ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Ανακάλεσε ο Σαμαράς για τα βιβλία της ομάδας: Δεν τα δίνω, κάνω γενική συνέλευση και νέα διοίκηση

Ανακάλεσε ο Σαμαράς για τα βιβλία της ομάδας: Δεν τα δίνω, κάνω γενική συνέλευση και νέα διοίκηση

Εξελίξεις από τη μία μέρα στην άλλη υπάρχουν στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας.

Μιλώντας σήμερα στον Avena 97,7 ο πρώην πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Δημήτρης Σαμαράς ανακάλεσε την χτεσινή του δέσμευση για την παράδοση των βιβλίων της ομάδας στον δήμαρχο λέγοντας χαρακτηριστικά “Ανακαλώ, δεν θα τα παραδώσω στον δήμαρχο”.

Ακόμα, ο πρώην πρόεδρος αποκάλυψε πως θα κάνει νέα Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου με μέλη της ομάδας τα οποία είναι τακτοποιημένα οικονομικά για να σχηματιστεί διοικητικό σχήμα που θα κατεβάσει την ομάδα στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Όπως είπε ο ίδιος, δεν είναι σίγουρο αν και από ποιο πόστο θα συμμετάσχει στο νέο σχήμα που θα προκύψει στη νέα Γενική Συνέλευση. “Θα είμαι κοντά σε όποιο σχήμα και αν προκύψει, είτε είμαι είτε όχι στο Δ.Σ.” ανέφερε εκτός των άλλων.

4 Comments

  • Θα Ακούτε τον Τιραμόλα. θα την κάνει την ομάδα Σάμυ .ο φαρμακοτριφτης .ο λύκος κι ο Κώστας .ο μποτιλιας. ο μόνιμος φροντιστής .όλων των ΑΕ Αλεξάνδρειας μακρυς γιανης και λοιπόι καλή σεζόν καλή συνέχεια .
    Υγ ο οδυσευ την έκανε για Ιθάκη

  • Νομίζω έχει δικιο ο τιραμολας .απλα πες τους να βρουν και κανένα φίλαθλο να φέρουν γιατί από δω δε θα βρουν

  • Με λένε Ρίζο κ όπως θέλω τα γυρίσω …!!!

  • Οπα ρε μεγαλε μην πας πολυ στο γηπεδο κ ξοδευτεις τωρα το χειμωνα κανει κ κρυο προσεχε μην παθεις μητρικα χα χα! Η ομαδα θα γινει αν δεν σας αρεσει υπαρχουν τα χωρια να πατε γηπεδο.καλα θα ηταν βεβαια να πατε να μεινεται κιολας γιατι για εκει ειστε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *