ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Προσλήψεις, εκδηλώσεις, κολυμβητήριο και άλλα την Τρίτη στο Δ.Σ. της ΚΕΔΑ

Προσλήψεις, εκδηλώσεις, κολυμβητήριο και άλλα την Τρίτη στο Δ.Σ. της ΚΕΔΑ

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 της αριθ. 43254/31-07-2007 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1492/17-08-2007), σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00΄ στα γραφεία της επιχείρησης «οδός Βεροίας – Δημοτικό Κολυμβητήριο», για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό ειδικοτήτων και την ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

2. Λήψη απόφασης για την ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού ‘’Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής’’ για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) περιόδου 2019-2020

3. Λήψη απόφασης για την δωρεάν παραχώρηση προς χρήση του Δημοτικού Θεάτρου Πλατέος για την πραγματοποίηση των παιδικών παραστάσεων ‘’μια χαρούμενη τρελοπαρέα’’ και ‘’το μαγικό λυχνάρι του Αλαντίν’’.

4. Λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση των αθλητικών εκδηλώσεων:

α) αγώνας δρόμου ‘’ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΤΣΙΟΥΝΗΣ’’ το πλαίσιο των Ι΄ΜΕΛΙΚΕΙΩΝ 2019 & β) ‘’3ος ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ’’

5. Λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπου του Ν.Π.Ι.Δ. «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» στις συναλλαγές με πιστωτικά ιδρύματα

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας «παροχή υπηρεσιών για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη πολιτιστικών εκδηλώσεων της Δημοτικής Ενότητας Αλεξάνδρειας»

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας «παροχή υπηρεσιών ενοικίασης εξοπλισμού για την πραγματοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης »16η ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΤΑΣ»»

8. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας «παροχή υπηρεσιών για την πραγματοποίηση συναυλίας με το σχήμα της ‘’ΧΑΡΑΣ ΒΕΡΡΑΣ’’ για την 16η Γιορτή Πίτας στην Αλεξάνδρεια»

9. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας «παροχή υπηρεσιών για τη χημική και μικροβιολογική ανάλυση νερού πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας»

10. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας «παροχή λογιστικών υπηρεσιών από εξωτερικό συνεργάτη – λογιστή για τις ανάγκες της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας»

11. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας «παροχή υπηρεσιών από »Μαέστρο – Δάσκαλο» για τις ανάγκες της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δήμου Αλεξάνδρειας»

12. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας «παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς επιστολών και μικροδεμάτων των υπηρεσιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας»

13. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας «παροχή υπηρεσιών για τη μετακίνηση των παιδιών της δομής ΚΔΑΠ-ΜΕΑ με λεωφορείο 20 θέσεων».

14. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας «παροχή υπηρεσιών σε εξωτερικό συνεργάτη – υπεύθυνο για την απασχόληση των παιδιών σε διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες στα Κ.Δ.Α.Π.»

15. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας «παροχή υπηρεσιών από εξωτερικό συνεργάτη εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού – παντομίμας και συντονίστρια – σκηνοθέτιδα για την λειτουργία του τμήματος υποκριτικής της Θεατρικής Ομάδας της Κ.Ε.Δ.Α.»

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑΥΡΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up