ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Απόλυτα πετυχημένο το διήμερο για την ακαδημία μπάσκετ ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας!

Απόλυτα πετυχημένο το διήμερο για την ακαδημία μπάσκετ ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας!

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με Μπάσκετ αλλά και νικηφόρα αποτελέσματα ήταν αυτό που πέρασε για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας.

Πιο αναλυτικά:

Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ ΑΝΔΡΩΝ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ –ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 49-76

Η αρχή έγινε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου  με την ανδρική ομάδα στην πρώτη αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ να παίρνει σημαντική εκτός έδρας νίκη στην έδρα του ΒΑΦΥΡΑ ΔΙΟΥ με το ευρύ σε έκταση σκορ 49-76.

Οι νεαροί αθλητές της ομάδας της Αλεξάνδρειας εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους και έδειξαν ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και με κάθε αντίπαλο. Επόμενος αγώνας για τον Άθλο το ερχόμενο Σάββατο 26 Οκτωβρίου στο κλειστό της Μελίκης, έδρα του Άθλου, με την ομάδα των Πανθήρων Κατερίνης.

ΦΙΛΙΚΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ: ΣΚΥΔΡΑΙΚΟΣ-ΑΘΛΟΣ

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το πρωί τρία τμήματα των Ακαδημιών του συλλόγου, το Τζούνιορ(2010), το Προμίνι (2009) και το Μίνι (2007-08) αγωνίστηκαν σε φιλικούς αγώνες με την ομάδα του Σκυδραϊκού στο κλειστό γυμναστήριο της Σκύδρας.

Τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι, έπαιξαν με πάθος και κέρδισαν πολλές αγωνιστικές εμπειρίες.

Με την ίδια ομάδα, τον Σκυδραϊκό αγωνίστηκε και το Παιδικό τμήμα του ΆΘΛΟΥ που προετοιμάζεται για το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες των προπονητών της ομάδας ότι η μεγάλη παράδοση των επιτυχιών των τελευταίων ετών θα έχει και συνέχεια.

ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΚΕΜ(3ος ΟΜΙΛΟΣ)

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ-ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ 65-107

Το μεσημέρι της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, στην Έδεσσα αυτή τη φορά, για την τέταρτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου των Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του ΆΘΛΟΥ φιλοξενήθηκε από τον Εδεσσαϊκό. Η αήττητη εφηβική ομάδα του ΆΘΛΟΥ συνέχισε το νικηφόρο σερί της μη αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα ούτε στην έδρα του Εδεσσαϊκού.

Την επόμενη Κυριακή 27 Οκτωβρίου (14.00 μ.μ.) με αντίπαλο την ομάδα του Σκυδραϊκού στην έδρα του ΆΘΛΟΥ, το κλειστό γυμναστήριο της Μελίκης, ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του Εφηβικού πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας της πόλης μας είναι μια ακόμη νίκη συνοδευόμενη από καλή απόδοση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *