ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Τσίπρας ΕΦΑ..

Τσίπρας ΕΦΑ..

Γράφει ο Δημήτρης Τοπάλης

24 Οκτωβρίου 2019.  «θα αγωνισθώ με τον ελληνικό λαό για να βγει σύντομα ο τόπος από αυτόν τον εφιάλτη». Αλέξης Τσίπρας.

Μέσα στη βουλή των Ελλήνων ο κ. Τσίπρας εκστόμισε την παραπάνω φράση κι άφησε εμβρόντητους όλους σχεδόν τους βουλευτές. Ακόμη και του δικού του κόμματος.

Εδώ γεννιούνται κάποια ερωτήματα. Γνωρίζει ο κ. Τσίπρας τι ακριβώς έγινε στην Ελλάδα τις τελευταίες 110 ημέρες; Έχει γνώση ότι η Ελλάδα αναβαθμίστηκε δύο φορές από ξένους οίκους και ανέκτησε τεράστιο μέρος της αξιοπιστίας της; Γνωρίζει ο κ. Τσίπρας ότι τα ελληνικά ομόλογα έχουν επιτόκιο 1,2% ή και μικρότερο κι ότι σε λίγο θα υπάρξει δανεισμός της χώρας μας, από τις διεθνείς αγορές, με αρνητικό επιτόκιο; Γνωρίζει ο κ. Τσίπρας ότι ο ΕΝΦΙΑ μειώθηκε κατά 22% οριζόντια;  Γνωρίζει ο κ. Τσίπρας τι έγινε  στα Εξάρχεια; Γνωρίζει ο κ. colotumba ότι το 81% των Ελλήνων επικροτεί την πολιτική Μητσοτάκη;

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε κι άλλα τέτοια ερωτήματα στον τέως αλλά ένα μονάχα θα τονίσουμε. Η Ελλάδα ΞΕΦΥΓΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ του κ. Τσίπρα, του Ρουβίκωνα, των ναρκωτικών στην ΑΣΟΕE, του Κουφοντίνα (13 φορές ισόβια), του λαθρεμπορίου  στα Πανεπιστήμια και της αριστερής μπαχαλοποίησης.

Εγώ όμως, όπως πάντα, βλέπω λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Έτσι π.χ. σκέφτηκα το εξής: « Μήπως ο κ. Τσίπρας έχει λίγο δίκιο;» Επειδή είναι γνωστό, ότι η ζωή του κ. Τσίπρα κύλησε με καταλήψεις σχολικών κτιρίων, με μπαχαλοποίηση των πλατειών, των Πανεπιστημίων και πολλών ακόμη κοινόχρηστων χώρων. Είναι παντελώς αδύνατο να αντιληφθεί το έργο του κ. Μητσοτάκη, των άξιων και εργατικών Υπουργών του κι όλων των υπευθύνων της Διοίκησης του κράτους.

Πώς να καταλάβει ο άνθρωπος, που μιλούσε για τα νησιά Μυτιλήνη και Λέσβο, ότι η χώρα μας έχει μπει σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης και κανονικότητας; Πώς μπορεί ο κ. Νίκος Καρανίκας, του αριστερού στρατηγικού σχεδιασμού αν θυμάστε, να ζήσει στην Αθήνα χωρίς βόμβες μολότωφ, χωρίς φαρμακευτική  κάνναβη, χωρίς τις βόλτες του Κουφοντίνα, χωρίς ύβρεις στους πολιτικούς αντιπάλους και χωρίς σκευωρίες; Πώς να χωνέψουν ότι η Ελλάδα αυτή δεν είναι στα μέτρα τους; Έχει δίκιο λοιπόν ο κ. Τσίπρας. Η Ελλάδα για τους αριστερούς Πολάκηδες, Τζανακόπουλους και Σία έχει γίνει όχι απλά εφιάλτης. Έχει γίνει σκέτη κόλαση. Πώς να ζήσει ο κ. Τσίπρας σε μια χώρα, όπου, στις πυρκαγιές του καλοκαιριού, δόθηκε προτεραιότητα να μη χαθεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ; Αδιανόητο για την αριστερά.

Γι’ αυτό κ. Τσίπρα παρακαλούμε θερμά να εγκαταλείψετε αυτή την «άθλια» χώρα, που κτίζει ο κ. Μητσοτάκης. Πηγαίνετε, κατά Μαδούρο μεριά. Για  σας μόνον η Βενεζουέλα είναι κανονική χώρα. Η μετακίνησή σας θα γίνει με το κότερο της κ. Παναγοπούλου.

2 Comments

  • Ο Τσίπρας μας έβγαλε από τα μνημόνια για αυτό δίνει ο δικός σας παροχές. Μνημόσυνο με ξένα κόλυβα κάνετε!!!Να είναι καλά τα 28 δις που σας άφησε στα ταμεία όταν ο δικός σας ο προηγούμενος ο Σαμαράς δεν ήταν καν παρών να του δώσει τα κλειδιά του Μαξίμου στις εκλογές του 2015.Αν δεν ήταν ο Τσίπρας και η Αριστερή παρένθεση τώρα θα είχαμε Σουλτάνο και όχι Πρωθυπουργό!!!

  • Κι όλα αυτά κύριε Τοπάλη τα κατάφερε η ΝΔ σε 110 ημέρες;;; Επίσης η χώρα αναβαθμίστηκε από τους ξένους οίκους!!!!????;;;;; χα χα χα…αγγίζει τα όρια του γελοίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *