ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για την 28η Οκτωβρίου

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για την 28η Οκτωβρίου

Ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ανακοίνωσε τα εξής:

Σήμερα εορτάζουμε και τιμούμε την επέτειο του μεγάλου ΟΧΙ του Ελληνισμού απέναντι στον Ιταλό επίβουλο “των βωμών και των εστιών μας”. Το έπος του 1940 δεν είναι απλά μία ηρωική στιγμή στην Ιστορία του Έθνους μας. Είναι ένας φάρος υπενθύμισης ότι οι Έλληνες δεν φοβούνται τον θάνατο μπροστά στο μέγιστο αγαθό της Ελευθερίας. Δεν φοβούνται τον θάνατο όταν φυλάττουν Θερμοπύλες. Πατρίδα. Ανεξαρτησία.

Σήμερα γιορτάζουμε την εθνική μνήμη. Την εθνική ταυτότητα. Την εθνική συνείδηση. Την εθνική υπερηφάνεια. Την εθνική αξιοπρέπεια. Την εθνική συγκίνηση. Με οδηγό την πίστη και τον πολιτισμό μέσα μας, οι Έλληνες είμαστε ικανοί για θαύματα.

Χρόνια πολλά στο Έθνος μας!

1 Comment

  • Κε Τσαβλαρίδη μην παριστάνετε τον ανιστόριτο μιλώντας για τον δήθεν “Ιταλό επίβουλο” (φοβερή έκφραση)!!!!!!
    Παραδειγματισθείτε απο την παρακάτω δήλωση:
    Τιμούμε σήμερα όλους εκείνους τους ήρωες και τις ηρωίδες που δεν δίστασαν να προσφέρουν, ακόμη και τη ζωή τους, για την ελευθερία, τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια της Πατρίδας μας. Που αγωνίστηκαν κατά του φασισμού και του ναζισμού, ……..
    Τάδε έφη κε Τσδαβλαρίδη ο κος Κώστας Καλαϊτζίδης
    .Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *