ΤΟΠΙΚΑ posted by

Σχολή Εικαστικών Τεχνών «El Greco» της Ναυσικάς Ρηγοπούλου στην Αλεξάνδρεια – με πορεία 25 ετών στο χώρο!

Σχολή Εικαστικών Τεχνών «El Greco» της Ναυσικάς Ρηγοπούλου στην Αλεξάνδρεια – με πορεία 25 ετών στο χώρο!

Η Σχολή Εικαστικών Τεχνών “El Greco”, της Ναυσικάς Ρηγοπούλου, λειτουργεί στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 1994. Μια υγιής και επιτυχημένη πορεία 25 ετών με εμπειρία πάνω στη χειροποίητη τέχνη που έχει αγκαλιάσει το κοινό της Αλεξάνδρειας και έχει καταφέρει να τοποθετήσει τον πήχη ψηλά στον τομέα των Εικαστικών Τεχνών. Πλέον, τα βήματα της επιτυχημένης Δασκάλας Εικαστικών ακολουθεί και η μικρότερη Καλλιτέχνης της οικογένειας, Εριφύλη Γούργου δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά και φρεσκάδα στην ποιότητα των υπηρεσιών της σχολής με τις νέες ιδέες και τη γνώση που διαθέτει.

Ζωγραφική,  Ψηφιδωτά, Decoupage, Αγγειοπλαστική, Πυρογραφία, Αγιογραφία, Πηλός είναι ορισμένα από τα μαθήματα που πραγματοποιούνται στη σχολή.

Στη σχολή μπορείτε να βγείτε τμήμα λιανικής πώλησης το οποίο διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από Κορνίζες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, Πίνακες, Διακοσμητικά Είδη, Εικόνες και Είδη Δώρων όπως επίσης αναλαμβάνει την αναπαλαίωση των παλιών σας επίπλων.

Οι εγγραφές στη Σχολή Εικαστικών Τεχνών “El Greco” πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλο τον χρόνο! Τα δημιουργικά εργαστήρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 9:00-13:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 9:00-13:00 & 17:00-21:00

Λειτουργούν τμήματα:

  • Ζωγραφικής για παιδιά από 4 χρονών
  • Ζωγραφικής για ενηλίκους
  • Αγιογραφίας
  • Decoupage
  • Πηλού

Η σχολή El Greco δέχεται παραγγελίες για πίνακες και εικόνες (αγιογραφίες). Βρείτε τη φωτογραφία που σας συναρπάζει και εμπιστευτείτε τα καλλιτεχνικά χέρια της ζωγράφου, για να τη ζωντανέψει πάνω στον καμβά, με χρώματα μοναδικά!

Επιπλέον, η ζωγράφος αναλαμβάνει τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε επαγγελματικούς ή ιδιωτικούς χώρους δίνοντας μια ξεχωριστή νότα.

Τέλος, κατά τη διάρκεια των εορτών η Ναυσικά και η Εριφύλη αναλαμβάνουν να διακοσμήσουν με φανταστικά σχέδια τις βιτρίνες των καταστημάτων και να φέρουν το πνεύμα των εορτών στο χώρο σας!

Σχολή Εικαστικών Τεχνών “El Greco”

Ρηγοπούλου Ναυσικά – Εριφύλη Γούργου

Νικ. Πλαστήρα 60, Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Σταθερό: 2333026259 – Κινητό: 6947937770

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *