ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Δεν πήγαν τα βιβλία και η σφραγίδα της Α.Ε. Αλεξάνδρειας στον Παναγιώτη Γκυρίνη

Δεν πήγαν τα βιβλία και η σφραγίδα της Α.Ε. Αλεξάνδρειας στον Παναγιώτη Γκυρίνη

Μία από τις τελευταίες κουβέντες του πρώην προέδρου της Α.Ε. Αλεξάνδρειας στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (κλικ ΕΔΩ) ήταν πως την επόμενη ημέρα τα βιβλία και η σφραγίδα της ομάδας θα πήγαιναν στον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη.

Επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο το μεσημέρι της Τρίτης 15 Οκτωβρίου και μας είπε πως δεν είχε καμία ενημέρωση ούτε ο ίδιος ούτε οι συνεργάτες του για το θέμα των βιβλίων και της σφραγίδας τα οποία δεν ήρθαν ποτέ στο δημαρχείο.

Γιατί άραγε;

9 Comments

  • Για ακόμη μια φορά ο Βέγγος κράτησε τον λόγο του. Η συνέπεια τον διακρίνει άλλωστε.

  • Συνεπής στις υποσχέσεις του για άλλη μια φορά ο Κύριος Πρόεδρος!
    Το είπε και το έκανε!!

  • Θα παει κανενας απλας να τα παρει;Ηιατι δεν το βλεπω

  • ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΙ 140 ΕΥΡΩ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ Η ΑΕ ΑΛΕΞ ΕΤΟΙΜΗ

  • Κάτσε ρε φίλε εδώ στην Καψόχωρα περιμένουν 3 χρόνια τα δυχτια που τους έταξε ο πρόεδρος από όταν έκανε προπονήσεις η Α.Ε. Αλεξάνδρειας εσύ θες σε μια μέρα να πάρεις σφραγίδες….;;;;

  • του τα έκλεψαν στο δρόμο πηγαίνοντας στον Δήμαρχο .??????

  • Δεν προκειτε η Α.Ε Αλεξανδρειας να γινει ομαδα γιατι απλα τα προσωπικα μικροσυμφεροντα ειναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ………….
    Εσεις που χαιρεστε με την εξελιξη αυτην ειστε κ εσεις συνυπευθυνοι οπως κ εγω οπως κ ολοι οσοι ασχοληθηκαν στο παρελθον κ αυτην ειτε ως ποδοσφαιριστες ειτε ως διοικηση -παραγοντας την στιγμη αυτην ειναι μελη της κοινωνιας μας κ η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ξαφνικα ξεχαστικε.
    Τωρα για τους χωριατες που χαιρονται με την ΚΑΤΑΝΤΙΑ μας η ιστορια υπαρχει ας την μαθουν κ για τους φιλαθλους αλλα κ τις ηττες καθως ηθελαν παντα να κερδισουν την μεγαλη ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    Σε αυτην την πολη υπαρχουν αρκετες ακαδημιες κ ολοι οσοι ηγουνται των ακαδημιων περασαν κ μεγαλουργησαν κ εγιναν γνωστοι στην κοινωνια της Αλεξανδρειας γιατι υπηρξαν μελη της εργαζονται τωρα κ χρησιμοποιουν τα γηπεδα του ευρυτεριου ΔΗΜΟΥ χωρις μισθωμα ( το ιδιο γινεται κ με αλλα αθληματα ) με την συντηρηση τους να ειναι το μοναδικο οφελος μπορουνε να τροφοδοτουνε την ομαδα με παικτες !!! Ο ΔΗΜΟΣ Αλεξανδρειας ειναι μονο για φωτογραφιες εγκαινια κ καμια παρασταση κ να πηγαν τα δελτια θα τα περασαν για προσκλησεις για καμια παρασταση αλλα επειδη εισερχονται τζαμπα δεν τα εδωσαν σημασια …………

  • θα τα φερει σε μορφη zip ζιπαρισμενα δηλαδη, σε στικακι χαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ!!!!!

  • Ο ΣΑΜΑΡΑΣ σημερα σας εβαλε στην θεση σας,φανηκαν τα παντα!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *