ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

ΔΗΜ.ΤΟ. Ν. Δ. Αλεξάνδρειας: «Μετά από 4 χρόνια θα ανάψει η υψικάμινος στο Εργοστάσιο Ζάχαρης»

ΔΗΜ.ΤΟ. Ν. Δ. Αλεξάνδρειας: «Μετά από 4 χρόνια θα ανάψει η υψικάμινος στο Εργοστάσιο Ζάχαρης»

Από την ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Ένα από τα σοβαρότερο προβλήματα της περιοχής μας, φαίνεται ότι βρίσκει τη λύση του.

Το πολύπλοκο ζήτημα του Εργοστασίου Ζαχάρεως στο Πλατύ, θα ανάψει και πάλι την υψικάμινο, μετά τη συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ Κυβέρνησης, Τράπεζας Πειραιώς, Συνεταιριστικής Τράπεζας Κ.Μ., ΕΒΖ και του επιχειρηματία κ. Καραθανάση Διευθύνοντος Συμβούλου της Royal Sugar.

Μετά από 4 χρόνια ιδεοληπτικού παλινδρομησμού του ΣΥΡΙΖΑ, μια ρεαλιστική λύση κυβέρνησης, τραπεζών και ιδιωτικού τομέα, δίνει πνοή σε εργαζόμενους και αγρότες της περιοχής μας.

Η ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Αλεξάνδρειας χαιρετίζει τη συμφωνία και εύχεται η ΕΒΖ να βρει και πάλι την Αίγλη της, και η περιοχή να ξαναμπεί δυναμικά στην παραγωγή τεύτλων.

2 Σχόλια

  • Η αίσθηση το τόπου και του χρόνου είναι κάτι που λείπει από τους κομματικούς στρατούς των ημετέρων. Πως θα λειτουργήσει κύριε Νικο Τάκη η βιομηχανία ? με τι εργοδηγούς και εξειδικευμένο προσωπικό ? Ποια συντήρηση και τι εξοπλισμό που όλα έχουν απαξιωθεί από τον χρόνο και την εγκατάλειψη ? Όλοι ευχόμαστε για το αντίθετο αλλά δυστυχώς η αλήθεια είναι πικρή και δεν πρέπει να κρύβεται. Εσείς δε λέτε ψέματα σαν τους άλλους.. λέτε την μισή αλήθεια!

  • Και μετά ξυπνήσατε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up