ΤΟΠΙΚΑ posted by

Πυροβόλησαν σκύλο στη Βέροια – βρέθηκε με πληγές από σκάγια

Πυροβόλησαν σκύλο στη Βέροια – βρέθηκε με πληγές από σκάγια

Τραυματισμένος σκύλος βρέθηκε στην πόλη της Βέροιας ο οποίος έφερε τραύματα από σκάγια και δαγκώματα άλλων σκύλων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός σύλλογος Ημαθίας Ζω.Η.:

«Στις 8/10/2019 το απόγευμα δεχθήκαμε μια κλήση από την Πρωτοβουλία για το Παιδί στην περιοχή της αστυνομίας γιά ένα σκυλί σοβαρά τραυματισμένο. Μεταφέρθηκε από εθελοντές στο κτηνιατρείο του κ. Χατζησαλάτα, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν πυροβολημένο με σκάγια διασποράς και έφερε πληγές που κάποιες πιθανόν προέρχονταν από τα σκάγια και κάποιες από δαγκώματα άλλων σκύλων. Μετά τη νοσηλεία του μεταφέρθηκε στο δημοτικό κυνοκομείο για να αναρρώσει.

Για άλλη μια φορά αδέσποτο σκυλί γίνεται στόχος κακοποίησης από κάποιον ψυχοπαθή, γιατί μόνο ψυχικά διαταραγμένα άτομα μπορούν να βρίσκουν ευχαρίστηση με το να βασανίζουν αδύναμα πλάσματα. Θα θέλαμε να επισημάνουμε το μεγάλο ενδιαφέρον και την αγωνία των εργαζομένων στην «Πρωτοβουλία για το Παιδί» που δεν αδιαφόρησαν και το φρόντισαν μέχρι να το παραλάβουμε, παραδίδοντας μαθήματα ευαισθησίας».

6 Comments

  • τερατα

  • Άνθρωπος,το πιο βάρβαρο όν του πλανήτη μας! Καλή ανάρρωση μικρέ μας φίλε

  • Όπα οπα? Δημοτικό κυνοκομειο στην Βέροια?ρε σεις δημοτικοτοπικοι σύμβουλοι τι κάνετε στον γίδα.ξύσιμο ΟΡ…Ν.Πρέπει να ανοίξετε ένα αλλα οχι για τετράποδα.για διποδα.Και οι κλείσεις να είναι εισερχόμενες μονο.άιντε βρε και περαστικά σας.

  • εσένα bob κάποια μέρα θα σε βρω. Γιατί πάρα πολλά σχόλια κάνεις και έγινες ενοχλητικός . Η δίωξη ηλεκτρονικού εγληματος θα σε εντοπίσει επικριτικέ. και έτσι και συνεχίσεις θα σου γίνει συνήθεια. Άντε λύσε τα δικα σου προβλήματα και να μην βλέπεις τι κανουν οι αλλοι κουτσομπόλη. Γίνε άνθρωπος και μην νταμπλαρώνεσαι απο δω και από κει. Από τον χαρακτήρα θα σε καταλάβουμε.

    • το είπες και μόνος.σχόλια.

  • το θα σε βρω είναι απειλή.Αυτό να το πεις οταν θα πας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *