ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Φιλικός αγώνας για τους προπαίδες του ΑΘΛΟΥ στα Διαβατά – ντέρμπι την Κυριακή για τους έφηβους

Φιλικός αγώνας για τους προπαίδες του ΑΘΛΟΥ στα Διαβατά – ντέρμπι την Κυριακή για τους έφηβους

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 η Πρόπαιδικη ομάδα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας (γεννηθέντες 2005-2006) φιλοξενούμενη του Ιωνικού Διαβατών στη Θεσσαλονίκη.

Οι νεαροί αθλητές του ΑΘΛΟΥ είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν, να χαρούν το παιχνίδι και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους “απέναντι” στην καλά οργανωμένη ομάδα των Διαβατών. Οι εντυπώσεις που άφησαν οι εκκολαπτόμενοι καλαθοσφαιριστές της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ ήταν εξαιρετικές με τους προπονητές τους να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση τους.

Τα παιχνίδια προετοιμασίας για όλες τις ηλικιακές ομάδες της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ θα συνεχιστούν με στόχο τα παιδιά παράλληλα με τη μεθοδική προπόνηση να παίζουν παιχνίδια εμπεδώνοντας τις βασικές αρχές του αθλήματος και ταυτόχρονα να διασκεδάζουν με το παιχνίδι.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 η εφηβική ομάδα του ΑΘΛΟΥ αγωνίζεται για το αντίστοιχο πρωτάθλημα στην έδρα της, κλειστό γυμναστήριο Μελίκης, με την ομάδα του ΦΟ Αριδαίας.

Το παιχνίδι που αποτελεί το ντέρμπι του ομίλου και θα κρίνει κατά πολύ την πρώτη θέση που θα οδηγήσει στο φάιναλ φορ θα αρχίσει στις 12.00 το μεσημέρι και αναμένεται να προσελκύσει αρκετό μπασκετικό αλλά και φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας στο γήπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *