ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl για αυτήν την εβδομάδα

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl για αυτήν την εβδομάδα

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΒΡΑΔΥΠΟΔΕΣ

Εκδόσεις: Petita Demas

Συγγραφέας: Lewis Bostrand – Money

Προτεινόμενη ηλικία: 3+ ετών

Τι συμβαίνει όταν φτάνει η ώρα του ύπνου αλλά τα προβατάκια που συνηθίζεις να μετράς για να κοιμηθείς είναι απασχολημένα; Για να σκεφτώ. Ποιο ζώο θα μπορέσει να κάνει αυτή τη δουλειά; Μήπως οι ελέφαντες; Λίγο δύσκολα γιατί δεν μπορούν να πηδήξουν! Ίσως τα δελφίνια; Μπα. Εξίσου δύσκολο γιατί αυτά πηδούν μονάχα μες στο νερό. Τι λέτε θα τα καταφέρει ο ήρωας να βρει το ζώο που θα τον βοηθήσει να κοιμηθεί γλυκά; Μήπως είναι κάποιο που δεν έχει φανταστεί;

Μια ιστορία για να αντιμετωπίσουν οι μικροί αναγνώστες την δυσκολία να αποκοιμηθούν. Το ελάχιστο αλλά ουσιαστικό κείμενο, οι μεγάλες εικόνες που γεμίζουν την σελίδα κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον, αλλά και η «επαφή» με αρκετά ζώα κάνουν το βιβλίο να ανήκει σε αυτά που σου προσφέρουν έναν «ανάλαφρο» ύπνο και δεν πρέπει να λείπει από τις ιστορίες για καληνύχτα που διαβάζεται με τα παιδιά σας.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Petita Demas.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *