ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πρεμιέρα για την Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας – φιλικά για τις ακαδημίες

Πρεμιέρα για την Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας – φιλικά για τις ακαδημίες

Η ανδρική ομάδα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας στη παρθενική της εμφάνιση στην μεγάλη κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις αύριο Σάββατο 19 Οκτωβρίου (κλειστό Αγίου Σπυρίδωνα Πιερίας,18.00 μ.μ) με εκτός έδρας παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει την έμπειρη αλλά επίσης νεοφώτιστη στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ ομάδα του Βαφυρα Δίου. Ο ΑΘΛΟΣ θα παραταχθεί με μοναδική απουσία τον Γιώργο Γεράση ενώ θα ολοκληρώσει σήμερα το βράδυ την προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με την προπόνηση να γίνεται λόγω του προβλήματος που υπάρχει στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου στο κλειστό γυμναστήριο της Κρύας Βρύσης.

Το εφηβικό τμήμα του συλλόγου που συνεχίζει αήττητο την πορεία του μετά και την νίκη στο ντέρμπι με την Αριδαία θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου από τον Εδεσσαϊκό (15.00 μ.μ.).

Οι αγωνιστικές δραστηριότητες για τον ΑΘΛΟ δεν σταματούν εδώ καθώς την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα υπάρχουν φιλικοί αγώνες και για το παιδικό καθώς και για τα τμήματα Ακαδημιών (Τζούνιορ,Προμινι, Μίνι)με την ομάδα του Σκυδραικου.

1 Comment

  • Άθλος αθλαρα ομαδαρααααααααα,διπλό στο χωριό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *