ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αυτό είναι το νέο σχήμα που παρουσίασε ο Δημήτρης Σαμαράς – ποιοι συμμετέχουν

Αυτό είναι το νέο σχήμα που παρουσίασε ο Δημήτρης Σαμαράς – ποιοι συμμετέχουν

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 2η Γενική Συνέλευση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου 2019 στο καφέ Royal της πόλης μας (πλούσιο ρεπορτάζ σε επόμενη ανάρτηση).

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Σαμαράς παρουσίασε το νέο σχήμα και τους ανθρώπους οι οποίοι θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. της Α.Ε. Αλεξάνδρειας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση των ονομάτων:

8 Comments

  • Δεν σταμάτησε από χθες να λέει ότι δεν θα συμμετέχει στο Δ.Σ. και όλος ο κόσμος ήταν σίγουρος ότι θα είναι μέσα!
    Ο τύπος δεν παρέδωσε τα βιβλία της ομάδος,δεν έκανε 2 χρόνια τώρα Γενική συνέλευση και έρχεται μια εβδομάδα πριν λήξουν οι προθεσμίες και λέει κάνω ομάδα.
    Το πιο αστείο είναι ότι στοχεύει να φτιάξει μια ομάδα σαν αυτή που διέλυσε,κανείς δεν ξεχνάει ότι είχε μία ομάδα με τους καλύτερους παίκτες(τοπικού) του Δήμου και την διέλυσε φέρνοντας μισθοφόρους και κυρίως ποτέ δεν απολογήθηκε για αυτό!

    • Ελεος πια δεν ειναι ο καλυτερος δεν ειναι κ ο πιο σωστος ας ξεκινησει η ομαδα ας την αγκαλιάσουμε να γινουμε μελη της κ αμα δεν είναι κατα πλειοψηφια σωστα αυτα που κανει ως προεδρος αναλαμβανει αλλος. Μην βιαζεστε να βγαζεται συμπερασματα ειχε το θαρρος κ το εκανε ας σταματησουμε πια την εσωστρεφια την μιζερια κ την γκρινια ΟΛΟΙ ΜΑΣ . ΔΕΝ λεγετε ΠΑΕ ΣΑΜΑΡΑΣ η ομαδα Α.Ε ΑΛεΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ

  • Με τα χρεοι από την Γ’ εθνική τι γίνετε , ο ίδιος προεδρος δεν είναι ;

  • Είναι πολύ μάγκας τελικά εσύ ο από επάνω ….. Φτάνει αυτή η καραμέλα μπεεεεεε

    • προβατο πρέπει να είσαι εσυ
      Σε ταΐζουν σανό και λες ευχαριστώ , εδώ θα είσαι και θα δεις ότι πάλι θα σκορπίσουν εξαιτίας του Σαμάρα και φυσικά θα έχουν κ χρέος

  • Μπραβο σ ολα τα παιδια μπραβο στα μελη που πηγαν προθυμα κ γραφτηκαν.μην ακουτε κανεναν λαθη δεν κανουν αυτοι κοιμουνται μια ζωη.μιλαω για ολους αυτους που κραζουν αντε παρτε κανεναν υπνο.οσο για τα χρεη αν υπαρχουν κ τα ξερεις κοινοποήσεται με αποδειξεις αλλιως τουπεκι αορσκαιστα μη μιλας κ βγαλε το σκασμο!

  • Πονατε ε κάποιοι που έγινε η ομάδα πάλι

  • Παίκτες δε βλέπω αν βρεθούν παίκτες θα βγει η χρόνια κούτσα στραβά και θα υπάρξει χρόνος για βελτίωση στο ρόστερ τα Χριστούγεννα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *