναι αρκετά αναζωογονητικό γι’ αυτή την περίοδο. Δέξου τις φιλοφρονήσεις των θαυμαστών σου και άσε τους να τρέχουν πίσω σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Περιόρισε τις αρνητικές σκέψεις και το άγχος των υποθέσεών σου και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Πήγαινε μια βόλτα στα μαγαζιά, ανανεώσου και περιποιήσου τον εαυτό σου. Ευχάριστες ειδήσεις γύρω απ’ τα εργασιακά απόλαυσε τες και μην ψάχνεις μικρές λεπτομέρειες για να γκρινιάξεις. Μια ερωτική εξομολόγηση ή και μια έκπληξη από το σύντροφό σου, θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνει να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, επιδιώκεις μετά μανίας μια επανασύνδεση. Άραγε έχεις σκεφτεί πόσο καλό είναι αυτό για σένα;

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *