ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αποκλειστικό: Τι γίνεται με το κλειστό του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας – πότε θα ανοίξει;

Αποκλειστικό: Τι γίνεται με το κλειστό του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας – πότε θα ανοίξει;

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου μαθητές του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας επισκέφτηκαν στο δημαρχείο της πόλης μας τον αντιδήμαρχο Παιδείας Στέφανος Δριστά για να συζητήσουν μαζί του θέματα τα οποία τους απασχολούν και τους οδήγησαν στην κατάληψη του σχολείου τους (κλικ ΕΔΩ).

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκε ήταν και αυτός της λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου του σχολείου.

Ο Στέφανος Δριστάς μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες για το θέμα.

Δείτε το βίντεο:

7 Comments

  • με το μετρό.

  • Απαντηση δεν πειραμε ουτε ποτε θα ανοιξει αλλα ουτε ποτε θα γινει…θα θα θα μονο…μεγαλη προσπαθεια ενω σε χωρια με 2000 και 3000 κατοικους βλεπεις γηπεδα με παρκε και εμεις ζουμε στην εποχη του πλαστικου…

    • Χωριά όπως λές εννοείς την μελικη αλλά για να γίνεις εσύ ΜΕΛΊΚΗ πρέπει να σκουπίζεις μόνος νά βάζεις πετρελαίο μόνος νά βάφεις μόνος νά συντηρείς τά υδραυλικά μόνος νά κάνεις ειδικό καθάρισμα τό παρκέ μόνος…… κατάλαβες την διαφορά πρωτευουσιανε την διαφορά σού από τον χωριάτη? εσύ να τά κάνουν οι άλλοι ενώ στο χωριό
      εμεις

    • Ανωνυμος
      Πρωτον επειδη εισαι ασχετος με το αντικειμενο τι σημαινει Χωριο αλλο θελω να πω αλλο λες εσυ.
      Μπραβο στον καθε ενα που ειναι σε καθε χωριο και μπορει να κανει αυτα που λες αν και ποτε ολα αυτα δεν γινονται απο μονα τους.
      Το αν τα κανεις εσυ η αλλος αυτα που λες τα ξερουμε καλυτερα.
      Εννοώ Χωρια οπως η Γουμένισσα με 4000 κατοικους οπως Κρυα Βρυση με 5000 κατοικους ολα αυτα εχουν τουλαχιστον απο ενα η και απο δυο γηπεδα και αυτα εχουν παρκε.
      Εδω αλεξανδρεια ακομα ζοουμε πισω απο τον κοσμο και ψαχνουμε μονο να τρωνε λεφτα τα ατομα του Δημου.
      Τα υπολοιπα που μας λες περι Μελικης ειναι ασχετα και οχι επειδη σας βολευει τα λετε οπως θελετε

  • Πέρσι ο γκυρινης και καλά έδωσε χρηματα για να γίνει! Το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν υπήρξε το καινούργιο παρκέ. Που πήγαν τα χρήματα?

  • Κριμα σε ολους μας καλα Χριστουγεννα και αμα γινει κατι .Εχουμε 2 μηνες που ταλαιπωρουμαστε απο εδω και εκει ελεοσ πια

  • Καλοκαιρι ηταν ηρθε ο χειμωνας αλλα ακομα δεν ανοιξε το γυμανστηριο ευχαριστουμε τον Δημο για την γρηγορη επεμβαση του στο θεμα.
    Κανεις δεν απανταει και κανεις δεν εχει καποιο νεο.
    Εδω στο alexandreia gidas δεν υπαρχει καποια πιεση στο Δημο να μαθουμε νεοτερα ωστε να αναδειχθεί το προβλημα σε ποιο μεγαλο βαθμο ?
    Τα παιδια κανουνε προπονηση στο 1 Γυμνασιο και μας λενε οτι εκει δηλαδη το μερος ειναι κατάλληλο και στο 2 ειναι ακατάλληλο?
    Μαλλον δεν εχουν παει να δει πως ειναι το μερος εκει και απλα ο Δημος παιζει με υγεια τον παιδιων και το γονεων που καθονται εξω στο κρυο να περιμενουν τα παιδια τους.
    Ντροπη σας και παλι σε ολους που μονο σκέψεις για αύξηση στο δημο στα δημοτικά τελη λεει και δεν κανει το ποιο απλο να ανοιξει το γυμναστηριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *