ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Δυναμική παρέμβαση Τσαβδαρίδη σε συζήτηση για κακοδιαχείριση στο ΚΕΘΕΑ

Δυναμική παρέμβαση Τσαβδαρίδη σε συζήτηση για κακοδιαχείριση στο ΚΕΘΕΑ

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης εάν ξεχωρίζει για κάτι είναι η ευθύτητα του πολιτικού λόγου του και η δυνατότητά που έχει να υπερασπίζεται δυναμικά και έντιμα αρχές και θέσεις, ως βουλευτής και ως εκπρόσωπος του κόσμου, μέσω της θέσης του βουλευτή. Το έχει αποδείξει δεκάδες φορές στη Βουλή, το απέδειξε ακόμη μια φορά στην πρόσφατη συζήτηση που έγινε για ένα εξαιρετικά σημαντικό Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, όπου ήταν εισηγητής εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας.

Όταν μάλιστα η συζήτηση οδήγησε σε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια με τον προκάτοχό του επί ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθού, για την κακοδιαχείριση στο ΚΕΘΕΑ, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης δεν δίστασε να πάρει το λόγο και να τα… “χώσει χοντρά” στο υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας με στοιχεία, μέσω των εδράνων της Βουλής, τα περιστατικά “κακοδιαχείρισης και φαυλότητας σε δομή του ΚΕΘΕΑ” όπως τόνισε, αναφερόμενος και σε σχετικό υπηρεσιακό πόρισμα του φορέα.

Ο Ημαθιώτης βουλευτής απέδειξε μια ακόμη φορά ότι μπορεί να σταθεί δυναμικά και επάξια στην πρώτη γραμμή της κοινοβουλευτικής παρουσίας και της πρέπουσας διαχείρισης των κυβερνητικών θεμάτων της αρμοδιότητάς του, έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στις γνώσεις, στην κατάρτισή του και στα προσόντα του. Κάτι που του το αναγνωρίζουν ολοένα και ευρύτερα κι αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που τέτοιες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του, γνωρίζουν πανελλήνια προβολή και -συν τοις άλλοις- φαίνεται να έχουν και την “υψηλή” κομματική αναγνώριση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την κυβερνητική παρέμβαση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, κόντρα στα λεγόμενα του Ανδρέα Ξανθού για το θέμα του ΚΕΘΕΑ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *