ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ΕΒΖ στο Πλατύ: Το Plan B για τα τεύτλα και πότε θα λειτουργήσει το εργοστάσιο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ΕΒΖ στο Πλατύ: Το Plan B για τα τεύτλα και πότε θα λειτουργήσει το εργοστάσιο

Στο εργοστάσιο Ζάχαρης στο Πλατύ βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Νοεμβρίου 2019 ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Συνοδευόμενος εκτός των άλλων από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκο Παπαθανάση, τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας, κ. Αλέξανδρο Παπαδημητρίου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Royal Sugar, κ. Χρήστο Καραθανάση, ο Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε το Plan B για το εργοστάσιο στο Πλατύ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, παρά τις όποιες προσπάθειες που καταβλήθηκαν, το εργοστάσιο δεν μπορεί να λειτουργήσει φέτος. Τα τεύτλα των παραγωγών θα παραδοθούν είτε για βιομάζα στις επιχειρήσεις της εκάστοτε περιοχής είτε για ζωοτροφές. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αδυναμία έναρξης της λειτουργίας του εργοστασίου είτε λόγω έλλειψης προσωπικού είτε λόγω της μη ασφαλούς λειτουργίας στη δεδομένη στιγμή του εργοστασίου.

Εκτός των άλλων ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Καραθανάσης είπαν: «Εμείς θέλουμε να κάνουμε ζάχαρη και μάλιστα να την εξάγουμε κιόλας. Φέτος αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά τις πολλές επαφές και προσπάθειες που κάναμε. Το εργοστάσιο για να λειτουργήσει, χρειάζονται τουλάχιστον 4 με 5 μήνες, κάτι που θα γίνει την επόμενη χρονιά. Για να μην μείνουν τα τεύτλα στους παραγωγούς, θα δοθούν είτε για βιομάζα είτε για ζωοτροφές».

Δείτε εικόνες και βίντεο από την επίσκεψη:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

3 Σχόλια

  • Καλά που βγήκε η ΝΔ και θα λειτουργήσει πάλι το εβζ και θα μας πάει τις ασφαλιστικές εισφορές στα 210 ευρώ!!!

  • Αφήστε τα βαμβάκια κ βάλτε πατζαρια

  • ΚΥΡΙΕ ΑΚΡΑΘΑΝΑΣΗ Η ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΟ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙ Γ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up